Trött kille!

Efter en fullspäckad utedag så ligger han nu i sin säng med sin vällingflaska och håller på att somna.
Blev en heldag med morbror på åkgräsklipparen, på eftermiddan så åkte vi en sväng till Bergshammar där det blev lek i trädgården och fika hos Tofflan och Mickis och sen direkt därifrån vid 18.30 till Tyrsvallen för att se på fotbollsmatch och det blev självklart en massa lek i sandlådan där och fotbollsspelande med moster.=) Kom hem strax innan 21.00 och då var det bara att tvätta händer och ansikte och borsta gaddarna sedan direkt i säng, ögonen stod i kors på honom.=)
Ska slänga mig soffan och titta på tv.

11 dagar till BF!

Torsdag

Blev fika och mycket prat och skratt med Danni igår, Maria kom ner en stund också, satt ute och hade allmänt trevligt.=) Kom hem vid 20.00 och då hade min underbara karl hyrt film som vi tittade på, Wallander Skulden, jag grät eller snarare stortjöt usch vilken hemsk film!
Bror ringde nu efter frukost och ville att killarna skulle komma bort till honom på jobbet för han hade fått en ny traktor som han ville att Leon skulle få se och åka med honom.=) Behöver jag säga att Leon blev överlycklig när vi sa att han och pappa skulle gå bort till morbror och åka traktor? Han ögon lyste! Jag ska slänga mig i soffan och vila en stund för sammandragningarna tar på krafterna, tycker att bebis kan komma ut nu!
Ikväll ska vi gå bort till Tyrsvallen och kolla på fotboll, det är träningsmatch inför seriestarten så då måste vi dit och hejja.=)

Fönster

Har hunnit tvättat på maskiner på morgonen som nu hänger ute för att torka, håller på att tvätta fönstrena här hemma också men just nu har jag en paus för det tar en hel del på ryggen. Leon och Fredrik tog en promenad för att handla fikabröd som vi ska fika på när de kommer tillbaka.=)
I eftermiddag blir det en fika med Danni och prata strunt.


Irriterad!!

KLockan är 19.00 och Leon sitter i sin saccosäck och myser medans han äter körsbär och vill kolla på bolibompa/barnprogram innan det är läggdags. Problemet är ju att det går ju inge barnprogram på tv!! Ska inte Barnkanalen sända barnprogram på dagarna/kvällarna? Nu går det någon tonårsserie på engelska sen är det ju bara Sommarlov 09 vilket också är för äldre barn, vad hände med roliga tecknade program som är för BARN! När en annan var liten så var det RIKTIGA barnprogram som gick på tv! Blir riktigt besviken att det inte går något vettigt när man har barn som börjar vilja se på barnprogram innan läggdags!!

Middag

Killarna är uppe på Leon´s rum och städar lite, jag har precis slängt in pyttipannan i ugnen och ska snart göra en stuvning till. Fredrik ska på fotbollsträning om en ca en timme så det blir myskväll för min och Leon´s del.=)
Nu hämtade Leon en skruvmejsel här nere så att de kan dra ut hans växa säng till max, han vill gärna att man ska ligga bredvid honom på kvällarna när man läser saga innan det är dags att sova och som jag ser ut nu så har jag lite svårt att ta mig upp och ner ur den när den är så liten.=) Så vi får se om de går lättare ikväll när den är längre.=)
Nee fixa middagen nu så vi kan äta, alla tre börjar bli hungriga nu.

Barnfri

Leon åkte 11.30 igår och kom hem vid 13.45 idag, allt hade gått jätte bra och de hade haft det jätte roligt och mysigt!=) De hade gärna stannat en natt till men eftersom denna dag bjöd på moln och regn så tyckte de at de skulle bli lite segt att bara sitta i husbilen, roligare att tillbringa dagen som de gjort igår med lekpark, bad, bus, lek, god mat och mys framför tvn på kvällen med lite gott innan Leon slocknade som en stock.=) Farmor och farfar vill gärna ta med honom fler gånger alltså och det tackar inte Leon nej till!=)
Kvällen igår bjöd på film och mys i soffan, riktigt skönt faktiskt att bara behöva tänka på varandra, klockan var 10.30 när vi steg upp idag. Skönt med en rejäl sovmorgon och sen äta en mysig frukost bara vi två, dagen har varit lugn ända tills Leon kom hem, jag halvlåg i soffan och läste ut sista boken ur den serie medans Fredrik satt vid datorn och spelade. Nu är det fart och fläkt här hemma igen och det är väldigt mysigt faktiskt, man uppskattar det mer när man får vara ifrån det ett dygn ungefär.=)

Går in i vecka 39 idag, känns som om bebis aldrig kommer komma, sista veckorna och dagarna är ju så otroligt sega!

Utedag

Har varit ute hela dagen hos mina föräldrar, vi plockade litervis med goa körsbär och det slutade med att pappa kapade en rejäl bit av trädet som vuxit sig så högt att vi inte kunde nå frukten tillslut. Hjälpte även till med snickeriet av nya altanen och som vanligt så kom vi därifrån med plantor som jag och mamma gick och grävde upp här och var som jag ska plantera här hemma när Leon somnat ikväll.=) Blev två lila lavendel som jag ska göra plats för i rabatten på framsidan och sedan en annan fin blomma som jag ej kommer ihåg namnet på som jag ska peta ner bredvid min clematis på baksidan.=) Älskar att bo såhär då man kan fixa och dona med plantor och blommor! Har även en massa tomater på baksidan och vi längtar alla tre tills de är mogna, Leon är överförtjust i smultronen vi planterade i början av sommarn, han älskar att gå ut och äta de som är mogna!=) Dagen avslutades med middag hos mina föräldrar och ett dopp i poolen för Leon och bror´s del.
Fredrik är på träning nu, Leon sitter i sin saccoäck och äter körsbär och kollar på barnprogram, han har två skålar i knät en med körsbär och en där han spottar ut kärnorna i.=) Innan lägdags är det en dusch som gäller för honom.

Imorgon är det en stor dag fö oss, Leon ska för första gången åka iväg med sin farmor och farfar och husbilen till Kolmården´s camping. De ska sova en natt till att börja med och går det bra så blir de antagligen borta en natt till, känns riktigt läskigt att släppa iväg honom sådär men jag vet att han kommer tycka det är jättekul att få vara med sin farmor och farfar i husbilen och leka och busa hela dagen och kvällen.=) Han kommer bli riktigt bortskämd med allt vad det innebär undertiden de är borta.=)
Frågan är ju vad jag och Fredrik ska sysselsätta oss med, hehe.

Dagen

Hade STORSTÄDNING här hemma på förmiddagen alla var med och hjälpte till, Leon gick runt med trasan och torkade där han tyckte det behövdes.=) Duschade efteråt då man var riktigt svettig och äcklig, sen tog vi en promenad bort till mina föräldrar (Leon cyklade) där blev vi bjudna på fika och självklart blev det en massa bus och lek på tomten. Killarna gick hem och jag åkte med mamma och syster till mamma´s moster och hennes karl där vi plockade en massa jordgubbar och hallon, så det åt vi till efterrätt här hemma tillsammans med vaniljglass, mums.
Leon ligger och ska sova nu, och jag och Fredrik väntar på Maria och Emil som ska komma hit om en liten stund och umgås lite, härligt med baksida där man kan sitta.


Segt

Idag har vi tagit det extremt lugnt här hemma, alla har varit slöa och sega. Har ätit tacos till middag och nu är Leon nybaddad och snart är det läggdags, han är toktrött. För min och Fredrik´s del blir det att sitta på baksidan ikväll då Maria kommer ner hit vid 20.00 för att tjattra lite, Emil jobbar till midnatt så vi får klara oss utan honom.

Gårdagen

Tillbringade gårdagen med mina favoritkillar på Parken Zoo, vi var där HELA dagen.=) Vi hade helt underbart väder, strålande sol hela dagen, Leon var på toppen humör och allt var så underbart! Vi tittade på djuren, stoppade i oss en och annan onyttig sak, Leon åkte karuseller m.m. Var lagom möra efter all sol och ståhej när vi slutligen satte oss i bilen och åkte och åt mat på MAX innan vi begav oss hemmåt, vi var väl hemma runt 18.30 så det var bara att stoppa en dundertrött liten kille i säng på en gång. Maria och Emil kom hit vid 19.00 så vi tillbringade kvällen på baksidan med massa prat, gott att dricka (sprite ur vinglas för min del), hade helt enkelt jätte trevligt! Kom väl i säng strax efter 00.00 så det var alldeles lagom.=)

Idag har vi dammsugit och tvättat här hemma så resten av dagen blir lugn! Känner mig sliten i kroppen efter allt promenerande igår och så, bebis är sjövild och far tokig.

Vecka 38

Går in i vecka 38 idag och det är alltså bara 20 dagar kvar till BF!=D Måste ju även berätta att när jag väntade Leon gick jag upp ca 15kg och med denna bebis så har jag gått ner ca 6kg, märkligt vilken skillnad det kan vara. Men jag klagar verkligen inte, jag använder mina vanliga kläder såsom jeans, kjolar, shorts, tröjor m.m.=)

På förmiddagen blev det en rejäl cykeltur för Leon, upp till hans farmor och farfar för att mata katterna sen vidare ner till macken där det handlades glass och sedan hem för att njuta av glassen innan han somnade i soffan. Det började ju spöregna sen och har regnat från och till sen lunch så vi har fått varit inne och ritat, bakat med playdohleran m.m. Nu står killarna i köket och lagar middag, chiliconcarne och ris blir det idag, mums! Ska köpa en chokladkaka till ikväll som jag kan smaska på i soffan medans jag läser boken och tittar på tv när Leon gått och lagt sig.=)


Seg

Har rensat ogräs och fixat på baksidan idag, killarna åkte en sväng till grusgropen och hämtade sand som vi sedan fyllde Leon´s sandlåda med. Han satt där och lekte och lekte medans vi fixade och donade på uteplatsen, han var helt överlycklig sötnosen.=)
Har haft en molande värk i magen hela dagen och mått illa från och till, minde roligt, men nu är det slutspurten innan bebis kommer ut! Värt varenda jobbig stund när man får upp det lilla underbara livet på bröstet sen!=)
Killarna tog en sväng hem till mina föräldrar för att kolla hur byggprojektet går för bror och pappa, de håller på att bygga ut så att altananen fortsätter nere på gräsmattan så Fredrik var nyfiken.=) Jag har passat på att dammsugit nedervåningen (Fredrik får ta övervåningen sen) blev en hel del sand och skit man släpade in förrut. Ska lägga mig i soffan nu och vila en stund med min bok och hålla tummarna för att vattnet går eller att värkarna startar, haha.

Fixa och dona

Fredrik dammsög efter frukosten imorse sen åkte han och Leon bort och hämtade min bror och sedan bort till Tyrsvallen där de tillbringade ett par timmar med att spela fotboll och busa med Leon.=) Jag stannade kvar här hemma och tvättade en massa, så skönt att hänga ut tvätten och sen har den torkat när nästa maskin är klar, har även tvättat väskan som jag ska packa till BB så den är fräsch. Gjorde en lista på vad jag ska packa och vad vi måste inhandla sen kommer den stå redo för den stora dagen!=)
Leon kröp upp i min famn där jag satt i fotöljen och läse en bok när de kom hem förrut, han somnade direkt när han lagt sig till rätta, nu ligger han och snarkar uppe i våran säng.
Ska hänga ut tvätten nu sen är de bara en maskin kvar, härligt, ska pyssla lite i bebisen´srum senare också och ikväll när Leon gått och lagt sig ska jag rensa lite ogräs i rabatterna.=)

Niferex

Allt såg så fint ut hos BM bortsett från att mitt järnvärde var lite lågt så vi köpte Niferex på Apoteket när vi var klara, bebis hade sjunkit ner ordentligt och fixerat sig så nu ligger han eller hon till rätta för den stora dagen.=)
Fredrik släppte av mig hos Danni när vi var färdiga, blev bjuden på lunch m.m., hade jätte roligt och trevligt verkligen!=) Leon ville inte åka hem fån mormor och morfar när Fredrik skulle hämta honom så han fick stanna kvar och Fredrik fick åka hem i lugn och ro och njuta av tystnaden och lugnet, min kära mor kom och hämtade mig klockan 17.00 och då begav vi oss hem till dem där vi mötte upp Fredrik och slog oss ner på altanen där vi avnjöt en härlig grillmiddag som min käre far ordnat!=) Det var en jätte trött Leon som vi tog med oss hem strax efter 20.00 och slängde in i duschen lite snabbt innan han fick krypa ner i sängen och sova.
Kvällen bjuder nog på film och mys i soffan.=)

Imorgon är det den 17:e Juli och det är alltså det datum vår kära Carina har sagt att bebisen kommer födas på! JAg håller lugnt tummarna för att hon har rätt!=D


Gränna!

Igår efter frukost så skjutsade vi syster till en kompis i stan sen drog vi vidare till Gränna där vi överasskade Fredrik´s föräldrar, syster och pojkvän på campingen. Kom dit vid 12.45 och hittade dem nästan direkt där de satt utanför husbilen med lagom snopna miner när vi kom gående!=) Hade en jätte mysig dag i Gränna med fint väder, god lunch och god middag, lek och bus i den jättefina lekparken, köp av nykokta polkagrisar i riktig mysig liten butik, och kulglass i hamnen innan vi for hem. Känns nästan som man är utomlands när man strosar omkring där.
Det var en trött Leon när vi var nere i hamnen på kvällen och åt glass och kollade på båtarna innan vi for hem, han slocknade nästan direkt i bilen sen, var hemma klockan 22.00 så det var bara att lägga honom i sängen så sov han vidare.
När vi gick och handlade inför middagen så gick vi förbi "polkagrisens förskola" tyckte det lät så charmigt!=)

Idag ska Leon få tillbringa lite tid hemma hos sin mormor och morfar medans vi är hos BM.=)

Roligt

Hade jätte roligt på Busfabriken, Leon var överallt och ingenstans, klättrade och åkte kana m.m!=D Fredrik och syster var lika galna dem och jag var lagom avundsjuk där jag fick stå kvar på marken och titta medans de for runt. Tog varsin Nachotallrik där innan vi åkte hem, Leon slocknade såfort vi satte oss i bilen, han var trött efter allt ståhej.=) Var inne en sväng på Babyproffsen också innan hemfärd där vi hittade lite smått och gott till bebisen så det blir väl en tripp dit och handla innan bebisen bestämmer sig för att komma ut till oss.=)
Kvällen bjuder på lek och mys här hemma, syster ska sova här inatt, mina föräldrar åkte till Riga igår med ett par vänner och kommer hem imorgon så hon ville sova här.

Går förresten in i vecka 37 idag så nu är det verkligen inte långt kvar tills vi 3 blir 4!=D
Blir till att fixa det allra sista nu de kommande verckorna så allt är klart för nedkomsten, ska packa BB-väskan någon dag också.=) BM på Torsdag förmiddag, känns som evigheter sen vi var där så det ska bli roligt att få njuta av hjärtljuden och så!=)

Norrköping!

Nu packar vi ihop här för att åka till Norrköping där vi ska spendera ett par timmar på Busfabriken med syster!=D

Kaffe

Blev inge cyklande till lekparken idag, det blev till att åka och bada istället med Leon´s farmor och farfar. Leon var mer vild än tam där han sprang upp och ner och hoppade och studsade, han älskar vatten.=)
Har varit ute och lekt på baksidan med grannarna efter middagen så nu ligger skrutten i sängen och ska sova, ska sätta igång perkulatorn så jag och älskling kan ta varsin kopp kaffe på baksidan innan solen försvinner bakom huset.
Blir väl film senare också kan jag tänka mig om vi inte utmanar varandra på Wii.=)

Solen skiner!

Vaknade vid 08.00 imorse av att solens strålar strömmade in i sovrummet, underbart verkligen!=) Har ätit en god frukost hela familjen och nu har killarna åkt iväg med Leon´s farfar som skulle lämna in sin bil på verkstan i stan och var tvungen att ha skjuts hem. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen för det skippade jag igårkväll, ska slänga in en maskin tvätt också annars blir det lugnt tills killarna kommer tillbaka. Efter lunch idag blir det en tur bort till lekparken, Leon ville cykla på sin trehjuling.=)
Nu kraffsar Melvin vid balkongdörren så jag ska ta och släppa ut honom.

Gör inget!

Det är Söndagkväll men det gör absolut ingenting eftersom vi här hemma har semester!=) Har haft en riktig hemmafixardag idag, nu äntligen sitter dvdhyllorna på väggen och det blev så snyggt så!=D På kvällskvisten nu innan det var baddags för våran lilla kille så var vi ute på baksidan och plockade smultron och busade lite, vattnade även tomatplantorna som är riktigt stora och blommar för fullt.
Snart läggdags för Leon och duschtajm för mig innan det är film som gäller.=)

Myskväll

Glömde ju berätta om dessa magiska helt underbara åkesjukeband som vi köpte på apoteket i Sälenbyn åt Leon innan vi åkte hem. På vägen upp turades vi om bror, jag och mamma att sitta bak med Leon, han kräktes ganska bra villsäga! Så när vi kom upp så köpte vi alltså dessa åksjukeband som man varit väldigt skeptisk till sen de kom, man sätter dessa runt vardera handled på en speciell akupunkturpunkt som man mäter ut med hjälp av fingrarna. Leon hade på sig åksjukebanden när vi åkte hem och hör och häpna han kräktes inte en enda gång!! Det var en glad unge som skrattade och tjattrade när han var vaken och sov så sött och fridfullt när han sov, helt klart värt 145 kr för att få en trevlig biltur!=)
Idag fick Leon vara hos sin farmor och farfar en stund medans vi åkte in och storhandlade, var väldigt tomt överallt eftersom vi inte fyllde på något innan vi åkte. Annars har det varit en lugn dag, ackat upp allt, lekt och myst, ätit god middag m.m., nu väntar film och mys framför tvn.=)

Hemma

Efter ett par underbara regniga dagar uppe i stugan i Sälen så bestämde vi oss igår för att åka hem idag efter frukost och städning, hade stannat till på Söndag om det bara varit bättre väder.
Trots regniga dagar så har vi haft det jätte bra!=) Synd bara att man inte kunnat vara ute och göra alla små utflykter till trollskogen m.m. som vi tänkt oss från början, men vi har roat oss väldigt bra ändå med besök vid fäbodarna där det fanns getter, kaniner, grisar m.m., besök på badhuset och en massa bus, lek och sällskapsspel i stugan så vi klagar inte ett dugg fast det har regnat. VI har umgåtts och haft supertrevligt och roligt helt enkelt!=)
Kom hem i eftermiddags och nu är det sängen som gäller för min del, Leon slocknade vid 20.00 tiden, tänk att man kan vara så trött fast man inte gjort ett smack mer än att sitta i en bil 46 mil.=)

Nu är det bara 31 dagar kar till BF!=)


Fullt ös!

Packa allt som ska med, packa in i bilen, tvätta, städa, handla färdkost m.m. plus 30 årsfest klockan 15.00. Tack gode gud för att solen inte skiner idag utan att det är riktigt molnigt och svalt ute! Får se om vi hinner gå på festen idag, kommer vi iväg så blir det bara ett par timmar vi blir där innan det r dag för att röra sig hemmåt och lägga sig tidigt så vi ä pigga när klockan ringer 05.30 imorgonbitti!

Blev sent igårkväll klockan var 01.00 när Ella och Jonny gick härifrån, hade grymt kul när vi körde Wii som vi gjorde hela kvällen.=) Allra roligast var boxningen, svetten forsade om alla oss när vi stod och boxade och hoppade runt, resultatet är en mör Lina som har träningsvärk så det skriker om det i armarna, bebisen fick sig också en omgång när jag for runt. De andra trodde att jag skulle sätta igång förlossningen så som jag höll på men det var så kul så jag kunde ju inte låta bli!=) Är alltså ganska öm i magen idag också, men men sånt får man ta!=)
Nu ska vi sätta fart här hemma!

Turnering

Leon´s magont verkade gå över när han sovit ett par timmar, skönt!
Han gick precis och la sig nu, tar på krafterna nu när det är så kvavt och äckligt i luften, ska öppna upp balkongdörren nu och låta det stå öppet. Väntar på att Ella och Jonny ska komma hit och ha Wii turnering med oss, haha ska bli roligt!=)


Magont!

Vi åkte in till stan med min pappa vid 13.00 och efter halva bilresan in började Leon gråta och var jätte ledsen under hela resan, handlade det vi skulle ha till takfläkten på Coop fort så att vi kunde komma hem igen. Han grät i stort sett hela tiden och hela bilresan hem, han höll sig för magen hela tiden när han grät och när vi kom hem så gick vi upp och la oss i våran säng där jag fick ligga och dra min hand över magen så att han kopplade av och sedan somnade av utmattning. Han sover fortfarande så jag väntar och ser om han fortfarande har ont när hann vaknar för då får vi åka in såfort Fredrik kommer hem vid 16.30, pappa och mamma kommer lite senare och monterar fläkten.
Stackars älsklingen, känner sig så oerhört hjälplös när han håller händerna på sin mage och gråter samtidigt som han säger att han har ont där.


Olidligt!

Dagen igår tillbringades på ÖF med Sara och David plus andra föräldrar och barn, Leon somnade i vagnen påväg hem till mina föräldrar.=) Blev fika, lunch, glass och en massa bad hemma hos dem, Leon badade som aldrig förr han var helt tokig i vattnet så nu gäller det att se upp för han hoppar rakt ner i poolen nu med eller utan simpuffar.=) När pappa kom hem åkte vi hem till oss för att montera upp takfläkten men självklart så fattas det en manick så det blir till att brumma in till stan med mor och far idag för att inhandla den lilla saken. Leon somnade vid 19.30 igår, Fredrik nattade honom medans jag var ute på och hängde tvätt och vattnade rabatterna, snustort verkligen! Han kom också ut när Leon somnat så vi satt ute och fikade med grannen en stund innan vi gick in med Melvin och spelade Wii, hade bowlingturnering här hemma i vardagsrummet!=)
Det har varit varmt och jävligt inatt, riktigt varmt, svettigt och äckligt, varit uppe  och kissat 17ggr och inte nog med det så har bebis bråkat en massa så jag har haft ont! Men ikväll när v går och lägger oss kommer det var svalt och skönt där uppe!=)
Kvällen kommer spenderas hemma, imorgon ska vi iväg en syund till Stina och Janne på 30årsfest, Stina har blivit gammal!=) Sen åker vi tidigt på Söndag morgon så vi blir inte kvar länge imorgon på festen, fick hem min journal i förrgår så nu ska BB-väska packas och bebisen´s bilsbarnstol ska med så vi är förberedda om det skulle sätta igång när vi är bortresta. På dagen imorgon kommer vi packa allt som ska med och även packa in i bilen så det bara är att åka på Söndag när vi vaknar.
Nu är det dagis som gäller sen hem och vila innan mor och far kommer.=)

ÖF

Har precis ätit frukost jag och Leon och snart är det dags att gå över till ÖF där vi ska träffa Sara och David för lek, bus och fika.=) Går troligtvis hem till mina föräldrar efter ÖF, några tjejer från stallet skulle komma och fika där och det skulle vara roligt att träffa dem. Leon blir nog kvar hos mamma en stund sen för jag känner att jag måste få städa av ordentligt här hemma, man går bara och småplockar hela tiden känns det som eftersom det är så varmt så orkar man inte storstäda men idag ska jag ta tag i det! Pappa kommer hit efter jobbet idag istället för han hann inte igår, ska montera upp takfläkten i sovrummet och sedan har jag lite planer för våra dvdhyllor i vardagsrummet som ska upp på väggen istället för att stå på golvet.=) Fredrik skulle antagligen komma hem sent idag så han kommer väl få en chock när han ser vad vi har gjort, han tycker det är bra som det är nu men det tycker inte jag så idag ska jag passa på medans han är på jobbet!=)

Världens bästa mamma!

Mamma och syster kom hit strax innan jag skulle gå och hämta Leon, de ville att vi skulle följa med en sväng in till stan. Hoppade in i bilen och åkte och åkte och hämta Leon som blev helt överlycklig över att mormor och moster var med!=) Mamma bjöd oss på lunch i stan sen åkte vi en sväng till Rusta där det inhandlades lite smått och gott, jag har gått och suktat efter ett turkost 3vånings kakfat som de har där, men varje gång jag ska köpa det så är den färgen slut! MEN idag så hade dem det turkosa och inte nog med det så var det nedsatt till 49.50 istället för 99 så mamma la ner det i vagnen direkt, hon har hört mig tjatat om det där kakfatet varje gång vi varit inne där så nu betalade hon det åt mig.=) Åkte en sväng till Karlsson också och sist jag och Fredrik var där så hittade vi utemöbler till våran baksida för 1350 kr, 4 stolar, bord och parasoll, idag visade det sig att det var nedsatt till 995 kr så jag ska prata med Fredrik när han kommer hem vid 17.00 och höra vad han tycker. Det skulle passa perfekt på våran uteplats, alldeles lagom stort och jätte fint!=)

Skönt!

Har lämnat Leon på dagis, dammsugit, bytt i kattlådan och ätit frukost, ska starta en maskin tvätt nu sen blir det soffan och en massa mys med Melvin tills det är dags att hämta busungen igen.=)
Riktigt skönt när vi gick och la oss igårkväll och hörde hur det började regna ute, ingen blev gladare än jag som längtat efter regn ett par dagar nu! Ännu skönare är det idag att det är molnigt ute så man får vila sig från solen lite, är ändå shorts och t-shirt väder för det är varmt men inte denna brännande hetta som varit ett bra tag nu. Idag blir det en hemmadag, orkar inte göra något, tar nog fram playdohleran i eftermiddag med Leon.=)

40 dagar kvar till BF