Denna kväll avslutas i tårar

Ett liv släcktes inatt, en underbart fin människa gick över till andra sidan efter en hård kamp mot denna fruktansvärda sjukdom. Cancer.

Vila i frid A-C
Du kommer alltid finnas i våra minnen


Utelek i solen hela dagen!

Jag och barnen gick ut efter inlägget imorse, sen har vi varit ute hela dagen, avbrott med lunch men annars ute. Joline var så trött vid lunchen så när hon ätit upp så somnade hon sittande i sin stol, skruttan, bild på det kommer senare. Fika och fruktstund utomhus i solen kan det bli bättre?
Vid 16 gick vi in för att bröja med middagen, barnen fick även bada vilket alltid är lika uppskattat av dem båda även om de badar nästan varje dag. Joline gav upp här strax innan 19 då hon somnade i mitt knä framför bolibompa, Leon sitter och kämpar för att hålla ögonen öppna. Han vill träffa pappa. När Fredrik kommer hem så smiter jag iväg till Fia för lite kaffe och prat, sen blir det och soova! Blev sent igårkväll, kom inte i säng förens 12 och det är inte ofta vi är uppe så länge! Solen tar på krafterna också men det är bara härligt!

Imorgon väntas dagis och ÖF sen blir det utelek hela eftermiddagen.


Måndag igen..

Veckorna går i en rasande fart, svårt att hänga med! Imorgon är det redan 1 Juni och om ca två veckor fyller Leon 3 år. Herregud.

Vi har denna morgon hunnit med väldigt mycket, lekt, tvättat, diskat, ätit frukost, dammsugit, duschat m.m. Nu leker barnen i väntan på att jag ska öppna dörren så de får leka ute, haha. Vi ska alldeles strax gå ut och leka, ska bara sätta igång kaffe först.






Morsdag.

Fick rosor utav familjen när jag vaknade imorse, sen blev det frukost och lek på baksidan. Vid 11 kom Fredriks föräldrar ner på Morsdagfika och när d eåkte åt vi lite lunch och sedan sov Hela familjen ett par timmar. Det hör verkligen inte till vanligheten men idag var det en sån dag. När vi vaknade utvialde, pigga och glada så gick/cyklade vi hem till mina föräldrar med rosor och present till mamma, blev massor av lek och bus och kvällen avslutades med grillning. Var hemma strax efter 19 och det var bara att lägga barnen på en gång så nu sover dem och vi ska slå på en film.

Barnen fick nya mattor till sina rum idag. Runda ryamattor, Joline fick en ceriserosa och Leon en klarblå, så fint så fint! Härligt med färgklickar! Speciellt när nya möblerna kommer gå i vitt.

Öknadagen

Vi trotsade vädret och åkte på Öknadagen iaf! Några störtskurar blev det men vi hann in under tak och fick skydd allihop under dessa minuter så det gick ingen nöd på oss, hade riktigt trevligt! Leon njöt i fulla drag!:)
Om ca 30 minuter kommer Carina och Fredrik och barnen på middag, så denna kväll kommer vi ha 5 barn i olika åldrar som ska sysselsättas. Wii kommer gå på högvarv!
Ska iaf bli super trevligt och jag återkommer mer imorgon, för nu ska jag slänga ihop en smarrig sallad med vattenmelon, ruccola, fetaost m.m.

Barnen ligger och sover i soffan, vilar upp sig helt enkelt så de orkar med kvällen.


Jag är så duktig

Gick en sväng igår och kom hem igen efter ca en timme, träffade lite vänner och hade trevligt men eftersom jag ville vara pigg idag så gick jag hem efter en stund.
Jag och barnen har ätit frukost eftersom vi var vrålhungriga alla tre, Fredrik ligger och sover och vi ska alldeles strax gå upp och väcka honom. Jag har satt på kaffe redan så jag hoppas han blir glad.;) Har även hunnit rensa lite skit som kastas eller sorteras vid soporna, en hel del man samlar på sig!
När vi har väckt Fredrik ska jag starta en maskin tvätt och sedan dammsuga lite snabbt så det är fint när vi kommer hem senare idag, skönt att ha allt tråkigt gjort! Tagit fram kött och lagt i marinad har jag också gjort, herregud vilken effektiv kvinna jag är!;)
Som det ser ut nu så dröjer det inte förens regnet kommer så jag ska slå en signal till Carina sen och se om de är sugna på någe annat äventyr?

Ha en fin Lördag.

Roligare

Barnen sover, jag har suttit ute och njutit av vin närmare bestämt två glas och sedan ett glas i soffan framför Så Ska Det Låta. Men nu då? Det blev inte roligare än såhär.. Fredrik och hans föräldrar är påväg hem från middagen på jobbet så jag funderar på att ta en promenad bortåt när han kommer hem och se vad vännerna har för sig på gården.
Inte för alkoholens skull eller så för vi ska ju som sagt på Öknadagen imorgon, utan för sällskapets skull! Jag vill träffa folk (vänner) prata skit och skratta.:)

Våran Fredag

Började med att åka och storhandla efter frukosten, solen sken och när vi lagom skulle åka hem igen så vräkte regnet ner. Mycket suckande och stönande i bilen på hemvägen eftersom vi köpt fika och planerat att tillbringa hela eftermiddagen på baksidan men se sicken tur vi hade det sprack upp och solen kom fram igen! Så vi har alltså spenderat eftermiddagen på baksidan med fika, lek, spelat fotboll m.m. Nu är barnen nybadade och leker här inne, Leon är uppe på sitt rum och leker med bilar och Joline leker i vardagsrummet med en telefon.
Fredrik åker till jobbet vid 18 för middag och trevligheter, han ska köra så han får vara nykter, själv har jag varit på systemet och köpt en baginbox, Chill Out rosé vin. Har sett så mycket reklam på tv om det i flera vekcors tid så nu måste jag testam, när barnen har somnat går jag alltså ut på baksidan och sätter mig med ett glas av detta vin och en tidning eller bok.
Fredrik skulle inte bli alltför sen eftersom han ska vara nykter och för att vi ska på Öknadagen imorgon. Håller tummar och tår för att det är bra väder imorgon! Vi får sällskap av Carina m. familj imorgon, om det är bar väder villsäga annars skippar vi det.

Jaha så har/ser våran Fredag ut, hoppas ni har haft och kommer ha en lika bra Fredag som vi!

Cirkusen var toppen!

Det var så roligt på cirkusen, Leon apploderade hej vilt och tyckte allt var jätte roligt verkligen! Bäst var clownerna och alla spännande djur som gjorde konster! Att han sen också fick popcorn i en stor grön hatt och festis gjorde det knappast sämre.;) Han var hur duktig som helst verkligen och satt som ett tänt ljus under dessa två timmar mellan 19 och 21 och skrattade massivs. En toppen kväll helt enkelt!
Han var jättetrött när vi kom hem och somnade nästan direkt, jag och Fredrik ska också gå och lägga oss nu och hoppas att det blir en fin dag imorgon med mycket sol och lek utomhus.

Parasollet satt som en smäck! Kanon fint och jättestort.

Sitter inne

Blev inte mycket till utelek efter att vi hämtat Leon från dagis, blåsten kom direkt och regnet började stänka lite smått. Just nu skiner solen men blåsten och stänket gör att vi håller oss inne. Efter fikastunden med Stina och Ella gick jag, Joline och Ella bort och köpte biljetter till Cirkusen ikväll, Leon går in gratis så det blev billigt och bra. Ella följer med mig och Leon ikväll eftersom Leon frågade så snällt.:)
Nu är det lite vila för den unge herren så han orkar med kvällens föreställning, jag ska snart börja laga middag, ska slänga ihop en gratäng av någe slag.
 

Grattis syssling!

Barnens syssling, min kusins minsta son Noah fyller hela 1 år idag! Grattis!:)
Vi får fira en annan dag tyvärr eftersom de bor i Sthlm, tänk om vi ändå hade bott närmare varandra då skulle det inte gå så långt mellan gångerna vi träffas. Leon pratar ofta om Wilmer och Noah, men nu är det inte långt kvar tills vi träffas, 11 Juni närmare bestämt då kusin Julia tar studenten.:)

Innan vi gick till dagis så tog en sväng bort för att titta på Cirkustältet, Leon tyckte det var jätte spännande och jag trodde verkligen att hans ögon skulle ploppa ut när han fick syn på fyra kameler som stod och betade i gräset. Haha vilken min!!
Joline somnade på den lilla promenaden och sover fortfarande här utanför. Jag har varit flitig och dammsugit, diskat och hängt ut tvätt. Vårat nya parasoll blåste sönder i Söndags eftersom vi glömt fälla ner det så idag efter jobbet så åker Fredrik och till Jysk och köper ett nytt! Denna gång ska vi vara riktigt noga med att fälla ner det varje kväll!
Nu kommer Stina och Ella på kaffe!:)




Mamma vet du vad?! CIRKUS!

Det var det första Leon utbrast när han vaknade förut, sötunge! Fick förklara att först är det dagis sedan är det lek på baksidan sen middag och efter det klockan 19 är det Cirkus. Det blir alltså en sen kväll för honom ikväll men så är det ibland. Vi går lite tidigare till dagis idag så vi kan cykla/gå förbi grusplan där Cirkustältet är, spanade lite genom köksfönstret igårkväll innan vi gick och la oss (jag och Fredrik) och vid 22 anlände första vagnarna/lastbilarna och jädrans vad fort det går för dem att resa tältet. Blev riktigt imponerade.;)
Innan Cirkusen ska vi som sagt ha en helt underbar eftermiddag i solen på baksidan, underbart! Vi har saknat solen något enormt, man blir bortskämd fort. Igår när vi var ute så fick båda barnen ha galonbyxor på sig eftersom det var lite fuktigt i gräset och sandlådan fylld med vatten som de lekte massor med.
Idag blir det sandaler och shorts!

Tanke

Skänker en tanke till min otroligt klantiga men kära bror som ligger på operation just nu och får ett antal skruvar i handen.;) En trasig hand, operation, skruvar m.m. bara för att lillasyster tog hans tröja?! Var det värt att dunka handen i byrån?
Haha, ja kära bror man lär sig av sina misstag eller??;)


Ändrade planer IGEN

Blev inge stan pga en massa strul! Hämtade iaf Leon tidigare och gjorde hamburgare till lunch som vi sedan åt ute, ungarna lekte en massa efter lunchen och Stina kom på kaffe. Satt på baksidan och drack kaffe och pratade  medans barnen röjde järnet! Joline somnade i min famn tillslut så det var bara att gå in och lägga henne, Leon höll dock igång och gör fortfarande nu med hjälp av en utvilad lillasyster.;)
Var jätte roligt att träffa Stina och skvallra lite, nu har Stina gått hem och vi är inne och väntar på att fadern ska komma hem så vi kan laga middag. Klockan 18 är det som sagt Föräldramöte/Informationsmöte.

Ändrade planer för dagen.

Jag och Joline hämtar Leon en timme tidigare från dagis idag för att åka in till stan och träffa Tessan och Chanell. Äta/fika, shoppa m.m. Hoppas barnen sköter sig!;) Det brukar inte vara någon fara, har väldigt snälla barn som kan uppföra sig bland folk.
Självklart så skiner solen nu bara för att vi ska in till stan, hade vi varit kvar hemma och tänkt att leka ute så lovar jag att det hade fortsatt regna!


Dammsuga!!

Joline ligger och sover, Leon är på dagis och jag ska passa på att dammsuga. Vet inte vad katterna har sysslat med inatt för det är så mycket katthår överallt! Det brukar inte märkas att vi har katter eftersom de knappt hårar nånting varken Melvin eller Titti men imorse när vi kom upp fick vi minst sagt en chock! De måste ha busat och sprungit runt massor fast vi inte märkt nått av det. Aja ingen större skada skedd bara att dammsuga bort det så är det fint och rent igen.:)

Lek & Bad

Jag och barnen har lekt massor och vi var/är helt slut nu. Efter middagen fick barnen bada och jag hänga tvätt, Joline sover nu och Leon försöker hålla ögonen öppna tills Fredrik kommer hem om en liten stund.
När han kommer hem ska jag gå en sväng till Konsum och sedan blir det soffan för att titta på Ugly Betty och därefter DHW, en riktig tv-kväll med andra ord.
Hoppas på bättre väder imorgon så vi kan vara ute när vi hämtat Leon från dagis. Imorgon klockan 18 ska jag även på Föräldramöte på Vallmon där Leon börjar 18 Juni, spännande.

Måste börja tänka på presenter till våran stora kille nu också, inte långt tid kvar tills han fyller 3 år (11 Juni)! Tårtorna är iaf beställda, Elisabeth från ÖF ska göra dem. Blir självklart Blixten Mcqueen tårtor!;)
Ni kan kika på hennes fina tårtor, Bettansbakverk.blogg.se


Tråååkigt!

Ap tråkigt väder idag! Det spritter i benen på både mig och barnen, vi vill ut och leka! Går helt enkelt varandra på nerverna här inne.
Leon har iaf varit på dagis mellan 09-14 och jag och Joline var mellan 09-11.30 på ÖF och efter det kom Ella på besök. Blev som vanligt en hel del skvaller (som alltid när tjejer träffas;)) och vi var helt överens om att allt bara är så komiskt.
Nu ska jag återgå till att roa barnen så gått det går innan vi börjar med middagen. Stuvade makaroner och köttbullar blir det idag. Köttbullarna rullade jag och Leon igår kväll så det är bara att fräsa på dem lite snabbt.

Toppen!!

Vi har verkligen haft en kanon dag på Sagostigen!! Massor av bus och lek blev det och barnen hade det toppen! Njöt av varje sekund, dit kommer vi garanterat göra fler utflykter!:)
Leon tyckte bussresan var mycket spännande han satt som en tänt ljus på dit vägen och tittade på allt. På hemvägen slocknade nästan alla barn såfort bussen började rulla så dte var en väldigt lugn hemfärd. Nu är vi iaf hemma igen nöjda, glada och trötta efter en perfekt dag, jag har hunnit diska och dammsugit. Leon sitter och myser lite i soffan framför Nicke Nyfiken och Joline far runt på golvet och spanar på olika saker som hon hittar.
Måste fundera ut någon middag men vet inte vad, har inte riktigt lusten eller orken till det men något lätt måste vi ha iaf. Efter maten blir det bad och sedan bolibompa innan läggdags.
Har lite sopor som jag ska gå med när Fredrik kommer hem sen blir det soffan för mig!

YES!!!

Blev så lycklig när jag vaknade vid 06.30 imorse och såg att solen strålade utanför!!!:) Ryggsäcken är packad likaså skötväskan, om ca en halvtimme går vi till Konsum för att ta ut pengar och sedan raka vägen till ÖF där bussen avgår från!:)
Ser verkligen framemot denna dag!

Vilken vecka!

Denna vecka kommer det hända massor av roliga saker! Imorgon är det bussresa till Sagostigen, på Torsdag kommer den årliga Cirkus Wiktoria till Tystberga och självklart ska jag och Leon gå och på Lördag är det Öknadagen som vi självklart kommer att besöka hela familjen!:)
Härligt när det händer saker!

Regn..

När vi höll på att städa på förmiddagen så kom Carina och linus förbi på kaffe, de var ute och cyklade lite medans det var uppehåll. När vi satte oss till bords med kaffet så bara vräkte regnet ner igen, hua. När de cyklat hem så blev det lunch och sedan åkte jag och Carina till CityGross för lite matshopping inför morgondagens utflykt. Klockan 09 går bussen från ÖF till Sagostigen så nu har jag gjort en couscous sallad med kyckling, fetaost m.m. som jag och barnen ska ha till lunch imorgon. Ska bli jätteroligt och Leon ser verkligen framemot denna utflykt! Håller dock alla tummar och tår för att vädret ska vara på topp!!

Nu ska vi förbereda barnen för läggdags eller Joline iaf, Leon går och lägger sig klockan 19.

Vi är ute

Hur härligt är det inte när allt man ska göra såsom, städa, tvätta m.m. är klart när klockan slår 10?!
Radion splear musik ur högtalarna, fönstrena är öppna likaså balkongdörren, jag och Fredrik sitter i varsin stol på baksidan och dricker kaffe och barnen leker i solen. Underbart!!
Där kommer vi tillbringa våran dag, lunch och middag intas där ute också!:)

Hoppas ni får en bra dag för det ska vi ha iaf!

Mycket bättre

Idag är båda barnen mycket mycket bättre, när man ser dem kan ingen tro att de var dåliga igår. Skönt det!
Men hur som helst så blir det iaf en realtivt lugn dag för att få tillbaka all energi ordentligt. Frukosten är intagen och tvättmaskinen går på högvarv med alla överdrag till fotöljer och soffan. Vi håller alltså på att städa, Fredrik ska snart åka upp med gamla hallbänken till sina föräldrar så vi slipper ha den stående i hallen och ta en massa plats nu när nya är plats. Barnen har även badat nu på morgonen, det tycker de alltid är lika roligt!:)
Städning nu alltså sen blir det nog en promenad/cykeltur.

Stackars liten

Joline har varit pigg under eftermiddagen, jätteskönt! Hon somnade gott här för en stund sen efter lek och bus med pappa, Leon ligger dock helt utslagen i soffan och är jättedålig! Han kräktes lagom det var dags för middagen, då hade endast fått i sig liite saft sen imorse samt liite blåbärssoppa, plutten. Ont i magen har han också stackarn och hög feber.
Gråter nästan hela tiden och är jätte pluttig..Älsklingen.


Lidande..

Som jag nämnt förut så blir tyvärr bloggen lidande när det är så fint väder ute och man spenderar alla sina vakna timmar utomhus med barnen.
Hade iaf en super bra dag igår utomhus med lunch, fika, lek och massor av bus, dagen avslutades med grillning på dagis eftersom de firade FörskolansDag. Två super trötta barn kom vi hem med vid 19 och när klockan var 19.15 sov båda gått i sina sängar. Dock vaknade Leon lite senare med feber och ytterligare några timmar senare även Joline..Så idag har vi alltså två sjuka, gnälliga, febriga barn att ta hand om. Aldrig kul när de är sjuka och speciellt inte när vädret är på topp! Jag har iaf varit till stan och hämtat våran nya hallbänk, äntligen, handlade även lite till kvällen. Hallbänken blev kanon! Jättefin, vit, enkel.
Ikväll var tanken att vi skulle grilla men eftersom barnen inte är pigga så gör vi tacos istället, mycket roliagre att grilla om alla kan vara med ute.
Nu ska jag göra min familj sällskap i soffan framför Blixten.

Off

Melvin har varit lite off sen han kom hem från veterinären igår, men det är ju helt naturligt. Hoppas det håller i sig!;)
Joline sover och Leon tittar på bolibompa, jag har plockat fram kläder till barnen, t-shirt och shorts till Leon och klänning till Joline, härligt. Om ca en timme kommer Ozzy hit, jag ska vara hundvakt ett par timmar.
Ikväll är det grillkväll på dagis för att fira FörskolansDag, de kommer ha massor av roliga aktiviteter för barnen under dagen och sedan avslutas allt med en grillkväll, trevligt trevligt.:) Ska fixa lite här nu innan det är dags att knata bort till dagis.

Slänger in ett snabbt inlägg

Blev lunch här hemma med Carina och Linus innan vi packade in oss i bilen och åkte till Hulo, först åkte vi till Trosa, banken. Hade ett utbetalningskort från Nyköpings Kommun. Väl inne på Hulo så blev det en hel del shopping till barnen, klänning, t-shirt, sandaler till Leon samt nya foppa tofflor till honom och allt för en billig peng.:) Leon blev jätteglad för sina nya kläder och skor, sandalerna och tofflorna var klart bäst!
Gick ut på baksidan direkt efter att ha provat allt och med nya sandalerna på, satt som en smäck, var ute hela eftermiddagen, lekte, fika, sparkade boll, umgicks med grannarna m.m. När Fredrik kom hem åt vi middag och sedan blev det bad och läggdags. Funkar jättebra att hålla Leon vaken om dagarna, visst är han extremt trött när kvällen sen kommer men det gör ju inget.;)
Efter att barnen somnat gick jag ut igen och läste tidningen i lugn och ro och bara njöt, först nu kom jag in. Nu är det Greys Anatomy som gäller sen blir det sängen.

9 månader!

Idag blir våran fina tjej 9 månader! Kan ni fatta att hon blir 1 år om bara tre månader?!?!
Tiden går så otroligt fort med båda barnen men jag måste säga att allt blir roligare och roligare med tiden, man kan göra mer saker med dem, de blir mer och mer självständigare m.m. Det roliga med Joline är ju att hon försöker ta efter allt som Leon gör, Leon är hennes stora favorit och hon asgarvar så fort han säger hej!:) Han spexar extra mycket för henne eftersom han också älskar när hon skrattar åt honom!

Inte nog med att Joline blir 1 år om bara tre månader, om bara några veckor så blir Leon 3 år!!! Våra älsklingar!

Dagen D

När solen skiner och vädret är på topp så är inte bloggen prio 1!
Igårmorse fick jag väcka Leon 08.20 eftersom vi skulle till dagis till 09, efter lämningen så gick jag och Joline upp till Carina och Linus där det blev, fika, lek, lunch, m.m. tills det var dags att hämta barn igen klockan 14. När vi kom hem från dagis så åt vi lite frukt alla tre och sedan gick vi ut på baksidan och lekte där tills det var dags för middag och dusch. Barnen somnade tidigt och ovaggade efter all lek i solen! När de somnat så tog jag med mig tidningen ut och satte mig i kvällsolen, hur underbart är det inte?! Satt där hela kvällen tills solen försvann och DHW började.
Idag är det dagis för Leon igen, jag och Joline ska på en liten utflykt till Vagnhärad, Hulo, med Carina och Linus. Har aldrig värit där så det kommer bli skoj!:)

Melvin var måttligt glad när Fredrik stängde in honom i kattburen imorse och tog med honom till bilen. Idag är äntligen dagen då Melvin ska kastreras och det känns så jäkla bra! Fredrik skulle lämna av honom hos veterinären när han åkte till jobbet och sedan hämta honom igen i eftermiddag när han åker hem. Titti var lite orolig först när de hade åkt, hon är så van att Melvin är inne på dagarna och ute på nätterna så idag blir det lite konstigt. Hon var förövrigt ute för första gången igår, dörren stod öppen när vi var på baksidan och Melvin var inte sen med att komma ut och kasta sig på sidan på plattorna för att sedan ligga där och jäsa i solen. Efter en liten stund skuttade även Titti ut på helspänn för nya upptäckter! Hon sov gott hela kvällen och natten sen efter flera timmar utomhus.


En underbar dag med de Bästa!

Började dagen med att efter frukost cykla/gå hem till Ella och Ozzy där det blev fika i solen på balkongen, barnen älskar både Ella och Jonny! De lyser upp såfort man nämner deras namn!:) Efter fikat där cyklade/gick vi vidare hem till mormor som var ledig idag, åkte till stallet där det blev ännu mer fika i solen och självklart så red Leon på Paddy. Joline satt nöjd och glad i vagnen och tittade på storebrorsan.
När vi kom hem vid 14.30 igen så hoppade jag in i duschen och sedan åt jag och barnen en något sen lunch innan vi begav oss ut igen. Cyklade/gick upp till Carina och Fredrik där det blev massor av bus och lek på tomten samt att vi blev bjudna på middag. Grillat! Alla barn lekte som dårar, vi vuxna pratade, grillen igång, maten åt vi medans vi satt direkt på gräsmattan, solen sken, en riktig härlig sommarkväll! Shorts, linne, kjol, t-shirt, keps! Jag älskar detta underbara väder!!:)
Vi hade det toppen, helt underbart! Enda nackdelen var ju självklart att våran Fredrik inte var med, han jobbade.. Men men vi hade det kanon ändå och var hemma igen vid 18.45 då jag slängde ungarna i ett bad eftersom de var smutsiga från topp till tå, grönska under fötterna, matrester runt mun m.m.;) De somnade på två röda efter det. Nu ska jag ut och sätta mig med tidningen på baksidan och nuta av sista solstrålarna för ikväll sedan blir det tvn som gäller innan vi går och knoppar.

Imorgon är det dagis för Leons del, jag och Joline skippar ÖF och går upp till Carina och Linus för lek och bus innan det är dags för oss att hämta alla barn igen.:)

Om en vecka..

Om exakt en vecka, nästa Måndag helt enkelt så åker vi till Sagostigen med ÖF. Leon ser verkligen framemot det och pratra ivrigt om att vi ska åka buss till "schaagostigen".:) Kul att de ordnar bussresa sådär!
Han tycker också det ska bli väldans roligt att Carina, Linus, Sara och David ska med och det tycker jag och Joline också!:)
Men det är som sagt en vecka kvar tills dess och inte idag så idag får vi hitta på andra saker. Håller tummarna för att nya hallbänken anländer idag, tycker inte att det ska ta så lång tid men vi får se. Hoppas på bra väder så vi kan vara ute, just nu ligger det bara en tjock dimma över byn så det är svårt och säga vad det blir för väder idag. Men jag tror på solsken och fin fint!

En bra dag!:)

Leon var hos mormor och morfar medans vi åkte till stan och handlade hem en massa mat, när man är ledig en längre tid (4 dar) allihop så försvinner mängder av mat! Blev till att grilla korv när vi kom hem från stan, Leon tyckte det var jätteroligt men när det sen var dags att äta så ville han inte ha. Det var bara grillningen han var ute efter, att få se själva elden och röken, haha.
När vi kom hem så kom bästa Jonny och Ella på fika, Leon pratar massor om att Ella har en bebis i magen om dagarna. Han tycker det är jätte spännande och klappade Ella fint på magen och sa "hej bebis" och sedan tittade han på Jonny och flinade samtidigt som han sa "min nya kompis" och pekade på Ellas mage. SÖTNOS!! Jag själv är helt lyrisk över att de väntar barn, tycker verkligen att det är jätteroligt och ser verkligen framemot att få snosa bebis runt Nyår!:)
Barnen fick bada innan det var dags för bolibompa, luktade rök från grillen så det stod härliga till! Har även tvättat min och Leons jackor som också stank. Nu blir det mys framför bolibompa som sagt innan det är läggdags för barnen, jag och Fredrik ska se på film ikväll som han har hyrt. Perfekt avslutning på en kanon bra helg!:)

Söndag

När barnen somnat igårkväll så slog vi oss samman med grannarna på baksidan och satt där till midnatt då vi drog oss tillbaka in och gick och la oss.

Idag har vi inga större planer, dammsugning och matshopping är det som står först på listan efter det så får vi se vad vi hittar på. Leon får nog vara hos mormor och morfar undertiden vi är och handlar, Leon och morfar bestämde igår att vi skulle grilla korv där idag men eftersom vädret inte är det bästa som igår så får vi se hur det blir med den saken. Leon var lite besviken igår när vi grillade där och morfar startade gasol grillen, Leon ville ju att vi skulle grilla i stora sten grillen nere på tomten.;)

Nehepp nu ska vi sätta fart med dammsugning så vi kan duscha och fräscha upp oss för att därefter åka och handla.

Solbränd? Ja visst!

Efter att ha spenderat hela dagen ute på tomten hos mina föräldrar iförd tubtop så är mina armar, axlar och bröst alldeles röda och svidande. Även ansiktet har fått mycket färg och det är så härligt! Idag har det varit SOMMAR!! Barnen har haft kortbyxor och tunna långärmade tröjor, Leon hade även på sig fjolårets foppatofflor. Måste köpa nya till i år, hans fötter växer helt galet mycket eller rättare sagt hela han växer galet mycket!:)
Kom hem vid 18 tiden trötta och mätta efter all sol, lek, mat och bus, barnen var även lagom smutsiga så ett bad för dem blev det direkt. Nu sitter vi alla och kikar på film, snart är det läggdags för de båda och därefter blir det filmtittande för mig och Fredrik innan vi också går och knoppar.


Vilket underbart väder!!

Åh det är så varmt ute idag, värmen bara slår emot en när man går ut, underbart! Vid 07.30 imorse åkte jag och Leon ut till stallet med mormor, hade utsläppet och Leon ville följa med. Eller det var betsämt redan igårkväll att han skulle följa med ut idag.:) Han fick rida på Paddy uppe i skogen med mormor medans jag longerade Queenie på banan, vi var alla lika svettiga när vi var klara med allt så nu ska jag och lilleman hoppa in i duschen innan vi gör oss redo för att knata hem till mormor och morfar. Där ska vi leka på tomten, bära ris från att de klippte häcken och i eftermiddag blir det grillat!:) Härligt med en utedag!
Jackorna lämnar vi hemma, idag kommer vi klä oss vårigt och somrigt!:)

Shoppat!!

Efter frukosten imorse så åkte jag och mamma till Hedlandet där vi shoppade loss ordentligt!:) Allt från kläder till fina väggtexter i trä till filtar m.m., hade ett par jätte mysiga timmar med mamma. Fin fina kläder som nu hänger prydligt i garderoben, härligt med nya fräscha vår/sommarkläder.
Ska hoppa in i duschen strax och fixa mig, fotbollsmatch ikväll, Leon ser verkligen framemot det! Hoppas på bra väder (uppehåll) så jag kan inviga lite av mina nya kläder.;)

Satan!

Varför går det inte att lägga upp bilder?!?!?!

Har iaf haft en jättebra dag ute i Stigtomta, Leon och Chanell röjde järnet! Gott fika fick vi också!:) Nu har vi ätit god middag och barnen är duschade, efter bolibompa är det läggdags. Fredrik och jag slår nog på en film när de gått och lagt sig.:)

Hämtade föresten ut ett paket tidigare idag innehållande en Massa DRIKKI! Så nu ska här testas och dela ut, Joline fick en till mellis när vi var i Stigtomta men tyckte inte det var någon jätte succe. Men vi testar igen och ser om det kanske faller den lilla damen i smaken iaf.;)


Blåklinten Vs Vallmon

På Leons dagis finns det två avdelningar, en för de små och en för de större, Leon går på den för de små. Blåklinten. Iförrgår när jag hämtade Leon så gav Carina mig ett papper där det står att Leon plus två till ska börja på Vallmon 18 Juni, så hela den veckan kommer de spendera inne på Vallmon med de nya kompisarna och fröknarna. Leon har tjatat och tjatat om att börja på Vallmon sen hans favorit tjejer Ida och Linn började där och så nu Äntligen ska han är han tillräckligt stor för att börja där! Han ser verkligen framemot detta, igår fick han äta lunch inne på Vallmon och det har han pratat mycket om både igårkväll och idag.:)

Även om Leon verkligen ser framemot denna flytt så kan jag inte hjälpa att det svider lite i hjärtat på mig! Jag älskar Blåklinten! Jag älskar personalen och Leon likaså! Nu är det så att de säkert är minst likabra på Vallmon men ändå, det känns lite ledsamt.
Jag kan iaf trösta mig med att vi inte släpper Blåklinten helt, dagispapprena för Joline är inskickade och i September blir hon en Blåklintare!:)


Dagen igår och idag..

Dagen igår var jättebra, både jag och barnen var glada hela dagen!:) På kvällen fick Joline och pappa lite kvalitetstid då jag och Leon drog iväg på gympa, när vi kom hem så sov Joline så Leon fick stanna uppe lite längre än vanligt och umgås själv med oss. Mysigt.

Är det inte typiskt att det regnar idag bara för att Fredrik är ledig idag?! Känns som det alltid är dåligt väder när alla i familjen är lediga..Fredrik har varit borta på spåret och sprungit medans jag och barnen myst i soffan framför Lady & Lufsen 2, nu ska han hoppa in i duschen och sedan packar vi in oss i bilen och rullar ut mot Stigtomta. Där kommer vi spendera ett par timmar denna tråkiga regniga dag hos Crille, Tessan och Chanell, så trots att det regnar blir det en bra dag iaf.:) Leon är ivrig att få komma iväg, han älskar verkligen Chanell!


Nu är det gjort!

Jag och Joline åkte med min kära mor in till stan efter att vi lämnat Leon på dagis, hon skulle uträtta lite ärenden och handla lite så vi hängde på. Nu är vi hemma igen och Joline ligegr utslagen på soffan och snarkar för fulla muggar! Om en timme ska vi hämta Leon, får se vad vi hittar på, ikväll är det iaf gympatajm igen så middag måste vi fixa lite skapligt idag.

Som rubriken lyder så är det nu gjort, inte en dag försent, ringde till veterinären imorse och bokade till Melvin för kastrering. På Onsdag klockan 08 ska han dit och sedan får vi hämta honom på eftermiddagen, knipsad och klar. Skönt att få detta gjort, billigt var det också då det enbart kostar 650! Dyrare blir det när det är Tittis tur men det är det värt! Borde vara lag på kastration av katter!
Jaja nu är mitt/vårat samvete rent tills det är dags för Titti så det känns jättebra, nu håller vi tummarna för att han håller sig ifrån bråk med andra katter efter detta.


Redan trött..

Vi har inte haft Titti en vecka ens och jag är redan så förbannat trött på denna förbannade kattsand som sprider sig överallt här hemma!!!! Annars funkar allt jättebra med Titti och hon är kanon duktig på att uträtta sina behov på lådan! Men jag längtar som attan tills hon blir större och vi kan börja släppa ut henne och därmed kasta ut lådan igen! Katter som går ut=Ingen Låda!!

Efter att vi hämtat Leon på dagis så kom Carina och Linus och plcokade upp oss med bilen så vi fick följa med dem hem för lek och fika på tomten, Sara och David kom också dit. Fick skjuts hem vid 17 och slängde bara ihop lite köttbullar och potatismos till middag, efteråt blev det en snabbdusch för Leon som var så trött så trött. Han somande i soffan vid 18 och därefetr var det bara att gå upp och natta Joline som även hon somnade på två röda. Nu ska jag invänta Fredrik och sedan blir det soffhäng framför tvn, DHW ikväll!:)

Hjälp

Fredrik får hjälpa mig med bilderna ikväll, vet inte vad jag gör för fel egentligen!? Photoshop vill inte som jag vill!!

06

Idag sov Joline till 06 vilket också är Helt ok, speciellt en sån här dag då solen lyser!:) Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig iordning. Klockan 09 är det som vanligt på Tisdagar dagis för Leon och ÖF för mig och Joline.
Idag blir en härlig dag med solsken!

Vanligt??

Barnen sover och nu sitter jag och funderar på en sak.
Hur många här i världen heter egentligen Esbjörn och Styrbjörn?! Det är nämnligen dessa namn som har namnsdag idag, och enligt mitt tycke så kan det inte vara sådär jättemånga eller någon som faktiskt heter något så konstigt som just Esbjörn och Styrbjörn så att det måste finnas med i almanackan?! Nog för att många tycker att min far har ett lustigt och konstigt namn, Ywert, men det är väl Ingenting jämfört med STYRBJÖRN!!!??? Haha!;)

Väntar på mormor..

Det har varitfullt upp idag med folk som kommit och gått. Först kom Carina förbi och pratade lite skit på sin rast, sen kom min farmor och farfar på en sen födelsedagsfika och efter att de åkt så kom Ella och tjejerna på fika. Fullrulle med andra ord och barnen har spexat som bara den!:) Fick en jättefin blomma/träd utav Ella och Jonny som ska sättas i en kruka på baksidan, potatisträd hette den visst.
Just nu är det lugnt här hemma och jag har städat undan lite efter våra gäster..;) Vi väntar på mormor som har fått i uppdrag att åka till Jysk och köpa nya sittbänken till hallen, men nu ringde hon precis och sa att den var SLUT! Men att hon beställt den och att vi får den för samma pris som erbjudandet var på och det är ju bra! Tråkigt bara att inte få den idag som vi hade tänkt..Men den som väntar på nått gott..


Kors i taket!!

Joline som annars brukar vakna vid 05 och vilja upp, sov ända till 06.50 imorse! Fredrik hade hunnit åka till jobbet i lugn och ro medans vi andra låg och sov, härligt! Hoppas det fortsätter såhär.

Igårkväll fick jag ett samtal från min farmor som med gråten i halsen sa att de totalt hade glömt bort min födelsedag, ingenfara, de kommer alltså ut vid lunch idag för lite fika.
Snart ska jag och barnen äta frukost och sedan göra oss iordning för dagen, första maskinen med tvätt är startad så det är bara att dammsuga sen ser hemmet bra ut igen.:) En promenix/cykeltur bort till Konsum lite senare blir det också för att köpa hem lite fikabröd som vi kan bjuda på när farmor och farfar kommer, tror även att Jonny och Ella skulle dyka förbi på fika i eftermiddag.:)

Besök av tomten

Nu har tomten varit på besök hemma hos oss igen! Denna gång har han tagit Leons nappflaskor och gett till bebisar som behöver dem bättre än vad Leon gör nu när han är stor kille. Dessa nappflaskor har Leon druckit välling ur morgon och kväll, men nu har han istället en stor fin mugg att dricka vällingen ur om han skulle vilja ha.:)

Myshelg

Har haft en riktig myshelg med min underbara familj!:) Kosläppet igår var klart bäst alltså! Efter att kossorna sprungit in våren blev det besök i fårhuset, svinhuset, ladugården där alla kalvar var, smådjurshuset med ormar, sköldpaddor, kaniner, råttor, ja allt. Åkte även traktor med kärra samt häst och vagn, jätteroligt hade vi och Leon var toknöjd!:)
Kvällen avslutades med två extremt trötta barn framför Alvin och gänget, när barnen somnat fortsatte vi våran tvkväll med 2012. Vilken film!! Bara det att jag nu kommer gå och ha ångest samt vara livrädd över att jorden ska gå under nojjig som man är.;)

Dagen idag har spenderats hemma hos mina föräldrar med fika och massor av bus, min mormor och morfar kom dit på eftermiddagen och vi åt god middag allihop. Leon är nysnaggad och båda barnen badade så alldeles strax är det läggdags för de små. Fredrik har varit iväg och hyrt ytterligare en film som vi ska se på ikväll.

Under morgondagen kommer jag lägga ut bilder här som det varit grymt dåligt med den senaste tiden! Då kommer bla. bilder på hallen som vi fixade med i Fredags, fick nya fina hallmöbler i födelsedagspresent så det blev till at skruva upp dem och möblera om! Kanon snyggt och självklart är det vitt!

Koutsläpp!

Nu packar vi in oss i bilen och åker till Ökna där vi ska se på när kossorna springer in våren klockan 10!:)

Återkommer sen.
Hej Hej

Tack!

Har haft en toppen dag med massor av fina presenter från nära och kära!:) Vi har haft fullt hus här hemma med allt främmande, skulle ju inte skada om köket var tre gånger så stort! Leon och Chanell har röjt gärnet som vanligt när de leker, de har precis åkt hem och Leon ligger nu i sin säng och sover. Joline fick gå och lägga sig vid 19 tiden ungefär och efter ca en timmes skrikfest så somnade hon. Lite bortskämd är hon allt våran lilla tös med att mamma lyfter upp henne efter lite gråt från hennes sida för att sedan lägga sig bredvid henne i våran säng, ikväll blev det dock andra bullar då hon fick somna själv i sin säng. Blev ett par vändor upp och ner för trappen för att plcoka upp nappen som hon kastade ner på golvet och placera den på sin rätta plats i hennes mun, men tillslut så! Hon somnade!:) Envishet kan ge resultat, man kan som förälder inte vara så blödig alla gånger.;)

Nu ska jag iaf ringa bästa Ella för att höra hur hon har det i stora staden Nynäshamn..

Lite elakt men ack så söt

Våran kära granne knackade på här vid lunch och ville säga grattis, samt lämna en liten present. En 8 veckor liten kattunge vid namn Titti, hur ska man kunna tacka nej till en sån liten goding?!?! Om det inte skulle funka med Melvin och allt vad det innebär med en liten kattunge i hemmet så får vi lämna tillbaka henne, men vi gör ett försök. Måste jag tala om att Leon blev helt extas när han kom hem från dagis och fick se lilla Titti? Han bär runt på henne, leker med henne m.m. Så nu har vi alltså Melvin och Titti här hemma, fler blir det INTE, nått väldigt positivt med detta är iaf att vi nu MÅSTE boka tid hos veterinären åt Melvin för kastrering! När Titti har åldern inne ska hon också steriliseras! Jag är en av de människor som inte tycker att det finns på tok för mycket katter här i världen och att det inte behöver bli mer ungar.

Pappa och bror har varit här på fika redan eftersom de har fotbollsträning, snart kommer mamma, syster, mormor och morfar hit samt Crille, Tessan och Chanell. Chanell ringde dock imorse och gratta mig så sött, lite hjälp av mamma Tessan fick hon självklart.:) Leon och jag har dukat ett eget litet bord i köket åt honom och Chanell, han väntar ivrigt på att hon ska komma så de kan leka.:)

Torkvindan

Jag har redan hunnit äta frukost, dammsuga, diskat, tvättat en maskin och plockat fram torkvindan ur förrådet på baksidan. En effektiv förmiddag med andra  ord!:)
Tanken var att jag skulle hänga ut tvätten men det sket sig eftersom grannens förbaskade hund varit och förstört hålet i gräsmattan till torkvindan! Åh vad trött jag blir! Nu ska här sättas upp staket såfort som möjligt på både fram och baksidan! Nu är jag trött på att ha grannens hund komma travandes in på våran sida, gräver, pissar m.m.

Tanken är nu att jag ska hoppa in i duschen men får se om jag väntar tills Joline sover istället, kanske blir lugnast så.;)

Ett år äldre

Jaha då var man ett helt år äldre, vaknade av av fin sång imorse som framfördes av Fredrik och Leon.:) Joline skrattade mest, haha, hon är nästan alltid glad den ungen! Leon pratar massor om att "snart blir jag 3 år mamma och pappa" och så visar han stolt upp tre fingrar, idag så har dock förklarat för mig att det är jag som fyller 3 år.;) I hans värld fyller alla 3 år, gammal som ung eftersom han själv ska fylla 3 år, sötunge!!

Klockan 09 ska vi till dagis med Leon sen blir det hem och sätda av lite eftersom jag inte hann det igårkväll som det var tänkt. Får se om det dyker upp någon under dagen som vill ha lite fika.. Stina kanske??:) Annars så kommer de ikväll, Fredriks familj kommer dock på Lördag, skönt att kunna sprida ut det lite.

Nya fina utemöbler!

Jag, mamma och syster drog iväg till stan efter middagen och inhandlade nya utemöbler till oss. Fyra stolar, bord och ett parasol för en väldigt bra peng!:) Blev även en sväng in på Liten&Junior som till min stora sorg ska slå igen!! Köpte iaf två fin fina sommarklänningar till Joline, 25% på allt i butiken så jag ska nog in dit en sväng till när mer tid finns.
Leon ville inte gå på gympan idag så Fredrik och barnen gick bort till fotbollsplanen och sparkade lite boll istället innan det var läggdags. Nu ska jag gå ut en sväng på baksidan och titta på hur fint det blev med nya möblerna innan det är dags att bänka sig i soffan framför tvn, nu är det endast små detaljer som ska fixas/inhandlas innan baksidan är som jag/vi vill!:)


Kul

Jag och Joline har fått äran att blivit utvalda för att testa DRIKKI. Kommer få hem ett paket om några dagar innehållande flera DRIKKI förpackningar, jätteroligt!:)

Syster är här och leker med mig och barnen, båda två njuter i fulla drag av att ha mosters fulla uppmärksamhet. Jag ska plocka undan lite i köket och sedan börja förbereda middagen, Fredrik kommer hem "normalt" idag eftersom det är gympatajm för Leon ikväll.
Ska passa på att städa här när killarna drar iväg på gympa ikväll, imorgon blir jag ju ett helt år äldre så då vill jag ha fint när det kommer gäster.:)

Terrorist

Kvällen igår slutade bra, jag kom hem pigg och glad efter min promenad.
Leon har levt rövare här på morgonen och gjort allt man inte ska eller får göra, men trots detta så har jag iaf hunnit med en dusch. Alldeles strax är det dags att gå och lämna våran lille terrorist på dagis sen blir det raka vägen hem för att äta frukost! Jag är hur hungrig som helst!
Leon äter en smörgås och ett glas mjölk på mornarna vid 07 eftersom att de inte äter frukost förens 09 på dagis, skulle kunna äta lite jag med när han äter men jag är inte hungrig då. Jag måste få vakna ordentligt och ducsha och så innan min mage börjar knorra, så idag blir det till att springa hem från dagis, stanna till vid brevlådan också för att hämta in tidningen.:)

Trots??

Leon har kommit in i en härligt underbar 3års trots! Nej vi spolar tillbaka, han har kommit in i en fullständig vedervärdig 3års trots! Skriker och gapar, slåss och nyps, trotsar till tusen, säger jag "nej" säger han "jo" och så fortsätter det hela dagen lång. Jag har väldigt bra tålamod när han håller på såhär men nu får det väl ta och räcka, nu ligger han äntligen i sin säng efter lite tjafs och bråk med mig härnere efter att Joline somnat, han fick helt enkelt gå och lägga sig utan att fått träffa sin far idag. Elak kanske många tycker men bägaren har runnit över sen några timmar tillbaka så detta var det bästa för oss båda.
Jag ska ta mig en välbehövlig promenad när Fredrik kommer hem, musiken ska dåna i öronen från Ipoden! Usch! Många gråter när deras barn håller på och jävlas men det gör inte jag, jag är dum och låter min ilska och trötthet gå ut över Fredrik. Så jag har förvarnat honom att när han kommer hem så ska han inte säga något utan bara låta mig gå en promenad och få lugna ner mig och rensa huvudet, han skrattade bara, han vet väl att det inte är någon idé med något annat.

Trots detta så äslkar jag min underbara son så det gör ont i hjärtat men vissa stunder så skulle jag kunna sälja honom utanför Konsum!

En annorlunda dag..

Ja idag blir det en annorlunda dag på dagis för Leon, de ska ha en "utedag" så när jag lämnar honom sen så blir det inte på dagis utan borta vid skolan eftersom det är i den skogen de ska hålla till. De ska laga både frukost och lunch ute i skogen, Leon tycker det ska bli jätte spännande och är redan nu ivrig att få komma iväg men han får hålla sig några timmar till.;)
Vädret gör det svårt att veta vad man ska klä honom i men det lutar åt gummistövlar och galonkläderna, skulle behöva införskaffa galonisar som är icke fodrade. Efter att vi lämnat honom ska iaf jag och Joline till ÖF sen blir det lugnt resten av dagen, ska ut på baksidan och klippa ner min Clematis så att de nya skotten får fart och börjar växa.

På Torsdag fyller jag år och om ca en månad (11 Juni) så fyller Leon 3 ÅR!! Herregud våran lilla kille blir redan 3 år det är helt galet vad tiden har sprungit iväg!!

Blommor

På våran cykeltur/promenad så stannade vi till hos mormor och morfar, Leon fick syn på deras bil och ville dit och plinga på. Jag suckade och sa åt honom att mormor och morfar jobbar men visst ville han plinga på så fick han väl göra det då, sagt och gjort vi gick dit och plingade på och tror ni inte att en viss liten herre kollade stolt och "haha där fick du mamma" blicken på mig när hans mormor öppnade dörren?!;) Hon var visst ledig idag så Leon hjälpte henne att plantera lite blommor innan vi satte oss i bilen allihop och begav oss in till stan där vi fick lunch i magen och sedan åkte och köpte blommor och jord till oss. När vi kom hem igen så hjälpte mormor oss att plantera så nu är det så fint så fint på framsidan, rabatten fick också ny jord eftersom att den gamla var så torr och värdelös. Leon bjöd på glass efteråt.:) Det fick bli Pelargoner på framsidan i krukorna och amplarna, så tjusigt så! Mamma kommer förbi ikväll med en stor kruka så jag kan plantera den sista som ska vara ute, de andra två som blev över kommer jag ta in och ha i köksfönstret tror jag.
Har alltid tyckt att Pelargoner är typiska "kärringblommor" men tänk så man kan ändra syn på saker ovh ting, jag har blivit vuxen.;) Nu ska jag och barnen börja med middagen. 

Hemtjänsten=Idioter!

Samma dag som vi flyttade in här så backade ena tanten från Hemtjänsten på våran bil här utanför, igår var det dags igen. Lagom vi kom hem från fotbollsmatchen så backade andra tanten på bilen, hon kastade sig ut och tittade på våran bil och gav en lättnadens suck för att det inte blev något. Men tji fick hon då Fredrik kom gående bakom våran bil och såg den stora bucklan i sidan, ikväll ska de skriva papper och ha sig..
Jag var inne när det hela hände och såg i köksfönstret att de stod och tittade på våran bil, jag förstod genast vad som hänt och stormar ut och gormar något i stil med "nu kanske ni kan lära er att köra försiktigt på parkeringen här och inte gasa som IDIOTER!!", tanten blev helt ställd och sa inte ett flasklock på en lång stund varpå jag fortsätter att gorma "det bor faktiskt både barn och djur här och en vacker dag kommer det hända en olycka när ni sladdar in här och gasar!!". Fredrik började asgarva åt mig när vi kom in igen, han frågade om det var skönt att få ur sig lite aggressioner, haha.
Grejen är den med Hemtjänsten att de verkligen kör som Idioter! Det är 30 förbi här på storavägen men de kör i 70 om inte mer, på en parkering utanför familjehus tycker man att man kör sakta och försiktigt men jag lovar att de sladdar in här och kör i 50 för att sedan tvärnita för en katt som kommer springandes eller för att parkera. Jag har många gånger sagt att jag en dag ska öppna ytterdörren och bara putta ut vagnen när de kommer inkörandes här på parkeringen, kanske är dags för det nu?!

Måndag

Tillbringade hela dagen ute igår, jag var på loppis på förmiddagen, köpte ett pussel med Pingu på till Leon för ynka 5 kronor. Det var det jag hittade. På eftermiddagen var dte fotbollsmatch och självklart var hela familjen där, Ella och Jonny gjorde oss självklart sällskap också. När vi kom hem så fick våra smutsiga barn hoppa i badet innan det var läggdags, båda somnade som stockar, jobbigt att leka ute hela dagen.

Måste föresten berätta att Joline klättrade upp i trappan igårmorse, hörde hur hon började skratta som bara den och när vi kollar ner så står hon i mitten av trappan påväg upp! Nu är det IKEA besök som gäller för att inhandla grindar!

Nehe nu ska jag och barnen duka fram frukost och sedan blir det duschen för mig innan vi ger oss ut för en cykeltur/promenad.

Valborg och 1 Maj

Fredriks föräldrar var här på middag igår, bästa vännerna kom förbi en sväng när vi satt och åt och det blev glädjetårar och kramkalas här utanför. Underbart, fantastiskt! Älskade vänner!
Vi alla somnade gott på kvällen när farmor och farfar gick hem.
Idag har vi spenderat hela dagen i Norrköping på Busfabriken med Carina och killarna, en jättelyckad dag och nu är vi alla trötta så det blir familjemys här hemma resten av kvällen. Imorgon ska jag iväg på loppis och se om jag hittar något fynd sen är det fotbollsmatch på eftermiddagen.

Åh jag känner sån lycka för er! Det spritter i hela kroppen!