Helt slut!

När jag hämtat Leon på dagis idag gick vi hem till mina föräldrar där mamma, bror och syster väntade på tomten med fikat uppdukat och klart, slängde av oss kläderna direkt (Leon naken och jag i bikini). Blev fika, bad och en massa bus,  när pappa kom hem så badade Leon med honom.=)  Blev bjudna på middag, sill och potatis och en massa goda tillbehör, vi kom hem vid 19.00 och det var en jätte trött Leon som stupade i säng direkt.=)
Jag sitter och kikar på Allsång på skansen men måste ju säga att det varit bättre artister med förrut, aja kklockan 21.00 kommer jag sitta klistrad framför tvn iaf för då är det Morden i Midsomer! Fredrik är påväg hem från jobbet nu, stackarn som får jobba riktigt långa dagar i denna värme! Blir en kalldusch innan jag går och lägger mig ikväll!
Imorgon eftermiddag kommer min käre far och bror hit för att montera upp takfläkten, tack gode gud, är så varmt så varmt!

Vecka 35

Går in i vecka 35 idag!!=D
Idag är det bara 41 dagar kvar till BF!

Tyst och lugnt

Leon sover på soffan och jag kikar på tv, han har badat i poolen på dagis idag så han var jätte trött när vi kom hem. Jag har dammsugit, lagt fram köttfärs till middagen (potatis, biffar och grönpepparsås) och beställt ett par vita byxor och en vit mössa från POP till bebisen som den ska få ha på sig när vi åker hem efter förlossningen.=) Blir det en pojke så ska han få ha samma grön och vitrandiga body som Leon hade på sig när vi åkte hem och blir det en flicka så ska hon få ha på sig en röd och vitrandig body som jag ska köpa, fin fint.=)
När Leon vaknar sen blir det lite mellis iform av saft och honungsmelon!

Ny vecka

Sista erbetsveckan och dagisveckan för mina killar sen är det smester som gäller!=D Nästa vecka vid denna tid sitter vi inpackade i bilen påväg upp till stugan i Sälen med mina föräldrar och syskon, ska bli så skönt att komma iväg en vecka och göra små dagsutflykter däruppe och bara må gott!=)
Ska ringa BM idag om ny tid eftersom jag har tid på Tisdag nästa vecka, ska även be henne om en kopia av min journal så vi kan ha med oss att sådant IFALL deet skulle sätta igång något när vi är borta.
Tillbringade HELA dagen hos mina föräldrar igår på tomten, alla satt och låg i skuggan det var alldeles för våvarmt i solen, fikade, badade och hade allmänt skoj, runt 17 tiden så lagade vi tacos som vi alla åt hur mycket som helst av. Man är inte ett dugg hungrig på dagarna när det är såhär varmt, man lever på meloner, jordgubbar och vatten känns det som så igårkväll när solen inte var lika stark så var alla vrålhungriga! Gick hem vid 18.30 och stoppade Leon i duschen och sen sängen direkt, Fredrik kopplade ihop vårat Wii som vi äntligen fått hem sedan satte han sig i soffan och kollade på fotboll medans jag och Melvin var ute och vattnade rabatterna och tomatplanterna och satt på baksidan med grannen och bara pratade en massa skit.=) Gick väl in vid 21.30 och duschade sedan blev jag och Fredrik sittandes framför en film som gick så vi var inte i säng förrens 23.30, riktig mysig kväll om jag får säga det själv!
Ska snart lämna Leon på dagis sedan hem och dra ett varv med dammsugaren, när jag hämtat honom idag tror jag att vi ska försöka hålla oss inomhus resten av eftermiddagen, känns som om båda behöver vila lite från solen och värmen.

Några dagar sen man skrev

Denna dag kommer bli väldigt lugn, har inga planer överhuvudtaget och kommer inte planera in något heller. Har varit en toppen helg med grillning hos vänner och hos mina föräldrar, sol och bad och en massa lek och bus, hann även åka till stallet en sväng med mamma igår på förmiddagen och hälsa på Queenie och Paddy innan åkte vidare in till stan för att handla.=)
Är så otroligt varmt på övervåningen hela dagarna och nätterna så vi ska köpa fläktar till att tre sovrummen, alla vi skulle må mycket bättre av det! Blir inget köp av det idag iaf då det är alldeles för varmt för att kuska runt i en bil och gå i affär.
Har blivit sena kvällar både Fredag och Lördag för Leon´s del så ikväll blir det skapligt så han är pigg på dagis imorgon!=)


Lek och bus!

Lek och bus har det varit hela förmiddagen, mycket skratt och glada miner från både mig och Leon!=) Lagade lunch tillsammans och han är ju så stolt när han får vara med och hjälpa till! Har ätit och diskat nu så nu är det en liten herre som är riktigt trött här hemma, går runt med sin napp och snutte och vet inte om han ska sitta, ligga osv. Han är inte sur och ledsen iaf, det blir allt mer och mer sällan som han sover på dagarna nu,  jag tänker inte tvinga honom till det heller för han är ju nöjd och glad ändå.=)
Fick sms från Fredrik nyss om att han slutar normalt idag!!!=D

Svider

Ja solbrännan från igår svider en aning idag vill jag lova! Bara att bita ihop för jag får helt och hållet skylla mig själv!
Inget dagis idag så vi får leka på hemmaplan, blir en cykelpromenad sen och lek på baksidan, vi får helt enkelt ta dagen som den kommer.=) Ingen stress eller så, ska dammsuga om en stund, helt sjukt hur mycket skit som följer med in!
Håller tummar och tår för att Fredrik får sluta vanlig tid idag, igår var han hemma 20.00, Leon och han har inte träffats nånting på två dagar nu! Blev inge kaffe med Danni igår då jag kände att jag helt enkelt inte orkade, Leon sov oroligt, Fredrik kom hem sent och jag ville ju hinna träffa honom m.m. Hoppas iaf att han slutar normalt idag så vi kan äta middag tillsammans osv.=)

Sool!

Efter en underbar dag på tomten hos mina föräldrar somnade Leon som en stock nu klockan 19.00, har lekt med min syster och bror, badat, sprungit naken hela tiden, fikat, och ätit middag som bror lagade till oss allihop.=)
Jag låg i solstolen vid poolen när de andra röjjde runt så jag ser ut som en kräfta, var jätte noga med att smörja in Leon men inte mig själv, men men huvudsaken är ju att han inte bränt sig!
Solen bara suger energi från en så nu när vi kom hem på kvällskvisten så åt vi lite smörgåsrån och drack saft innan det var dags för duschen och sen sängen, sen släpade han sin snutte efter sig när vi gick upp och natta honom.
Fredrik är påväg hem och jag försöker samla energi för att gå bort en sväng till Danni, känns som jag måste träffa henne innan hon åker på semester imorgon, blir inte sen hem igen efetrsom jag är så pass trött.


Sola och bada..

Ska hämta Leon om en halvtimme och då cyklar vi direkt bort till mina föräldrar där vi ska leka med bror och syster, ska ligga och gassa vid poolen så jag har packat väskan med badkläder och solkräm m.m.=) Ska stanna en snabbis vid Konsum och köpa med fika som vi kan mumsa på mellan all lek, bad och solning.=)
Håller tummarna för att Fredrik kommer hem tidigt idag, han var tvungen att jobba över igår så han var inte hemma förrens 20.00, tråkigt. Vill försöka kila bort till Danni en stund ikväll då hon är på besök hos sin mamma, inte ofta man hinner ses nu när hon flyttat till Oxelösund, så det skulle ju vara perfekt om min karl kom hem skapligt.=)

Snart

Snart dags att cykla till dagis för oss, Leon tjatar och tjatar men inte riktigt än får vänta en stund till. Har satt igång en maskin tvätt som jag ska hänga ute sen, kläderna går åt nu när det är så fint väder ute, ska köpa på mig några linnen från Gina Tricot snart så jag kan slänga mina andra. Annars blir det nog lugnt här hemma medans lillfisen är på dagis, kanske drar fram dammsugarn och drar av nedervåningen eftersom man drar in så mycket skit när man springer ut och in.

Läggdags

Har haft en super trevlig eftermiddag här hemma, mamma, bror och syster kom hit vid 13.30 och med sig hade dem några stolar till baksidan och Leon´s pool som han haft hemma hos dem. Bror och Leon badade i poolen nästan en timme, Leon var super nöjd!=) Slängde ihop en kaka tillsammans med mamma medans syskonen röjjde runt med Leon både ute och inne, Melvin var också nöjd då han fick springa runt på baksidan. Faster, kusin med barn kom och det var mer än trevligt!=) Inte så ofta man träffas eftersom man bor en bit ifrån varandra, Leon och Wilmer röjjde runt och lilla Noah låg och sov så sött, längtar ännu mer efter våran bebis nu efter att ha snosat på lilla Noah. Leon var jätte nyfiken på "bebis" som han säger och han var mycket nöjd när han fick sitta i soffan och hålla bebisen. De åkte härifrån vid 18.30 och det var en trött Leon som vinkade hej då, han gick och la sig nästan direkt och somnade, när han la sig i sängen så klappade han på min mage och sa "eos bebis ligga häääj" och pekade på platsen bredvid honom i sängen.=) Försökte förklara för honom att våran bebis kan ligga där sen när den kommit ut men hur lätt är det att förstå för en tvååring?=) Han blev iaf sur men nöjde sig med att jag la mig berdvid honom och han fick klappa magen tills hans ögon föll ihop, han har blivit så stor våran kille och större kommer han bli när lillebror eller lillasyster kikar ut.
Läggdags för mig nu med en stunds bokläsning, har varit en tuff dag med denna värme och besök, hela kroppen känns mör, hann iaf med en dusch nu på kvällen och det var riktigt skönt vill jag lova! Skönt att smörja in sig efteråt och även smörja in fötterna med en härlig kräm, hoppas på sol imorgon också så vi kan vara ute efter dagis.=)

Vecka 34

Går in i vecka 34 idag!=D
NU är det inte långt kvar, närmare bestämt 6 veckor till BF!


VARMT!!

Shorts och t-shirt väder idag igen, härligt!=D Men jag måste ju få säga att det inte är någon höjdare att vara gravid i denna värme, nästa barn (om det blir en till) ska jag pricka in i April eller början på Maj så man slipper detta.=)
Leon är på dagis och jag har precis städat här hemma, gjorde det igår men var tvungen att göra det idag igen eftersom vi får fin främmande i eftermiddag! Mamma och syster kommer hit lite senare och slänger ihop en kaka tillsammans med mig och Leon sen kommer min faster hit och även min kusin som är nere från Sthlm med barnen, ska bli jätte roligt att få se det nya lilla tillskottet!=)
Idag är en sån dag jag grämer mig över att vi ännu inte fixat staket och utemöbler, hade ju varit perfekt så man kan ha dörren öppen ut till baksidan hela dagen och även kunna sitta ute. Nu ska jag upp och röra mig lite för nu trycker bebis så där "skönt" på revbenen, göra iordning lite frukost också.=)

Promenad

Jag fick en liten promenad och Leon cyklade på sin älskade trehjuling, fick sms om att Fredrik´s skor kommit så vi gick till Konsum och hämtade ut paketet. När vi kom hem var vi varma så vi plockade fram varsin piggelin ur frysen och satte oss och avnjöt dem, Leon fick sedan äran att öppna paketet.=)
Skorna är jätte snygga och jag håller verkligen tummarna för att Fredrik tycker likadant och att de passar.=)
Färskpotatis, fiskpinnar och kallsås står på menyn idag.

Stan

Efter att jag lämnat Leon på dagis imorse så promenerade jag hem till mina föräldrar, mamma har semester nu så vi satt och pratade en stund på altan med syster och bror innan jag, mamma och syster åkte in till stan. Mamma skulle ha två solstolar till trädäcket ute vid poolen och lite annat smått och gott, jag tog med lite av Leon´s födelsedagspengar så vi hoppade in på Lekia där jag köpte en spis, kastruller och en picknickkorg med lite bestick, tallrikar, muggar osv.=) Blev även en ny fräsch dörrmatta till hallen från Rusta och två tavlor en till Leon´s rum och en till bebisen´s rum. Kom hem lagom det var dags att hämta Leon så det var bara att kasta in allt i hallen och gå och hämta lillfisen, han var jätte trött när vi gick hem men inte kunde han somna när vi kom hem inte för han hann se spisen och allt så det var bara att montera ihop allt och sedan leka.=) Han fortsatte att leka med de nya sakerna medans jag dammsög och diskade, nu står han i köksfönstret och kollar på traktorn som kör på åkern utanför.=)
Blir med andra ord en tidig kväll för honom ikväll, blev tidigt igår med då han somnade som en stock klockan 19.00, ändå fick vi sovmorgon idag då vi vaknade när klockan ringde 08.30.=)
Nu ska jag klura ut vad vi ska äta till middag när fadern i huset kommer hem!

Lyx!

Nu är det fjärde morgonen vi får sovmorgon här hemma! Torsdag:08.30, Fredag:08.30, Lördag:09.30 och idag Söndag:09.00, kan man begära mer som småbarnsförälder?=) Inte nog med detta så har Leon dessa fyra underbara nätter sovit hela nätterna i sitt rum!=)
Kvällen igår bjöd på tidig sömn för Leon´s del och jag och Fredrik kröp ihop i soffan och kollade på filmen vi hyrt, Wallander-Hämnden, såfort den var slut så släckte vi ner och gick upp och la oss. Idag ska vi handla lite eftersom smör och ost m.m. tog slut här under frukosten idag, sen blir det till att tvätta och städa bilen och middag hos hans föräldrar.
Solsken bjuds det på idag också så vi är sommarklädda och fina!=)

Midsommar!

Midsommar bjöd på sol och regn om vartannat, riktiga störtskurar med andra ord, och när solen kom fram blev det kvävande hett! Hann också med lite åskar och blixtrar under kvällen.
Iaf så hade vi en jätte bra MIdsommarafton! Klockan 12.00 bjöds det på välkomstdrink när alla kom, lite mingel och tjatter, Leon spreng på gräsmattan och spelade fotboll med alla oss andra. Solen sken när det var dags att klä midsommarstången, när halva var klädd som var det dags för en regnskur och alla sprang upp på altan för skydd och fylla på glasen, 10 min senare så sken solen igen och vi kunde klä klart stången. Leon fick en fin krans utav Ella som hon knopat ihop men det var roligare att gå runt och sätta den på alla andras huvuden.=) Blev dans runt stången innan  nästa skur, bjöds på en jätte smaskig sillunch innan det var dags för en tupplur för Leon så han skulle orka med kvällen. Eftermiddagen flöt på bra och det bjöds på kaffe och fika m.m. vid 19.30 tändes grillen och vi 21.45 tog vi bord igen för en härlig middag med grillat, potatisgratäng, rödvinsås, sallad m.m. Leon var dock helt slut efter att ha klappat kossor och hästar, spelat fotboll och bara sprungit runt och lekt så han slocknade när klockan slog 22.00. Kvällen fortsatte med sång och dans på altan och mycket skratt men vid tolv kände vi att det var dags att knata hemmåt när det ändå var uppehåll så vi packade ihop oss och fick oss en härlig nattpromenad hem.=) Somnade väldigt gott alla tre när vi kom hem, Melvin ville dock leka en massa eftersom han varit ensam hemma i stortsett hela dagen men somnade tillslut också, förmodligen av utråkning.=)
Kändes helt underbart imorse när vi vaknade tillsammans i våran säng med Leon mellan oss och vi såg att klockan stod på 9.30, pigga och glada blev det en smarrig frukost. Dagen förövrigt blir lugn idag, ska dammsuga lite här hemma och så men annars är det inga planer än så länge, regnet öser ner ute så man kan bara vara glad över att man hade så tur med vädret igår!=)

Öser ner!

Regnet bara öser ner ute så man får roa sig inne, just nu är det pussel som gäller för killarna i vardagsrummet. Jag och Leon tog fram PlayDohleran förrut och gjorde en massa fina konstverk.=) 
Ella och Jonny kommer hit om ca. en timme, de håller på att fixa björkris till stången imorgon, jag är inte ett dugg avundsjuk på att de får slita i regnet medans vi sitter inne i värmen med varsin kopp kaffe nu efter middagen.=) Blir nog en sen kväll för Leon idag också, men så får det vara när man är ledig, han sov till 08.30 imorse så Fredrik blir nog inte ledsen om vi alla tre får sova lika länge imorgon.
Nehe ska fixa lite här hemma innan gästerna kommer. 

Regn!

Jaha nu börjar det regna igen efter två dagar med sol, usch vad less man blir! Vi har iaf hunnit med en cykeltur på förmiddagen innan regnet kom så Leon var så nöjd så, han slänger upp benen på flaket därbak och så får man styra och putta med stången som sitter bakpå.=) Några centimeter till sen kan han trampa alldeles själv.=)
Han ligger förövrigt och sover i våran säng nu så jag ska sätta mig i fotöljen med min bok och en kopp kaffe, Fredrik har träning ikväll, Ella och Jonny kommer hit en sväng ikväll också och umgås lite.=)

Trött

Nyss hemkomna från fotbollsmatchen, Leon slocknade direkt, jag och Fredrik blir inte sena i säng vi heller.

Varken dagis eller ÖF imorgon..Vad ska jag och Leon hitta på? Kanske kan locka hit någon som vill leka och fika, återstår att se, vädret skulle väl inte bli på topp imorgon heller.

Fotboll

Klockan 19.00 ikväll ska vi iväg på fotboll borta på Tyrsvallen, Leon måste ju som vanligt vara hejaklack när morbror spelar!=)
Har precis ätit middag här hemma så nu blir det mys och bus tills det är dags att knata bort. Hämtade även ut mina nya skor, mina fötter ska nu mer prydas av röda Björn Borg sneakers, hoppas även att Fredrik´s skor hinner komma till Midsommar också och att han gillar dem, en liten Midsommarpresent är han värd min karl!=) Har spanat på skor till Leon också från samma sida som jag köpte hans Pumaskor från förra sommaren som nu börjar bli för små, finns inga i hans storlek just nu som faller mig i smaken så det för vänta ett tag.

Natten..

Natten har inte varit den bästa, Leon ha sovit oroligt så vi har vaknat titt som tätt, Fredrik var väl inte sådär jättepigg när han klev upp strax innan 06.00 imorse. Jag och Leon fortsatte dock sova till klockan slog 08.00 inte helt fel efter natten som varit, nu ska jag klä på den lille herren som springer runt och jagar Melvin i bara blöja sen blir det dagis.=)
Underbart att solen har kommit tillbaka (ett tag iaf), Ella följde med oss hem igår efetr fikan hos henne (Jonny jobbade) så satt vi ute på baksidan med grannarna och pratade tills klockan slog 21.45. Fredrik nattade Leon vid 20.00 och det var en riktigt trött unge som somnade vill jag lova efter massor av fotbollsspelande, fikande, och bara kuta runt.=)

Middag

Middagen står på spisen, färskpotatis, lax oxh kall sås bjuds det på hos oss idag.=) Leon sover fortfarande så det är snart dags för oss att väcka honom så han kan somna gott ikväll igen.
Har tvättat och hängt tvätten ute idag, underbart, Melvin har varit ute och sprungit på baksidan för första gången sen han kom hem till oss.=) Han busade en massa med syskonen som är kvar inne hos grannen så nu sover han gott i soffan här hemma.
Vid 17.00 ska vi hem till Ella och Johnny på fika, planera lite inför Midsommarafton som vi ska fira där, Leon kommer ha fullt upp med hästarna och kossorna som går utanför deras hus.=)

Vecka 33

Går in i vecka 33 idag!!=D

Sängen..

Har legat i sängen några dagar nu då jag har haft ont i magen och varit allmänt risig, Fredrik har alltså fått tagit hand om hemmet och Leon. Idag är första dagen som jag mår väldigt bra faktiskt men ska fortsätta ta det lugnt, skönt att komma från sängen.=)
Leon är på dagis och Fredrik gör kaffe till oss, ska leka lite med Melvin hade jag tänkt, inte så ansträngande direkt. Är sugen på glass, kanske kan flörta lite med Fredrik och se om han kan köpa det åt mig.=)


Vädret..

Vaknade med ångest imorse när regnet bara öste ner!! Men det gav sig precis innan det var dags för studenterna att springa ut så det var bara att fälla ihop alla paraplyer och lägga dem i bilen!=) Känslorna svallade över totalt när jag såg en Överlycklig och en Jätte prydligt klädd lillebror springa ut och skrika från skolan, många tårar som rullade ner från en mycket stolt storasyster, inte lätt att hålla tillbaka allt när man är gravid.=) Efter utspring och kortege? var det dags att rulla hemåt för att förbereda det sista innan alla gäster anlände, bror åkte med ett par kompisar hem och det hördes när de körde in på gatan, blev fullt hus hemma hos mina föräldrar.
Presenten från oss tre var mycket uppskattad, ett åk i antingen en ferrari eller lamborghini på en bana i Sthlm med en professionell förare i fullfart från Liveit.se.=)
Vid 19.30 åkte jag och Fredrik och hämtade upp Ella (Leon fick vara kvar hos sin mormor och morfar) för att åka in till Danni och gratta henne en stund. Hennes reaktion blev dock inte lika uppskattad som bror´s då hon bara skrek och blev likvit i ansiktet och frågade om vi ville att hon skulle dö, haha hon ska hoppa Bungy Jump i Sthlm också den från Liveit.se.=)
Kom hem till mina föräldrar igen klockan 21.00 och där var fortfarande några av deras vänner kvar och de skulle även fortsätta kvällen där, en trött Leon satt i sin mormor´s famn och snuttade på nappen. Han somnade väldigt fort när vi kom hem, har varit en lång dag för honom, tar på krafterna att kalasa två dagar i rad.=)
Nu är det soffan som gäller för tvtittande, hoppas bebis varvar ner lite också.=)

Nu sover våran 2åring..

Han somnade som en stock nu när alla åkt hem! Kommer inte bli sena i säng vi heller för den delen, ganska slut vi också och så är det ju studentfirande imorgon.=)

Presenter:
Mormor & Morfar- kläder, litet bord & två tillhörande pallar i lightning mcqueen som nu står fint i hans rum.
Moster & Morbror- sandlåda som vi ska fylla med sand i helgen och ställa ut på baksidan.
Mamma´s Mormor & Morfar- pengar.
Farmor & Farfar- trehjuling + cykelhjälm.
Faster & Farbror- pussel.
Pappa´s Farmor- pengar.
Pappa´s Mormor- pengar.


Kan lova att han är toknöjd med sina fina presenter och likaså jag och Fredrik, han fick det han önskat sig!=)
Tårtorna var jättefina och goda, bilder kommer imorgon!

Solen kikar fram!

Vi har haft en toppendag här hemma med god födelsedagslunch m.m.=) Min farmor och farfar har precis åkt härifrån efter en massa fika och bus, tyvärr så fick de inte smaka tårtorna eftersom Fredrik är och hämtar dem nu, Leon skrattade åt farmor som aldrig förr.=) Han har inte sovit något under dagen så när jag stod och diskade efter de hade åkt så somnade Leon på hallgolvet härnere, la honom på saccosäcken i hallen så där får han sova en stund innan nästa skock med gäster kommer.=)
Han fick ett lejon, en skjorta och en bongård utav gamomma och gamoffa.
Ska förbereda perkolatorn för nästa sväng så det bara är att starta den sen.=)

Hoppas hoppas hoppas att solen blir kvar nu och att den vill lysa även imorgon!! Inge regn imorgon tack!!

2 Års Kalas!!

Idag för exakt två år sedan var det Måndag och 10.38 denna Måndag förändrades våra liv föralltid, det var då jag fick upp Leon på mitt bröst och både jag och Fredrik upplevde något som vi aldrig upplevt förrut, något som inte går att förklara med ord! I denna stund då tårarna bara forsade på oss båda trodde vi väl aldrig att vi skulle sitta här två år senare med en liten terrorist till son som bara busar och bråkar med sin mamma och pappa och snart ska bli storebror!=)
Fredrik är ledig  idag så vi har haft presentöppning i vardagsrummet på morgonen och lekt och myst en massa, favoriterna blev saccosäcken och borrmaskinen som går på batteri.=) Blir en lekdag här hemma i väntan på att det blir dags att åka och hämta tårtorna i eftermiddag och sen att gästerna kommer, har blåst upp en massa ballonger som nu ligger lite varstans här hemma och några hänger på ytterdörren.=)
Ska återgå till mina killar nu!

Glömsk..

Hade en jätte trevlig förmiddag med min mamma i stan, köpte en perkulator och en hårdlift till vagnen som bebisen ska ligga i.=) MEN jag glömde presentpapper, ballonger, kakor och bullar (jag orkar inte baka själv) så det får bli en tripp in till stan senare eller om Fredrik handlar på vägen hem.


Regn regn..

Fredrik kom hem 20.45 igår, hoppas verkligen han får sluta tidigare än så idag, inte ett dugg roligt när man knappt hinner se varandra.
Om en timme är det dagis som gäller sen bär det av in till stan med mamma, ska köpa en perkolator på hemmabutiken i stan också! Kan inte ha 2årskalas här hemma imorgon och inte ha någon kaffebryggare, så idag ska jag köpa våran mycket efterlängtade perkolator!=) Presentpapper ska jag också köpa så vi kan slå in Leon´s presenter ikväll.=)
Leon går omkring och bär på Melvin just nu, han gosar som han säger, Melvin han hänger snällt med .=)

Skatteåterbäring

Pengarna sitter på kontot! Lovely

Somnat

Tror ni Leon ville somna när vi kom hem från dagis, nehe då, han var jätte pigg så vi lekte en massa innan vi gjorde oss iordning och gick till bussen. Leon var helt fascinerad när vi steg på bussen och hela bussfärden in till stan, an var jätte duktig, satt snällt i mitt knä och kollade ut genom fönstret.=) När vi kom till stan gick vi till mcdonalds direkt och åt, blev även en mjukglass med jordgubbstopping till efterrätt för Leon´s del.=) Måste jag säga att han var tok nöjd!?=D
Hann gå en sväng till Gina Tricot och Polarn&Pyret innan Fredrik kom och hämtade oss, hittade en jättefin klänning på Gina som jag blev lite sugen att köpa och ha på Fredag då bror tar studenten. Det är det bästa med Gina Tricot att man kan ha mycket av deras toppar/linnen/klänningar/tröjor både när man är gravid och inte!=) Hos BM såg allt så bra ut så, bebis lever rövare som vanligt och nu har även den lill* krabaten vänt sig med huvudet neråt, hon trodde inte det skulle dröja förrens bebisen har fixerat sig helt och hållet.
Leon höll sig vaken hela bilresan hem och somnade en halvtimme efter att vi landat här hemma, 17.30. Jag ska sätta mig i soffan och titta på tv, Sjukhuset, Ugly Betty och Desperate Housewives, hoppas på att Fredrik kommer hem relativt skapligt.
Imorgon när ja lämnat Leon på dagis blir jag upplockad av mamma, ska följa med henne och inhandla det sista till bror´s studentskiva, kanske även slinker in på Gina Tricot och köper den där klänningen, vi får se.=)

BM idag..

Klockan 16.00 ska jag vara hos BM så när jag hämtat Leon på dagis klockan 12.00 är det hem och sova en liten stund som gäller för honom innan vi tar 13.37 bussen in till stan han och jag. Han kommer bli helt överlycklig över att få åka buss, när vi kommit till stan blir det mcdonalds för oss, en lyxdag för Leon med andra ord med både buss och mcdonalds.=) Fredrik kommer och plockar upp oss vid 15.40 så vi åker upp tillsammans till lasarettet sen kör han hem oss när vi är klara där, han måste troligtvis åka tillbaka in till jobbet och jobba lite extra så att alla på hans maskin kan vara lediga på Fredag när det är studenten. Så är det att vara teamledare.=)
Två dagar kvar till våran lilla älskling fyller 2 år!! Vart tar tiden vägen!?!?!

Vecka 32

Går in i vecka 32 idag!!=D

På Torsdag fyller Leon 2 år och då är det även exakt 8 veckor kvar till BF!=D

Solen tillbaka!

Solen är tillbaka och det verkar som det kommer fortsätta vara en fin dag så idag blir det nog shorts och foppatofflor för Leon till dagis.=) Jag har startat en maskin med sängkläder som jag sen ska hänga ut på torkvindan, kanske släpper ut Melvin en stund på baksidan också. Han ska ju få gå ut och in som han vill sen och nu har vi haft honom här hemma en vecka så han har fått vänja sig så det kanske skulle passa bra att börja lite smått idag när det är sol ute.=)
När jag lämnat Leon på dagis ska jag hem och dammsuga en snabbis, det kommer ju in så mycket  pollen och skit nu när det börjar bli sommar och man springer ut och in på ett helt annat sätt än under vintern.

Sluttampen på helgen..

Fredagen tillbringades här hemma med Johnny och Ella, vi hade underbart trevligt och roligt!=) Blev väldigt sent så vi var lagom slitna hela Lördagen, Leon sov hos sin mormor och morfar (farmor och farfar fick förhinder) han hade haft jätte roligt med massa bus och mys.=) Var hemma i princip hela Lördagen och hade familjemys, vi tog en sväng till Bygdegården med min mamma efetrsom det var Nationaldagsfirande där. Lite roligt för Leon med ballonger, korv, tårtparad som man fick fika på sen, väl hemma igen så lagade vi Tacos och sen blev det ett härligt skumbad för Leon´s del.=) Lekte en massa alla tre i hans rum innan vi satte oss i soffan och myste framför Sverige-Danmark, han somnade gott sen.
Efter frukosten idag så åkte vi in till City Gross och handlade lite, Leon ligger nu och sover i våran säng och vi väntar på att Johnny och Ella ska komma på en fika innan vi fem beger oss bort till Tyrsvallen där det är fotbollsmatch. Jag och Fredrik har hand om kiosken idag eftersom mina föräldrar åker till Sthlm med vänner lite senare för att se Bruce Springsteen, Ella och Johnny får alltså vara lektant och lekfarbror.=)

Ändrade planer..

Tänk vad lätt det var när Leon var så pass liten att han inte kunde annat än att göra som vi ville. Fick ett samtal från hans farmor nyss om att han tjatat på henne hela förmiddagen på dagis om att han vill sova där ikväll, så vi kommer alltså bli utan Leon ikväll. Får ta familjemyskvällen imorgon istället helt enkelt, fick även ett samtal från Ella för en stund sen om att hon och Johnny våldgästar oss ikväll så nu blir det middag för fyra hemma hos oss.=) När Fredrik kommer från jobbet i eftermiddag åker vi och lämnar Leon för att sen åka till Trosa och hämta Johnny på jobbet och handla inför kvällen.
Ella som är kock får stå för matlagningen medans vi andra sitter och har trevligt.=)

Mysdag imorgon alltså med mina killar!=)

Morgon..

Ska snart gå och lämna Leon på dagis och sen knata vidare till Fia på en morgonkaffe, trevligt trevligt. Ska hem och städa sen också innan jag hämtar Leon igen vid 12.00, så bra som jag mår just nu har jag nog inte gjort under hela graviditeten. Har massor av energi och inga smärtor alls så just nu njuter jag bara av bebis i magen, anars blir det mys idag, kanske åker en sväng till stan för att handla inför helgen. Inget roligt väder heller så vi kommer nog hålla oss inne och leka, mysa m.m.=)

Glömde!

Glömde ju att berätta att Linus studentpresent ifrån våran lilla familj Äntligen är klar!!=D
Han får en upplevelse i Sthlm, allt är beställt och nu väntar vi bara på att allt ska komma hem i brevlådan så vi kan aktivera detta och boka ett datum!=) 1-3 arbetsdagar skulle det ta innan det kom, han kommer bli helt paff när han läser vad han fått utav oss!
Berättar mer när allt är bokat och klart!=)

Nu är det bara Danni´s present som återstår att fixa men jag har något riktigt bra på G där också!=)


Rolig eftermiddag..

När Leon somnat förrut så kom både syster och bror hit, vi spelade "skip bo" medans Leon sov och sen gick Linus upp och väckte honom när han sovit i ca två timmar. Blev en massa lek och bus och även gemensam middagslagning, alla hjälpte till, hade jätte trevligt verkligen.=) Ugnsgratineradfalukorv med potatismos blev det, alla åt massor när det stod på bordet, hungriga som vi var efter allt ståhej. Blev glass till efterätt och självklart ännu mer lek och bus.=)
Fredrik och Linus drog på fotbollsträninng när klockan ble sådags och Moa cyklade hemåt, Leon fick hoppa in i duschen en snabbis sen blev det välling och sängen. För min del väntar nu soffan och mys med Melvin tills Fredrik kommer hem.=)

ÖF

Nyss hemkomna från ÖF där det varit en massa bus och lek för Leon med de andra barnen och massa prat och skratt för mig med de andra föräldrarna.=) Leon ligger och sover våran säng och jag sitter och väntar på att syster ska komma hit och umgås, Leon kommer bli överlycklig när han vaknar och ser att moster är här.=)

Fullrulle..

Leon springer runt och leker med Melvin, de är helt tokiga de där två.=) Snart är det dagis som gäller och vad jag ska göra när jag kommer hem vet jag inte, blir nog så att jag bara tar det lugnt. Jag har inte ont längre, det la sig vid 21.00 igårkväll så jag har fått sova ordentligt inatt, trodde jag skulle behöva ha ont hela natten men inte då.=) Det skulle behöva städas lite här hemma enligt mig men skulle man fråga någon annan så skulle den personen säga att det redan är kliniskt rent här så jag skippar alltså städningen, vågar inte utifall jag får ont igen.
Sommarvärmen försvann, vill ha tillbaka solen och värmen! Man blir så mycket piggare och gladare, underbart att kunna vara riktigt sommarklädd och slippa jackor m.m. Leon var sur på mig igårmorse när vi skulle till dagis, han ville inte ha sina skor på sig utan sina foppatofflor, jag vann men sur var han iaf.=)

Ont

På eftermiddagen när jag och Leon satt och åt lite frukt så kom smärtan krypandes igen, denna gång väldigt lång ner i magen och ner mot bäckenet. Gick och la mig såfort Fredrik kom hem för då klarade jag inte av att vara uppe längre efter matlagning och allt, låg i ca två timmar och vred och vände på mig. Fredrik ville stanna hemma från fotbollsträningen men jag propsade på att han skulle gå, jag ringer ifall det är något, Leon var snäll och somnade tidigt ikväll så nu ska jag lägga mig i soffan och bara ta det lugnt. Hann med en varm dusch förrut också och det hjälpte en hel del, sammandragningarna släppte lite och kommer inte lika tätt.
Varför kan inte denna graviditet vara lika underbar som Leon´s?

Inatt igen!

Leon sov i sin säng ända fram till 05.00 imorse, så skönt att ha en massa plats när man sover!=) Vi har sovit riktigt bra förutom att vi vakna någon gång vid 00.00 av att Melvin for tokig och bet oss i tårna men det var bara att säga åt honom så la han sig till rätta och sov till klockan 08.15 imorse när jag och Leon vaknade.=)
Idag är inte vädret på topp direkt, det är regn i luften vilket kan vara skönt nu när det varit så oerhört varmt ett par dagar nu.
Igår kväll hämtade jag ut mattan till bebisen´s rum, en röd rund matta med spöket laban på!=)
Nu är det bus och mys med Melvin som gäller framför tvn.

Vecka 31

Går in i vecka 31 idag!=D
Det närmar sig med stormsteg!

Varmt varmt..

För varmt för att sitta vid datorn, läggdags för Leon nu efter en dag utomhus på dagis och hemma med glass och bus.=) Fredrik ska åka bort till macken och köpa "rock a roadglass" som vi ska avnjuta framför tvn sen, Melvin är den enda som har lite energi kvar här hemma och jagar bollen, snart kommer han också däcka totalt.=)

Natten..

Natten har varit helt underbar! Jag och Fredrik busade en massa med Melvin innan vi gick upp och la oss igårkväll vilket resulterade i att Melvin låg och sov i trappen hela natten, antar att han låg just där för att han tyckte det var svalt där. Leon sov i sin säng hela natten och kom in till mig klockan 06.00 och la sig och somnade om direkt till klockan 08.00, jag känner mig väldigt pigg idag tackvare denna underbara natt utan en Leon mellan oss som sparkar och far runt.=)
Startade en maskin tvätt när vi gick upp förrut så jag ska gå ut och hänga upp det nu och starta om en ny, så skönt att kunna hänga ut tvätten, torkar hur snabbt som helst och känns mycket fräschare när man tar in det sen!=)