Pedant!

Det är vad jag är och det får jag höra från alla håll och kanter hela dagarna..hehe.. Visst stämmer det, jag storstädar varje dag efter att jag ätit furukost och innan jag gjort mig iordning för dagen.. Vill ha rent och snyggt omkring mig och det blev mkt värre när Leon kom! Fredrik han tackar väl för att jag är så pedant eftersom jag nästan alltid sköter den biten i vårat hem, men ibland kan till och med han ta tag i mig och säga åt mig att andas lite medans jag håller på!=)

Blir en mys kväll här hemma idag med killarna, syster och mamma tar stallet ikväll eftersom jag och mamma tog det själva igår när syster hade andra planer..=) Men imorgonbitti ska alla ut och hjälpas åt med utsläppet!=)
Longerade Queenie på banan igår i 30 min, 15 min i varje varv och hon var helt dyngsur efteråt..hehe.. Första gången hon blev longerad sen jag och mamma köpte henne, gick över förväntan faktiskt! Kalas duktig verkligen men tyckte samtidigt att det var grymt jobbigt!=)
Imorgonbitti blir det nog en ridtur om vädret tillåter villsäga!

Myskväll ikväll blir det som sagt, ska laga ugnstekt potatis, kotletter, beasås och sallad! Ska även slänga ihop en guacamole som vi kan dippa nachochips i framför disneydags och en bra film!=)

Nu vill Leon ha en "ban" (banan) så ska fixa det åt honom!=)

Älskar

Städ, lunch, mys och stallet

Leon var på dagis mellan 09-12 idag så då passade vi på att städa och fixa här hemma!=) Rent och fint är det nu!=)

När Fredrik hämtade honom och de kom innanför dörren här hemma så ville Leon ha "nenning" och när vi värmt vällingen åt honom så tog han den i ena handen och Fredrik i andra och så gick de upp och la sig i hans säng där han somnade nästan direkt..hehe..=) Han sover fortfarande och det får han göra tills han vaknar..=) Jag och Fredrik åt lunch när han somnat, Ängamatsoppa med ostmackor..mumma..=9

Denna helg har jag, mamma och syster insläppet i stallet Fredag, Lördag+lunchfodring Lördag så vid 17.00 tiden i eftermiddag kommer mamma och hämtar mig så åker vi ut dit.. Syster hade andra planer men det gör inget, mysigare att få ha mamma för sig själv!=P
Blir ett pass på banan med Queenie sen får vi se om jag tar ett pass med Jimpan också (Fredrik´s syster´s häst), mamma lär väl ha hjärtat i halsgropen om jag rider honom eftersom han är Väldigt livlig och kan stå på både fram och bakbenen om vartannat vilket jag enbart tycker är Roligt! Men kommer nog ta det lite extra försiktigt med honom med tanke på bebis i magen!=)
Så vi kommer alltså tillbringa eftermiddag och kväll i stallet jag och min mor, är väl hemma igen vid 20.30..

Fredrik och Leon ska in till stan och hälsa på Fredrik´s farmor med hans pappa alldeles strax tydligen så nu ska jag gå och väcka lillkillen..

Lycklig


ÖF, Storhandling m.m..

Fredrik är ledig från idag tills på Måndag, helt underbart att ha honom hemma i fyra hela dagar!=D

Kl. 09.00 gick jag och Leon över till ÖF (rakt över vägen) och Fredrik tog en långpromenad med Vanna.. Blev en massa lek, bus och fika med de andra föräldrarna ocb barnen, Leon var helt slut efteråt när vi kom hem vid 11.30 igen.. Fredrik höll på att städa så vi hjälpte honom med det sista sen hoppade vi in i bilen och brummade iväg in till stan för att storhandla vilket vi skulle har gjort igår men inte blev av.. Blev så sent när vi ar klara i stallet så vi åkte hem istället..=) Men idag så fyllde vi frys, kyl och skafferi, helt underbart vill jag lova!!=D När vi kom hem så stekte vi hotdogs och åt korv med bröd..mums..=9

Vid 14.30 så åkte Fredrik, Leon och Vanna upp till garaget så de släppte av mig hos Janne och Stina..trevligt trevligt..=) Janne var i farten så han slängde ihop en kaka innan vi drack kaffe, och som vanligt när man är där och dricker kaffe så blir det kortspel, närmare bestämt "sjuan".. Vi spelade och spelade och spelade, alla skulle ha revansch hela tiden, mkt skratt blev det vill jag lova..=)

Väl hemma igen så blev det bus med mina underbara killar och nu sover Leon som en stock i sin säng, Fredrik är ute med Vanna och jag ska sätta igång och skiva morot och gurkstavar.. Tänkte dippa lite till "du är vad du äter"..myys..=)

Morfar var här nu på kvällskvisten också och hämta råttan, hon var sjuk och gammal så nu har vi inga rådisar kvar.. Imorgon blir det att slänga buren för nu blir det inga fler!

Leon ska till dagis imorgon mellan 09-12, vi passar väl på att städa och fixa då så vi kan hitta på ngt roligt när han kommer hem!=D

Kärlek

Vecka 17

Idag går jag in i vecka 17, magen växer och bebis sprattlar!=D

Får skicka tillbaka 2 par jeans och byta storlek eftersom de var för små..suck.. Men de andra satt perfekt och var jätte snygga..=)

Har lämnat Leon på dagis nu fick världens puss och kram av honom innan jag gick, han var jätte glad och skrattade men det är han ju alltid när farmor jobbar på hans avdelning..=) Han brukar bli lite ledsen annars men det går över lika fort igen när jag väl har gått, men det är skönt de dagar hans farmor är där för då är han så lycklig och man kan gå därifrån med ett leende på läpparna..=)
Ska ta fram snabeldraken snart och fortsätta med övervåningen, dammsög här nere innan vi gick till dagis.. Nackdelen att ha hund är att dem hårar och Havanna hårar alltid tycker jag, sommar som vinter! När jag dammsugit ska jag hoppa in i duschen och sen sätta mig i fotöljen och läsa morgontidningen tänkte jag.. Kl. 12.00 ska jag hämta Leon på dagis och sen när Fredrik kommer hem vid 16.30 ska vi in till stan och storhandla!=) Härligt härligt är tomt i kyl, frys och skafferi!!
Ska hinna med stallet också, blir inge rida idag men måste iaf dit för att mocka och göra iordning fodret..=)

Det är ett jävla prat om Victoria´s och Daniel´s förlovning på tv och i tidningarna! Fattar verkligen inte varför det är ett sånt ståhej kring det!? Har inte svenskafolket ngt vettigare för sig än att bry som kungafamiljen?!?!
Kanske bara är jag som inte bryr mig ett dugg om vad som händer i slottet?!=)

Älskar




FETTISDAG

Drog Leon i pulkan till dagis strax innan 09.00 imorse, väl hemma igen så var det bara att svida om till stallkläderna och åka med mamma till stallet där vi tillbringade förmiddagen med våra pållar!=) Vi red på stubbåkern och hästarna var riktigt svettiga efter att ha pulsat i snön som gick upp till knäna på dem..
Mamma släppte av mig vid dagis 12.00 och strax efter det satt Leon åter i pulkan och vi var påväg hem, när vi kom hem så slocknade han i soffan på stört! Lillgubben var trött efter allt lek och stoj i pulkabacken på dagis!=D

När han vaknar sen så är det städning som gäller innan Fredrik kommer hem, han får stå för matlagningen idag!=) Kyckling, ris och cyrrysås ska han laga..mums..=9 Blir varsin semla till efterätt också, Leon kommer bli överlycklig!=)

Ska även hämta ut mitt paket från H&M i eftermiddag/kväll också som innehåller fyra par mammabyxor!=) Äntligen säger jag bara, efter att ha gått med knapparna uppknäppta på mina nuvarande jeans och att få och dra upp dem hela tiden i 2 veckors tid så ska det bli skönt med byxor som sitter ordentligt över magen!=)
Går in i vecka 17 imorgon! Det är ett väldigt sprattlande på den lill* krabaten i magen och det är ju så otroligt mysigt!=D

Lycklig