Kväll

Nu är vi mätta efter en middag med god tacos, killarna står i duschen och när de är klara är det min tur.=) Leon ska gå och lägga sig när han duschat klart för han är riktigt trött, blir alltså ingen brasa ikväll men det gör inget, var ju för Leon´s skull vi skulle gå och titta. När han somnat blir det film och mys i soffan för mig och Fredrik sen blir det nog tidigt i säng eftersom de ska åka vid 09.30 imorgonbitti. Har inte bestämt mig om jag ska med eller inte, skulle vara roligt eftersom det är lite annorlunda och jag får umgås med min familj samtidigt som det känns att jag kommer ha tröttnat på att åka runt i en bil efter typ 2 timmar. Men vi får se, har ingen aning om vad jag ska hitta på om jag inte följer med?

Fortfarande feberfri!

Vi hoppas att det fortsätter så, om det gör det blir det ÖF för oss imorgon.=)
Kycklingen står i ugnen och till det blir det pommes, beasås, broccoli och varsinn majskolv, Leon hjälpte till att bestämma middagen så då blev det såhär.=) Han kommer förövrigt somna tidigt ikväll för han har inte sovit nånting idag och än så länge så är han fortfarande glad och pigg så det känns onödigt att börja bråka med honom, vill han vara vaken så är det klart att han får vara vaken!=)
Jaha Valborg imorgon alltså och det innebär tacomiddag här hemma och sen gå upp och titta på brasan för att sen gå hem och titta på film, äta godis och mysa, vet dock inte hur dags de tänder brasan så Leon kanske somnar när vi kommer hem beroende på hur sent det blir. Mysigt kommer det bli i vilket fall som helst!=) På Fredag är det 1 Maj vilket innebär crusing och Fredrik´s föräldrar vill att vi ska åka med i deras cadillac med dem och hans syster och pojkvän, jag jublar ju inte direkt för jag ser verkligen inte det roliga i det hela men jag får offra mig för mina killars skull.=) På Lördagmorgon har jag och mamma utsläppet i stallet och på kvällen ska Leon sova hos sin farmor och farfar eftersom jag och ferdrik ska till Bygdegården med Sara och Danne och se på två tjejer som kommer och showar lite, de kör MammaMia tema så det är säkert jätte bra, det bjuds på middag under showen också!=) Vi hade tänkt att Leon skulle sova hos mina föräldrar egentligen men det fick vi ändra på eftersom de också ska dit med sina vänner, blir nog en härlig och rolig kväll, träffas här innan ochh umgås lite innan vi går bort.=) Jag och Fredrik är sjukt dåliga på att hitta på något utan Leon så detta ska bli jätte roligt, härligt att umgås med vänner!=)
Känns som om det är sjukt mycket som vi ska göra men det sköna är ju att det inte krävs så mycket, det enda som krävs i princip är ett gott humör för dessa grejer och det är inga problem!=)
Kom även på att idag är det exakt en vecka kvar tills jag fyller år, 21 vilken onödig födelsedag egentligen. Släkten kommer på fika och vännerna får nöja sig med att smsa eller ringa!=)

Bättre!

Jag känner mig mycket mycket bättre idag och Leon är feberfri och riktigt pigg så det är jätte härligt!=) Ska städa här hemma idag, dammsuga, tvätta, våttorka golven m.m. lika bra att passa på när jag ändå känner mig pigg! Annars blir det väl relativt lugnt här hemma, inga planer alls mer än att det ska städas, mys och bus med Leon blir det givetvis!=)


Vecka 26


Går in i vecka 26 idag!=D Tiden går så fort så vi hinner inte med!

Sjuk

Klockan 11.00 idag ringde Sara från dagis och sa att Leon hade blivit jätte hängig och bara grät så jag gick och hämtade honom på en gång och det var inte den pigga och glada killen jag mötte. När vi kom hem så fick han välling och han kröp ihop i famnen och somnade på en gång, han sov flera timmar och när han vaknade på eftermiddagen så var han lite piggare så vi passade på att åka in till stan och storhandla för det gapade tomt i köket! Stannade på macken när vi kom hem och köpte alvedonsuppar så han fick en såfort vi kom hem för då var febern uppe i 39.2, nu har han fått välling och sover i sin säng. Köpte lite extra yogurthar, saftsoppor, bananer och vindruvor m.m. eftersom han inte är vidare glad i maten när han är sjuk, lättare att peta i honom sånt då! Han fick även hostmedecin innan han gick och la sig för han hostar tills han nästan kräks! Usch inte ett dugg roligt när våran älskade lille kille är sjuk, speciellt inte när han har feber för då känner man knappt igen honom, ögonen bara hänger!=(
Ska koka lite makaroner och carbonara nu så jag och Fredrik får lite i magen, blir nog så att vi sitter vid tvn och äter maten sen.=)


Seg

Leon har hostat som bara den inatt men han fick ändå gå till dagis, är värst när han sover så jag bestämde mig för att han skulle gå iaf, de får ringa om det är något. Han blir så arg när han är "pigg" och inte får gå till dagis så vi provar såhär.=)
Så Leon har alltså hostat större delen av natten och bebisen har farit tokig! Det har varit party i min mage så jag har haft riktigt svårt att sova och hitta en bra ställning, men man ska väl inte klaga för det är ju samtidigt jätte mysigt att känna hur bebisen lever runt i magen på en.=)
Ska dammsuga här hemma nu sen blir det soffan och tvn för att vila lite innan det är dax att hämta den lilla terroristen på dagis.=)

Kärlek


Lunch/Middag

Leon har precis vaknat från sin dagliga tupplur så nu har vi ställt potatisen på spisen och lagt in laxen i ugnen, till det ska vi göra en kallsås sen.=) Vi äter innan vi går bort till Tyrsvallen så det blir en sen lunch/tidig middag, där borta kommer det nog slinka ner och annan korv iaf, glass, dricka/festis och någon godisbit, Leon står ju och hjälper sin mormor i kiosken så då måste han ju provsmaka brukar det låta.=)
Fredrik är påväg hem så förhoppningsvis hinner han hem innan maten är klar.=)

Älskar


Godmorgon!

Hade en helt underbar dag med Leon igår!!=D
Vi tillbringade förmiddagen på brandstationen vilket var VÄLDIGT uppskattat av Leon sen tillbringade vi eftermiddagen och kvällen hos mina föräldrar. Blev en massa bus, lek under dagen som avslutades med en god härlig grillad middag på altanen, klockan var strax innan 20.00 när vi gick hem så vi kilade in på macken och köpte lite godis och annat gott som vi skulle gotta oss med när vi kom hem. Leon var så trött när vi kom hem (febern kommer smygandes på kvällarna och likaså denna förbannade hosta!) så det var bara att ge honom välling så somnade han direkt. Jag kröp upp i soffan och tittade på tv och åt några godisbitar men när klockan slog 21.30 då gav jag upp och gick upp och kröp ner bredvid Leon i våran säng.=) Han fick sova där inatt eftersom det bara var han och jag så blev det inte så ensamt.=) Godiset och det får jag alltså plocka fram ikväll för ikväll blir det mys framför tvn med Fredrik!=)
Blir lek och bus här hemma idag och vid 14.30 går vi bort till Tyrsvallen för att fixa det sista i kiosken med mamma sen kl.16.00 drar seriepremiären igång!!=D 

Ska hoppa upp i soffan och läsa bok med Leon nu innan vi tar morgonrundan med Vanna.


Lycklig

                                             


Ensamma..

Nu är jag och Leon ensamma hemma tills imorgon, Fredrik åkte till Örebro imorse för sista tävlingen, så idag blir det alltså middag för oss hemma hos mina föräldrar och troligtvis kommer syster följa med och mysa med oss här hemma och sova över (gillar inte riktigt att sova själv).=) Hur som helst så kommer vi sakna världens bästa pappa och sambo sjukt mycket men vi kommer ha kul och mysa en massa så tiden kommer gå fort!=)

I förrgår kväll så fick Leon jätte hög feber så han fick vara hemma från dagis igår, han hade fortfarande lite feber under dagen igår men var väldigt pigg så vi tillbringade dagen med min mamma. Vi var i stan, städade ur kiosken på Tyrsvallen, var i stallet m.m. En fullspäckad dag med andra ord, riktigt mysigt och trevligt!=) Han har fortfarande lite feber men lika pigg som vanligt för det så vid 11.00 idag ska vi gå över till brandstationen eftersom de har Öppet Hus här idag, Leon kommer bli överlycklig!=D
Imorgoneftermiddag blir det Tyrsvallen för då är det seriepremiär!! Känns helt underbart att fotbollen drar igång igen och man kan tillbringa matchkvällarna där med familj och vänner, umgås, titta på bror när han spelar, äta korv och godis, ungarna springer runt och leker, i våran familj så är det höjdpunkten i veckorna.=) Vi kanske är lite udda men det är sjukt mysigt och trevligt!=)
Förutom detta ska vi givetvis njuta av detta underbara väder i helgen!!=D

Har städat båda badrummen nu på morgonen och startat en maskin tvätt så nu ska jag sätta igång med resten av städningen innan vi går till brandstationen.=)

Kärlek

Solen är tillbaka..

Efter ett par blåsiga och molniga dagar är nu äntligen solen tillbaka med värmen!=)
Jag och Leon har tillbringat förmiddagen på ÖF, det blev en massa bus, lek, sång och fika med alla andra barn och föräldrar, när vi alla hade klätt på oss ytterkläderna för att gå hem så gick brandlarmet på stationen så alla barn sprang ut och ställde sig på rad och kollade när bilarna sladdade in på planen och allt folk som sprang in för att byta om och slutligen på den tjutande brandbilen som åkte iväg i fullfart! Leon vinkade och skrek till Stina när hon kastade sig in i bilen och alla barn vinkade när de susade förbi och ännu lyckligare blev de då Stina vinkade tillbaka till dem från brandbilen.=) Efter denna förmiddag så somnade Leon såfort vi kom innanför dörren här hemma, han var helt slut så nu ska jag också sätta mig och ta det lugnt och när han vaknar så blir det lite dammsugning här hemma för att sedan busa och leka med världens bästa kille!=)


Älskar



Hungriga!!

Både Leon och jag är jätte hungriga just nu, våra magar skriker efter mat! Leon vill duka bordet så det ska vi ta och göra alldeles strax medans vi hoppas att Fredrik kommer in genom ytterdörren snart så vi får slå oss ner och äta!=) Lasagnen står sina sista minuter i ugnen för att få lite mer färg så snart närsomhelst så får vi äntligen fylla våra magar med en mycket mycket efterlängtad god lasagnemiddag!!=)

Lycklig



Redan Onsdag!

Helt sjukt så fort tiden går! Dagarna flyger förbi och likaså veckorna och månaderna, det är redan 22 April, känns som om det var igår snöovädret drog förbi och alla gick med vinterjackor och man var tvungen att dra på ungarna alla dessa vinterkläder! Men nu är det vår och snart sommar och ingen är lyckligare än jag!=D

Kvällen igår tillbringades i stallet med mamma och syster eftersom vi hade intaget, hade med oss the och bullar som vi fika på när hästarna åt mellis.=) Jag longerade Queenie uppe på banan eftersom det blåste så mycket så ville jag inte ge mig ut på en ridtur och frysa, mamma tömkörde Paddy och syster hade jätte ont i ryggen så hon var halvt invalid och fick ta det lugnt.=)
Har lämnat en tokglad Leon på dagis nu morgonen så nu har jag precis dammsugit och startat en maskin tvätt, ska ta disken sen också sen är det fint här hemma!=) Har på mig min nya t-shirt idag och den är såå fin, älskar den!
Ska bli bättre på att lägga ut bilder här på bloggen också, måste bara hitta usbkabeln till kameran/telefonen.=/ Hoppas på att vi får brev hem idag om nya vagnen vi beställt till Leon, en Crescent Compact blev det, svart och orange, tok snygg verkligen!=)


Kärlek


Vecka 25

Går in i vecka 25 idag vilket betyder att det bara är ca 15 veckor kvar!!=D

Nöjd!

Är verkligen jätte nöjd med vad jag inhandlat till lillskrutten idag!=) Blev en jättefin blå vårjacka från Intersport till Leon, mamma hittade även en jättefin blå fleecetröja till honom som hon köpte. Var även på willys och handlade lite innan vi var på Intersport, sen blev det McDonalds och när vi ätit klart åkte vi till Klädhuset där jag köpte en massa nya strumpor till Leon så nu kan vi slänga de andra slitna han har, hittade även två snygga snusnäsdukar till honom som han ska ha runt halsen när han är ute, matchade nya vårjackan.=) Åkte till Hästbutiken också där vi köpte foder till Queenie eftersom hennes tog slut igår så när vi var klara i stan åkte vi till stallet och fixade allt där så vi slipper åka ut senare idag eftersom vi ska fira syster i eftermiddag/kväll.=)
Vi kom hem 5 minuter innan jag skulle hämta Leon på dagis så det var bara att slänga in allt i hallen här hemma och åka med mamma bort till dagis där jag möttes av en jätte trött Leon. Vi hämtade in posten påvägen hem och där låg mina kläder jag beställt från LillaMirakel.=) Leon la sig och somnade i soffan när vi kom hem och jag provade kläderna jag fått hem, en jätte fin bikini som satt perfekt och kommer fortsätta sitta perfekt med och utan bebismage, en snygg t-shirt och en fin tunika, allt satt perfekt så jag blev riktigt glad!=)
Ska plocka iordning här hemma nu så det bara är att dra igång dammsugarn när Leon vaknar igen.

Ikväll blir det tårta och fika!=)


Älskar




Nyvaken

Jag och Leon har i princip precis stigit upp och gjort oss iordning för dagen, ska lämna Leon på dagis kl.09.00 och då kommer mamma och hämtar upp mig utanför för att sen åka in till stan tillsammans. Ska handla lite och kolla på en ny vårjacka till Leon på Intersport som jag förhoppningsvis kommer köpa idag om den är lika snygg i verkligheten som på bild.=) Det blir alltså en mysförmiddag med min mamma medans Leon är på dagis idag!=)
Nehe ska fixa det sista nu innan vi ger oss iväg.

Grattis Syster På 14Årsdagen Idag!!!=D

Lycklig



Söndagmorgon

Fredagen blev inte som vi hade tänkt oss, Leon ville sova hos sin mormor och morfar och de tog så gärna emot honom.=) Stina och Janne kom hit och käka middag och umgicks, hade en jätte trevlig och rolig kväll!=) Vi vaknade riktigt utvilade på Lördag´smorgonen och vid 10.30 gick vi hem till mina föräldrar eftersom min farmor och farfar skulle komma dit på en fika och gratta lillasyster. Allt hade gått jätte bra med Leon och de hade haft jätte roligt hela tiden, han hade inte varit ledsen nånting utan bara skrattat och vart på toppen humör hela tiden!=) På morgonen hade Leon och hans mormor bakat en jättegod kaka som vi fikade på när farmor och farfar kom, när de åkte hem så åkte jag och lillasyster till stallet.
Lagom som middagen var klar här igår eftermiddag så plingade Maria på ytterdörren så hon blev kvar på middag sen brummade Maria, jag och Leon in med hennes bil till stan där vi stannade i hamnen och satt i solen medans Leon lekte en massa och jagade alla fåglar.=) Åkte därefter vidare till vallarna där vi sprang och busade lite men det blåste så jäkligt så där blev vi inte långvariga, köpte godis och hyrde film på macken när vi kom hem.=) Leon somnade runt 20.30 och då satte jag, Fredrik och Maria igång filmen som vi hyrt "Patrik 1,5" och åt godis och slappade. Filmen var helt underbar verkligen!=)
När filmen var slut vid 22.45 åkte Maria hem och jag och Fredrik gick och la oss.

Leon slog upp ögonen vid 08.00 imorse och kröp upp mellan oss med en bok som vi skulle läsa innan det var dags att stiga upp.=)
Idag blir det lugnt ska till stallet senare men annars har vi inga planer.=)


Kärlek


Fredag

Igår var Leon ledig från dagis så vi tillbringade förmiddagen på ÖF med de endra mammorna och barnen, Leon slockande såfort vi kom innanför ytterdörren här hemma.=) När han vaknat igen så slängde vi ihop en sockerkaka och så kom Stina och Janne hit på en fika, mycket trevligt!
Kvällen blev mys med älskling i soffan framför "grannfejden" och man blir ju chokad över hur vuxna människor kan bete sig! Både jag och Fredrik satt och tyckte att det var grymt pinsamt och ingen av oss fattade hur man kan bete sig så mot ngn!?

Har varit och lämnat Leon på dagis nu på morgonen och ska närsomhelst starta dammsugaren och en maskin tvätt, sen blir det frukost och bara ta det lugnt. Har nog flängt omkring för mycket på dagarna den senaste tiden för jag har haft hemska sammandragningar på kvällarna så idag ska jag försöka ta det lite lugnt.=) Ikväll blir det mys med familjen för hela slanten!! Inga planer inga måsten ingenting, bara mys och kärlek!!=D

Älskar



Ajax

Det är vad det luktar här hemma nu, har storstädat hela förmiddagen efter att jag lämnat Leon på dagis kl.09.00. Blev precis klar och det var perfekt tajming eftersom jag ska hämta Leon om 20 minuter, jag har alltså tvättat fotölj+sofföverdragen, dammsugit, ställt allt på sin plats, våttorkat golven, tvättat fönstrena och bäddat rent!=)
Känner mig riktigt nöjd faktiskt även om jag har sammandragningar till max nu så var det helt klart värt en ordentlig vårstädning här hemma.=) Ska kolla på nätet om man kan beställa en torkvinda, tror Jula har webshop, det skulle ju vara helt underbart att ha en torkvinda på baksidan där vi kan hänga allt nytvättat istället för på ställningen på övervåningen, känns mycket fräschare när det fått torka ute. Har även hittat staketet vi ska ha på baksidan och utemöblerna och grillen vi ska ha där, kommer bli så fint och mysigt när vi fått iordning allt!=)
Jag har även hunnit med att duscha idag och det var inte helt fel efter all städning!
Nehe nu ska jag göra mig iordning för att hämta lilleman på dagis!=)

Lycklig


Vardagen är igång

När vi ätit middag och Leon duschat igårkväll så kom Tofflan och Mickis ut hit på en kopp kaffe, åkte en sväng till grusgropen allihop där Havanna och deras Milo fick leka, båda hundarna var helt slut när vi åkte därifrån och Leon stupade i säng när vi kom hem strax efter 20.00.

Jag gick upp 06.30 imorse och gjorde mig iordning eftersom elektrikern skulle komma och fixa det sista med värmepannan, Leon låg och sov så sött. Vid 07.30 väckte jag Leon och gjorde iordning honom för dagis och strax efter det kom elektrikern som bara var här 15 min, så när han åkt så gick vi till dagis 08.00. Mötte mamma utanför där eftersom hon skulle köra mig så Leon fick kramas lite med sin mormor innan vi gick in, inga problem att lämna honom han var så glad så.=) Mötte upp Fredrik och så var det dags att träffa BM 08.30, allt såg jätte bra ut, det enda som var lågt var mitt järnvärde och det hade jag redan listat ut så det blir till att knapra Niferex resten av denna graviditet också. Lyssnade även på bebis hjärtljud och det låg på 144, mysigt!=) Fixade även med alla tider så nu har vi tider ända fram till 4 Augusti som vi hoppas blir den sista tiden, är ju beräknad till 11 Augusti.=)
Har dammsugit här hemma nu och startat en maskin tvätt så nu ska jag sätta mig och ta det lugnt i soffan en stund innan det är dags för nästa omgång tvätt, älskar att ha egen tvättmaskin!

Kärlek


Vecka 24

Går in i vecka 24 idag!=D
Tiden går otroligt fort och speciellt när man redan har en liten vilde här hemma.=) Bebis gör kullerbyttor och håller igång hela tiden.=)

Sista lediga dagen..

Imorgon börjar Fredrik jobba igen efter en veckas ledighet, en underbar veckas ledighet skulle jag vilja säga!=D Har varit helt underbart att få ha honom hemma, vädret har varit underbart och vi har njutit varenda sekund!=)
Idag åkte vi in till stan efter frukost och dammsugning för att handla lite, blev även en fika hos Fredrik´s mormor och sen åkte vi till Stigtomta där det blev lek och bus hos Leon´s syssling Chanell m.familj ute på tomten. Ungarna lekte en massa och vi vuxna satt och njöt på trappen och snackade skit, blev lite fika också.=)
Kom hem för en timme sen ungefär och då var det bara att ställa alla varor vi handlat på plats och så slängde jag ihop en tacogryta som vi ska äta till middag, blir lugnt resten av kvällen. Leon ska i säng skapligt eftersom det är dagis imorgon, han har varit ledig två hela veckor nu, en vecka sjuk och en vecka ledig tillsammans med pappa.=) Han längtar ganska rejält kan jag lova efter alla kompisar och komma in i rutinen igen, blir till att duscha efter maten för både mig och Leon.
Imorgonbitti kommer även elektrikern hit för att fixa det sista och vid 08.00 ska jag lämna Leon sen bär det av med min mamma till stan där jag ska möta Fredrik utanför lasarettet för 08.30 har vi tid hos BM.=)
Nu är det mys med familjen som återstår av denna dag!=D
Återkommer imorgon igen efter besöket hos BM!

Älskar



Påskdagen

Dagen igår började med en god frukost och efter det åkte vi till grusgropen där Havanna fick springa av sig ordentligt.=) Städade när vi kom hem och slängde ihop en ljuskladdkaka som vi bjöd på till fikat när Stina och Janne kom vid 11.30, Leon sov undertiden de var här. Han brände 3 fingrar på spisen och blev helt slut efter det hysteriska utbrott han fick vilket inte är så konstigt att han fick, usch det gjorde riktigt ont i mammahjärtat när man såg hur ont han hade och när man såg blåsorna på vardera finger blossa upp. Blev en trevlig fika iaf och när de gått hem gjorde vi oss iordning för att gå bort till mina föräldrar där det bjöds på påskmiddag, trevlig middag med trevligt sällskap!=) Gick hem vid 19.00 och lagom vi kom hem så kom Stina och Janne hit med lite öl som de drack med Fredrik medans jag fick dricka läsk.=) Satt i köket hela kvällen och Leon busade massor, vid 21.00 var han så trött så trött så då fick han säga god natt och gå och lägga sig, han somnade nästan direkt han lagt huvudet på kudden.=) Vi satt kvar uppe till 23.00 och då var det många hängiga ögon och gäspningar från alla fyra, hade en sjukt trevlig och rolig kväll med vännerna iaf!=)
Idag blir det påskmiddag hos Fredrik´s föräldrar, har precis ätit frukost så nu ska vi dra fram dammsugarn och fräscha till oss alla tre genom dusch och rena kläder m.m.=)

Lycklig


Skärtorsdag

Det har varit fullrulle här idag från kl.07.30 till 16.00 ungefär med en elektriker och två rörmokare, varav ena rörmokaren var min kära vän Stina´s karl Janne.=) Jag och Leon stack iväg till ÖF en stund och Fredrik fick vara kvar hemma eftersom de var här, trodde kanske att de skulle vara klara tills jag och Leon kom tillbaka men Icke! Killarna och Vanna åkte upp till Leon´s farfar vid 12.00 för att leka lite och samtidigt slutade Stina jobbet så hon kom hit på kaffe medans vi hade tre karlar som sprang fram och tillbaka och drog kablar hit och dit och bar in den nya pannan m.m. Kan inte förklara hur SKITIGT det var på undervåningen när de var klara, usch vad jag fick städa! Men men nu har vi varmvatten iaf och ny panna och det tackar vi för!=D De kommer dock tillbaka på Tisdag för att fixa det sista så antagligen blir det väl mer städa då också, jag sa till Janne att jag tyckte att det skulle ingå städning när de varit och skitat ner såhär men han bara skratta, konstigt.=)
Ska åka till stallet med min kära mor närsomhelst vilket ska bli riktigt mysigt att få umgås bara hon och jag, har intaget  ikväll så vi är hemma vid 20.00 igen.=)

Nehe hoppa i stallkläderna och fixa det sista innan hon kommer och plockar upp mig.=)

Kärlek



Efterlyst

Ja vi får se på Efterlyst istället eftersom de sänder den där förbannade hockeyn istället för Greys Anatomy, kvällen blev dock inte förstörd iaf tackvare Efterlyst.=)
Har precis sagt godnatt till våran älsklingskille och ska sätta mig i soffan för att titta på Halv åtta hos mig.


Dagen

Imorgon kommer det några karlar hit för att fixa så vi får varmvatten, har varit utan i två dagar nu och man känner sig handikappad! Duscha är skönt i vanliga fall men inte när vattnet är kallt, diska är inte heller särskilt kul utan varmvatten, nästintill omöjligt skulle jag vilja säga. Det är pannan det är fel på och den ska de komma och byta efter påsk (tacka fan för att man inte bor i villa utan hyresrätt, tusenlapparna skulle rulla iväg) men de kommer iaf några gubbar imorgon och ska göra något provisoriskt så länge och det känns bra!=)

Förmiddagen tillbringades med familjen i stallet, Leon hjälpte mig med att fixa fodret och mocka, sen var han jätte duktig när vi hämtade Queenie i hagen och höll sin pappa i handen hela tiden.=) Han gav henne en morot när jag stängt hagen, sen traskade vi till stallet där han hjälpte till att borsta och fixa, han sprang och hämtade morötter hela tiden som han gav henne så hon blev riktigt bortskämd idag stumpan.=) Medans jag longerade henne på banan så satt killarna i solen och fikade på festis och bullar, när vi var klara så fick Leon rida på henne ner till stallet medans pappa höll ett hjärngrepp runt hans midja förstås.=) Han var så lycklig över att fått tillbringa förmiddagen med "totton" och inte nog med det så fick han klappa kossorna och deras kalvar och fåren och deras lamm, han tokslockna i bilen påvägen hem!=) Han älskar att vara i stallet och det är helt underbart att se honom bland alla djuren med ett stort smile i ansiktet och hur han ska hjälpa till med allt!=)
Annars har vi tagit det lugnt idag, städat lite, gått långpromenad med Vanna m.m.
Just det jag var ju iväg på utvecklingssamtal på morgonen och det var kul, det var en mycket mycket stolt mamma som gick ifrån dagis efteråt! Han fick bara en massa beröm, hon hade inget negativt att säga om Leon utan bara gott.=) Han fick beröm över hur bra han leker med alla andra barn, hur bra han tyr sig till alla fröknar och inte har någon favorit så att säga, bra bordskick och är glad i mat m.m.m.m.=) Han fick även en STOR guldstjärna för sitt tal, hon sa att det är inte många i hans ålder som pratar så bra som han, förklara och göra sig förstådd, kan man bli annat än stolt?!?!=D
Nu blir det bus och mys med min underbara familj tills det är sovdags för Leon, efter det kryper jag och sambon upp i soffan med lite gott och tittar på tv.=) Helig stund för mig dock mellan 21-22 ikväll, Greys Anatomy.=) Leon har sovit i sitt rum hela veckan och det är toppen, alla tre får sova så pass mycket bättre!=)

Älskar



Påskfint

Var inne i stan med familjen och handlade på morgonen/förmiddagen, efter det blev det stallet för mig och syster. Helt underbart imorgon kan jag äntligen rida igen eftersom hovslagaren kommer ut imorgonbitti!=) Killarna var i garaget när jag kom hem så jag och Stina passade på att fika ute i solen, pratade en massa skit och hade det mysigt.=)
Medans jag lagade mat så var killarna ute och spelade fotboll på baksidan, lax, potatis och kallsås blev det till middag, Leon åt hur mycket som helst! Han sitter nu och tar det lugnt i soffan, blir nog en tidig kväll för honom idag eftersom han inte sovit något under dagen, märks i hans humör att han är trött om jag säger så. Pyjamas och välling om en stund så sover han gott för natten sen.=)
Imorgon kl. 09.00 ska jag på utvecklingsamtal på dagis, Fredrik blir kvar hemma med Leon, de tar nog en långpromenad med Vanna undertiden skulle jag tro.=) Vi skulle ju åka till badhuset och busfabriken denna vecka också men vi sa idag att vi skippar nog det denna vecka eftersom vädret är helt underbart! Roligare att vara ute och njuta av det medans det varar så tar vi det andra när det är dåligt väder istället.=)

Har även hunnit med att pyntat påskriset med fjädrar och ägg så nu står det så fint utanför ytterdörren och ser påsktrevligt ut!=)

Lycklig



Vecka 23

Går in i vecka 23 idag!=D
Bebis rör på sig hela tiden, gör små kullerbyttor m.m. hur mysigt som helst verkligen!=)

Yes!!

Haha jag får tillbaka mycket mer än jag trodde på skatten!=D Tänk vad mycket pengar verkligen betyder egentligen, folk säger att pengar inte kan göra en lycklig men i måttliga mängder så gör det susen!=) Jag älskar pengar och det är jag knappast ensam om!?
Spårlöst nu och mys med älsklingen!=)

Fint väder!

Blev en långpromenad med familjen efter frukosten imorse, sen åkte vi och hämtade syster som sovit hos en kompis och efter det bar det av till stallet.=) Killarna åkte till garaget för att städa bilen medans vi var hos hästarna, stod ute och borstade vilket var riktigt skönt! Apvarmt mot stallväggen så tröjorna flög av tills vi stod i bara linne.=)
Syster och jag lagade lunch när vi kom hem, ängamatsoppa och ostmackor blev det, mums så gott! Killarna är uppe i garaget fortfarande så de får äta när de kommer hem. Ska gå en sväng till Danni och dricka kaffe en stund i eftermiddag och efter det blir det hem och klä påskriset med familjen, mysigt!=)
Ska även kila in på dagis en snabbis innan jag går till Danni och hämta en lappen som vi ska ha inför Utvecklingsamtalet på Onsdag, Maud ringde nyss och frågade om det var ok att ha det då fast Leon är ledig denna vecka. Blir nog så att bara jag går och Fredrik är hemma med Leon, han fick ju gå förra gången när jag jobbade så det känns som om det är min tur denna gång.=)
Leon sov i sitt rum hela natten och vaknade kl. 07.00 imorse!=) Så skönt att slippa ha ben och armar överallt, hehe. Jag vaknade till vid 03.00 inatt och insåg att han fortfarande var kvar inne på sitt rum, samtidigt vaknade Fredrik till och lyfte på sitt täcke så jag fick krypa in under det och ligga i hans famn.=) Finns det ngt mysigare?=)

Bebis är helvild, och efter all motion de senaste dagarna med långpromenader och stallet m.m. så har jag haft härliga sammandragningar på kvällarna.=/ Men men det är sånt man får ta!

Kärlek



Söndag

Idag är det Söndag och många börjar jobba imorgon igen efter en ledig helg, men vi får ha Fredrik hemma ända tills Tisdag nästa vecka!=D Så skönt att han är ledig en hel vecka så vi kan hitta på massa skoj!=) Badhuset och busfabriken står först på listan så dit ska vi sen blir det en massa mys och lek.=)
Åkte till stallet vid 07.30 imorse och varken jag eller syster var särskilt pigga men det gick snabbt över när vi satt i stallet efetr fodringen och drack varm choklad och åt ostmackor medans hästarna mumsade i sig sin frukost. Min kära Queenie har tappat högerframsko igen så jag håller tummarna för att hovslagaren Johan har tid att komma och sätta dit en ny sko så snart som möjligt nu i veckan! Syster och jag hade ju planerat denna vecka i stallet på förmiddagarna tillsammans efetrsom hon har påsklov och då är det ju kul om man kan rida också och inte bara fixa allt runtomkring.=/
Annars har det varit lugnt idag, städat lite och ätit mat för en liten stund sen, potatis och fiskbullar i hummersås så inget avancerat.
Imorgon blir det till att plocka in påskris och klä det med lite färgglada fjädrar och ägg, mysigt, igår kom mamma hit med en kruka med ?pantseer? i som står utanför ytterdörren och ser lite vår/sommarhärligt ut.=)
Återkommer senare.


Älskar


Länge sen..

Ja nu var det ett tag sen jag skrev men vädret har varit så underbart så jag har inte haft tid eller lust att sitta framför datorn, har tillbringat nästan all tid utomhus med Leon på dagarna och i stallet på kvällarna.=) Har varit fullt upp helt enkelt och helt underbart!=)
Igår hade vi besök av Leon´s syssling Chanell m.familj, massor med lek och bus i lekparken och här hemma, blev en sen middag och vid 20.30 var ungarna helt slut och Leon slocknade direkt när de hade åkt hem.

Idag blev det en låångpromenad i det fina vädret med Stina och hennes två hästar till deras nya hage där de ska stå nu. Varmt och jävligt var det så vi var helt slut när vi väl var framme men det var en mkt trevlig promenad med min kära vän.=) Denna promenad slutade iaf med att jag nu sitter med en knallrött ansikte och bröst och det svider satan vill jag lova! Men man ska väl inte klaga?=)
Grillade hos mina föräldrar på eftermiddagen och käkade ute på altan i värmen, helt underbart!=) Kan inte bli så mkt mer sommarkänsla än så, Leon satt i gungan och hans älskade morfar tog fram trimmern och trimmade Leon skalle medans Leon satt med ett stort flin och skratta åt morfar.=) Vår son är nu av med sin blonda lockiga kalufs och verkar trivas ngt enormt för nu ser han ut som sin morfar och pappa.=) Känslorna svallade när hans blonda lockar föll till marken men som de andra sa så kommer han njuta nu när han slipper bli alldeles dyngsur i skallen när han har mössa på sig osv. Nu är han inte lilla gulliga Leon med blonda lockar längre utan lilla gulliga Leon med tufft  snaggat hår.=)
Imorgonbitti har jag och syster utsläppet i stallet så det blir tidigt i säng ikväll.=)

I magen är det fullfart dygnet runt i stortsett, bebisen sparkar och lever rövare.

Lycklig



SOL

Ska börja med att klaga på min näsa! Mår jätte bra nu men skulle vara ännu bättre om denna förbannade förkylning ville ge med sig! Min näsa är helt förstörd verkligen, svider när jag snyter mig och det svider när jag tar nässpray, inge kul alls! Ngn som har bra förkylningsknep??=)
Leon är dock pigg och kry igen, han är bara ytterst lite snorig så det är skönt!=)

Hade en jätte mysig morgon som började 08.15 med strålande humör från både min och Leon´s sida, så det var underbart!=) Vi städade och dammsög och sen "duckade" vi som Leon säger, efter duschen och påklädning så satte vi på oss våra jackor och gick en promenad i det kanon fina vädret.=) Vagnen fick vara kvar hemma hallen, vi gick till Konsum och köpte varsin glass som vi skulle ha när vi kom hem, sen fortsatte vi över järnvägen och vidare på fågelvägen och över bron och sen så var vi hemma igen. Blev en härlig promenad på 30 minuter och Leon gick hela vägen! Vi hittade en massa saker och titta på eller ja Leon gjorde och då måste mamma vara jätte intresserad av vad Leon har hittat för spännande.=) Det bästa var iaf när vi kom upp på bron och tåget kom och körde under oss, Leon stannade mitt på bron och tittade med STORA ögon och SKREK "tååååååg" han älskar allt som har med fordon att göra och bäst är tåg, traktorer och lastbilar. Han var helt överlycklig för att ha sett tåget.=)
Glassarna satt fint när vi kom hem och lagom som vi fått i oss dem så kom Leon´s faster förbi med sin pojkvän, Leon blev återigen överlycklig när hans älskade "afbo" farbror lekte med honom.=)
När de gick hem så somnade älsklingen på soffan nästan direkt.
Så nu passar jag på att tvätta lite och ska snart sätta igång med disken.=)

När Fredrik kommer hem så blir det en promenad upp till hans föräldrar där det blir tårta m.m. eftersom Leon´s faster fyller 16 år idag.=)

Kärlek