Varför?!

Varför vaknar våran älskade prinsessa vid 06?! Man är ju helt död medans hon är hur pigg och glad som helst! Leon sover till 07.30-08 varje morgon, vilket är helt underbart. Nee det får bli en kopp kaffe på detta innan det är dags att lämna barnen på dagis och bege sig iväg till stallet för en härlig ridtur!:)

Måndag och jag är helt slut!

Det var en galet rolig kräftskiva vi var på i Lördags! Fredrik var nykter eftersom att han var chaufför och nog hade han roligt åt oss andra som fick i oss både en och två och kanske även tre drinkar för mycket, herregud säger jag bara!
Jag var seg som attan igår men det är inget jämfört med hur jag är idag, inte bakfull utan trött.
Joline har varit på dagis idag så vi andra tre åkte in till CityGross och matshoppade lite, eller matshoppa och matshoppa vi handlade potatis, köttfärs och lite frukt. Jag investerade även i en almanacka! Äntligen!
Fredrik jobbar eftermiddag denna vecka så efter att jag hämtat Joline så tillbringade jag och barnen större delen utav eftermiddagen ute, jag satt och njöt i solen med en kopp kaffe medans ungarna åkte rutschkana och röjde järnet. Det var två extremt trötta och hungriga barn som jag fick med in. Bara att laga middag och sedan fick de hoppa ner i badkaret! Potatis, lax, kallsås och sallad och barnen vräkte i sig (som vanligt!) efter badet piggnade de dock till så det blev lek uppe på rummen innan Joline däckade vid 18.30, Leon vid 20. Det är jobbigt att vara på dagis tycker våran prinsessa men hon älskar det!!! Imorgon går båda barnen 9-14, Jolines sista inskolningsvecka och deras sista vecka som 15tim/barn. På Måndag börjat allvaret för denna familj då mamman i familjen börjar jobba!! 06.30 ska barnen lämnas på dagis, herregud hur ska jag hinna på morgonen?!? Haha!;)
Joline bara går och går och går, även fast det fortfarande går snabbare att krypa och hon gärna gör det om hon vill ta sig fram fort. Men hon går massor och det är jätteroligt!:) Vi är så stolta!
Nu är det tvn som gäller. Hej hej.

Äntligen Fredag!

Hur skönt är det inte att vakna på morgonen och veta att det är Fredag?! Jag tycker det är apskönt och härligt och man är alltid på så glatt humör Fredagar till ära.:)
Joline var själv på dagis mellan 14-16 idag och det var nemasproblemas! Hon struntar fullständigt i att vi går därifrån, haha. Vi har ätit middag (pizza) och nu är Leon med Fredrik och Jonny och tränar, Joline är överallt och ingenstans och jag har precis dammsugit. Om en timme är det läggdags för barnen och då ska Fredrik gå bort till Jonny, Sverige-Ungern? spelar ikväll och det är tydligen jätte viktigt och se..;) Jag ska ta mig ett glas vin och städa badrummen, skura golven och tvätta fönstren! Roligt Fredagsnöje? Njaaa det vettifan men skönt att göra det i lugn och ro när barnen sover och sambon är borta, medans man håller på att dona och skura så kommer det bli mörkt ute och vartefter som man går genom rummen så tänder man lite ljus här och var, mysigt tycker jag.:)
Jahapp så ser min Fredagskväll ut och det är inget jag hänger läpp över, det ska bli skönt!
Imorgon är det kräftskiva uppe i Ekeby som gäller, niiice!:)