Usch!

Leon har legat med feber sen i Fredags, inatt var första natten utan feber och en massa hosta så vi har sovit riktigt bra hela familjen vilket alla vi tre behövde!=) Dock är han snorig fortfarande så det blir inge dagis för honom denna vecka, är han bättre på Torsdag kilar vi över till ÖF så han får leka lite men det beror helt på om han är lika snorig som nu eller inte.
Jag åkte på samma skit som Leon så jag har legat sen i Söndags med feber, snor och hosta, allt blir så mkt jobbigare när man är gravid och blir sjuk! Är dock feberfri idag så jag ska inte klaga, nässpray och papper har jag nära till hands hela tiden eftersom jag måste snyta mig varannan minut! Roligare kan man ju ha men jag är iaf kvitt febern och likaså Leon och det är vi glada över! Detta har iaf resulterat i att Fredrik fått vara hemma från jobbet igår och idag för att ta hand om oss, fortsätter det som idag så kan han åka till jobbet imorgon.
Killarna var ute på en liten promenad i solen förrut eftersom Leon hade sjukt mkt spring i benen efter dessa dagar hemma inomhus, så han somnade gott för en stund sen.=) Blir nog en liten promenad senare under dagen också och då ska jag följa med! Känns som om detta väder kan göra super!=)
Ska även köra grovsopor senare också, hela våran baksida är full så det blir skönt att bli av med skiten!
Nehe nu kallar papper och nässpray så det är bäst jag kilar!

Älskar


Vecka 22

Går in i vecka 22 idag!=D
Igår fick Fredrik känna en spark för första gången, tidigare så har bebis slutat sparka och böka när man lagt handen på magen men igår lyckades han äntligen att känna!=)

Feber, snor & hosta

Leon fick vara hemma från dagis igår eftersom han har feber är snorig och har en fruktansvärd hosta så han är inte alls pigg.=( För tillfället leker han lite i vardagsrummet men annars är det inte mkt med honom stackarn, inte får han eller vi sova ordentligt på nätterna heller tackvare febern och hostan.
Jag och Fredrik tillbringade större delen av dagen igår och idag att röjja i bebisen´s rum, oj oj oj vad saker vi ska slänga på Måndag när grovsoporna kommer hit och en hel del åkte upp på vinden. Skönt att ha det gjort, har även tvättat klädseln till babysitern och spjälskyddet så nu är det också fixat.=) Härligt nu kan ju bebisen komma, skämt å sido, den ska ju gro i några veckor/månader till och vi har fortfarande en hel del att fixa.=)

Middagen står i ugnen kycklingfile, pommes, beasås och en smaskig sallad blir det till denna Lördag´smiddag.=) När det är färdigt ska jag slänga in en hallon och björnbärspaj som vi ska ha till efterrätt tänkte jag, sen blir det lite Lördag´s godis och tv tittande.=) Disneydags blir det givetvis ikväll!=)
Ska mysa med min underbara familj nu!=D

Lycklig



Humör+Väder på topp!

Gick till ÖF kl. 09.00 imorse och Fredrik tog då en långpromenad med Vanna, jätte härligt väder idag så det kändes lite surt att gå in istället för att gå med på långpromenad. Men men Leon ville leka så då får man offra sig.=) När vi kom hem därifrån hade Fredrik städat så vi hoppade in i bilen och drog till stan där vi käkade när Leon vaknat och storhandlade, blev en sväng in på Lekia också där Leon fick en "ootboll" som han tjatat om så länge.=) Han har massor av bollar här hemma men ingen riktig "ootboll" som är svart och vit rutig, han är mkt bestämd när det gäller vad som är fotboll och vanlig boll, måste komma från hans pappa, morfar och morbror.=)
Köpte även lite påskfjädrar och ägg som vi ska hänga i riset när det är dags, Leon valde även ut en vårig dörrkrans som vi hängt upp på ytterdörren.=)
Blev en mkt trevlig tripp till stan med familjen!=)

Killarna ska åka upp till Fredrik´s föräldrar och försöka städa och tvätta bilen om allt går som de vill. Jag blir kvar hemma och ska tvätta all tvätt som ligger i tvättkorgen, suck.=/
Ikväll blir det stallet för mig tillsammans med mamma och syster, blev longering igårkväll så idag ska jag försöka hinna ut på en ridtur innan föreläsningen börjar.=)
Nu ska jag ta och lägga ut Leon´s barnvagn på blocket så vi kan köpa den nya vi ska ha till honom!=)

Kärlek





Våffeldagen

När jag och Leon var påväg till dagis imorse så ringde Fia och frågade om jag ville komma på kaffe, så hon kom och hämtade mig utanför dagis när jag lämnat Leon och så åkte vi upp och lämnade in hennes bil på verkstan och fick en härlig promenad i solen hem till henne.=) Mkt trevlig förmiddag, blev kvar där tills det var dags att hämta Leon på dagis igen och hon skulle hämta bilen samma tid så vi sa hej då vid Konsum.

Leon slocknade som vanligt direkt när vi kom hem och när han vaknar ska vi sätta igång att grädda våfflor, Fredrik skulle köpa grädde och sylt på vägen hem från jobbet.=) Brukar alltid göra en räkröra till våfflor när vi ska äta det till middag och ha grädde och sylt som efterrätt men orkar inte idag så det får bara bli med sylt och grädde.=)
Åker till stallet direkt efter maten eftersom jag och syster har insläppet ikväll, får om vädret håller i sig och om jag hinner så blir det en härlig ridtur annars blir det longering uppe på banan så hon får träna lite markarbete.=) Imorgon är det föreläsning i stallet så jag, mamma och syster ska dit alla tre och lyssna.=)
Sista arbetsdagen idag denna vecka för Fredrik, så skönt och mysigt att få ha honom hemma flera dagar! Imorgon är det ÖF för mig och Leon medans Fredrik går en långpromenad med Vanna.=)

Ska bli så otroligt skönt med stallet idag, rensa kropp och själ lite medans jag arbetar med Quennie!=) Kan inte bli bättre, bästa meditationen!=)
Har fått frågan hur länge jag ska hålla på med ridningen och hästen eftersom jag är gravid? Svaret är alltså att jag kommer rida och sköta henne så länge jag klarar av det och än så länge är det verkligen inga problem och kommer troligtvis inte bli det heller, jag har ju henne inte varje dag 7 dagar i veckan eftersom att jag och mamma har henne tillsammans så vi delar ju på allt.=) Håller mig i form trots att jag är gravid genom ridningen och det gör så att jag mår bra eftersom att jag får hålla på med det jag älskar!=)
Bara för att man är gravid så behöver man inte sluta med hästar och ridning!=)


Älskar


Leon är dagens kock

Han har precis sköljt av körsbärstomaterna och hjälpt mamma skiva upp en bit gurka som han sedan fick lägga i en skål och bära fram till bordet.=) Det syns verkligen hur stolt han blir/är när han får hjälpa till med saker och ting och det gäller speciellt i köket.=)
Vi har även skalat potatis som står på spisen och kokar nu och snart ska vi steka ostschnitzlar och vispa ihop beasås, kommer smaka riktigt bra sen! Just nu står Leon på en stol vid köksfönstret och spanar efter sin mkt efterlängtade pappa som kommer hem från jobbet snart.=) Nu måste vi fortsätta med matlagningen här hemma, Leon ropar på mig!=)


Lycklig




Bättre

Huvudet känns mkt bättre men lägger mig nog tillsammans med Leon sen och sover en stund iaf, känns som det behövs.
Nu har jag hittat vagnen vi ska ha till bebisen och även en scooter till Leon, kommer bli kalas bra!=) Inte så farligt dyrt heller blir det trots att det blir nytt och inte begagnat.=)

Längtar tills jag kan börja plantera i rabatterna här hemma, rabatten utanför köksfönstret och rabatterna på baksidan ska få sig en makeover när våren kommer på riktigt!=) Har även hittat två jätte fina amplar som jag ska plantera ngt fint i och hänga på varsinn sida utanför ytterdörren, åh jag vill ha sol och värme! Vår och sommar!
Känns så härligt nu när vi bor i radhus för nu kan vi fixa och dona ute, Fredrik, pappa och bror ska snickra på baksidan också när våren kommer på riktigt.=) Ska bygga in våran baksida ordentligt så vi kan ha balkongdörren öppen hela dagarna utan att ngn kan ta sig in här eller att Leon och Havanna kan ta sig ut, kommer bli underbart! Ska även köpa fina utemöbler, grill, och sandlåda och gunga till Leon att ha på baksidan!=) Kan man längta mer tills det är varmt nog?!?! Denna sommar kommer bli såå underbar, första sommarn i radhus plus att vi får tillökning i familjen också, våran älskling´s kille ska bli storebror!=D

Jag måste lugna ner mig nu och ta en sak i taget, mkt som ska göras innan sommarn kommer!


Kärlek


Vecka 21

Uträkningen på familjeliv.se ligger en dag efter upptäckte jag igår smart som jag är, det var likadant när jag väntade Leon.
Så idag går jag alltså in i vecka 21 istället för imorgon!=)

Huvudvärk

Idag har jag ont i huvudet, har tagit alvedon men det verkar inte vilja hjälpa.=/ När man har ett hushåll och barn att sköta så är det bara att bita ihop och göra det som förväntas av en ändå.=) Jag har alltså lämnat Leon på dagis och eftersom jag är pedant utav mig så har jag även dammsugit, startat tvättmaskin och ätit frukost, så nu ska jag alldeles strax sätta mig framför tvn och ta det lite lugnt. Hoppas att värken går över tills jag ska hämta Leon på dagis igen annars får jag lägga mig tillsammans med honom och sova några timmar.
Förövrigt så är det storm ute, blåser massor och är svinkallt!! Vart tog våren vägen??

Igår åkte Fredrik och tränade vid 20.00 och då klädde jag av mig och gick och la mig, helt sjukt vad trött jag var.
Nej nu ska jag krypa upp i ena fotöljen med en kopp the.=)


Älskar


Pizza

Japp det blev det till middag idag, gick bort till pizzerian när Fredrik kom hem från jobbet och käkade där. Kände att vi kunde lyxa till det lite idag eftersom allt var bra med bebis.=) När vi kom hem mätta och belåtna satte jag och Fredrik oss och betalade mina räkningar, oj oj oj pengarna rusade iväg men nu är jag ikapp med allt så No More Påminnelser och skit!!!=) Känns så jäkla skönt verkligen, slippa ångesten varje morgon när man går ut till brevlådan!=)

Nu är det duschtajm för Leon sen blir det sängen för hans del.=)

Lycklig


Ultraljud!

08.30 imorse var vi på UL, det var en fin och frisk liten bebis som låg i min mage! En livlig och pigg krabat som knep ihop benen när BM skulle försöka kolla vad det var för kön, så det får bli en härlig överaskning när den kommer ut.=D
Fick behålla samma BF som tidigare vilket är 11 Augusti, skönt att vi inte blev framflyttade eller ngt sådant.=) Det var helt underbart att ligga där och få se den lill*, nu känns det så verkligt! Precis som sin blivande storebror så hade den lill* båda händerna i munnen och snuttade på dem nästan hela tiden.=)
Längtar Längtar Längtar!!

Ska starta en maskin tvätt nu och dammsuga lite sen blir det nog lite slapp i soffan innan det är dags att hämta prinsen på dagis!=)

Kärlek



L&S

Lördagsmorgonen+förmiddagen tillbringades med mamma och syster i stallet, hade ju utsläppet så när hästarna åt sin frukost så tog mamma fram varm choklad och ostmackor.=) Tog en ridtur på en timme med Queenie medans syster tillbringade den tiden i spolspiltan för att försöka få bort all lera från Paddy och mamma fixade allt runtomkring.=) Åkte in till stan när vi var klara vid 11.00 för att byta Paddy´s träns och när vi parkerade utanför hästbutiken så stod det en bil bredvid våran och i den satt Johannes Brost, inte mkt att se men lite kul iaf.=)
Sen var det bara att åka hem och hoppa in i duschen och göra sig iordning för att åka till Stigtomta på 2årskalas, Leon´s syssling Chanell fyllde år.=) Efter mkt tårta, fikande och trevligt sällskap var det bara att åka hem till Tystberga igen till Fredrik´s föräldrar på middag och ännu mer tårta eftersom hans pappa fyllde år. Var hemma vid 19.50 igen och Leon stupade i säng och jag och Fredrik sjönk ner i soffan framför Så Ska Det Låta, helt slut så jag gick la mig vid 21.30.

Idag gick vi upp vid 08.00 efter lite mys och bokläsning i sängen, åt en god frukost och sen var kl. så pass att vi satte igång och städa. Jag dammsög, diskade och satte igång en maskin tvätt medans Fredrik städade båda badrummen och torkade golven.=) Så glad att jag slapp det!
Kl.12.00 kommer mamma och hämtar upp mig, jag ska hjälpa henne lite på Tyrsvallen.

Åh imorgon 08.30 är det UL!! Glad, nyfiken, nervös, spänd och allmänt pirrig!=)


Älskar


Mys

Nu har vi precis ätit och killarna står i duschen och jag har snyggat till i köket och lagt disken i blöt, diskar senare. Leon åt massor och hade mat i hela ansiktet, så han behövde en dusch och pappa hakade på.=) Jag ska ta och fixa vaniljglassen och värma på hallonen lite så vi kan sätta oss och äta lite efterrätt när de duschat klart, gott med ngt sött efter maten.=)
Skulle egentligen också vilja duscha men tar det imorgon istället eftersom jag och mamma har utsläppet i stallet imorgonbitti, känns onödigt att ställa sig i duschen nu och sen imorgon förmiddag igen. Eller onödigt är det inte men min hud och mitt hår gillar inte det. Håret blir förstört och huden blir sjukt torr.=/  Köpte hem olivolja så imorgon efter stallet blir det till att tappa upp ett bad med olivolja och lägga sig i det.=) Enda sättet att få fin hud och hy.=)
Nej nu ska jag sätta fart här för nu stängdes duschen av!=)

Lycklig

Fredag!

Medans Leon var på dagis passade vi på att åka en sväng till stan för att handla, blev även en tur inne på Brio eller Lekia som det heter numera. Tittade på ny bilbarnstol till bebisen och vi kommer köpa en Akta Graco bas, tittade även på ny barnvagn men hittade inte riktigt ngn som föll oss i smaken. Är ju ingen brådska men skönt att ha det klart i tid.=) Men bilbarnstol hittade vi iaf så det kommer inhandlas snart, fortsätter kolla runt efter rätt barnvagn.=) 
Leon sover middag nu och Fredrik är och tränar, han vaknade till en stund förrut när brandlarmet gick (bor mittemot brandstation) så vi ställde oss i fönstret så han fick se "bannbilen" köra iväg, först på plats var Leon´s "Ina" (Stina) och öppnade alla dörrar och hoppade i sina kläder för att fara iväg, Leon blev helt överlycklig och skrek "Ina Ina Ina". Vet inte vad han tycker är roligast att se brandbilen eller Stina när hon kommer springandes till stationen, jag tycker lugnt att det roligaste är att se Stina komma springandes i sina träskor när larmet går. Haha.=)

Ikväll blir det en riktig myskväll med familjen, tacos till middag, vaniljglass och hallon till efterätt, ostbågar framför tvn m.m. Tror alla i familjen kommer vara riktigt nöjda.=)

Kärlek


Potträning

Leon har gått utan blöja ca 2 timmar nu och det har väl gått sådär, kissat en gång på pottan och 3 ggr på golvet/byxorna. Men vi försöker imorgon igen, han ska vara blöjfri till bebisen kommer (en önskan från mig och Fredrik iaf) är nog inga problem med det egentligen.=) Liten blir stor!
Jaja nya tag imorgon och så kommer vi köra varje dag på eftermiddagarna till att börja med.=)

Jag vill ha en cykel! Är grymt sugen på att cykla med Leon bakpå när det är såhär fint väder, mysigt!

Älskar


Middag

Nu har Leon sovit och är utvilad så nu ska vi sätta igång att laga middag, chiliconcarne och ris blir det idag. Härligt att ha middagen klar tills sambon kommer hem.=)

Bebis rör sig för fullt, dröjer inte länge nu förrens vi kan känna sparkarna på utsidan!=)

Lycklig

Torsdag

05.37 slog våran underbara son upp ögonen imorse, han ville gå upp samtidigt som sin pappa så det var bara för mamma att kliva upp. Fredrik tyckte det var riktigt mysigt att få umgås med oss en stund innan han åkte till jobbet,  har väl aldrig hänt förrut.=) Solen sken ute och jag kände mig riktigt pigg fast det var så tidigt, när Fredrik åkt så låg vi i soffan och kollade på barnprogram och myste sen ville Leon gå upp och lägga sig i våran säng  så vi la oss där och läste några böcker och gosade. Riktigt mysigt!=) Vid 07.30 startade jag dammsugarn medans Leon låg kvar och läste och sen hoppade jag in i duschen, när jag var klar åt vi frukost och diskade innan vi borstade tänderna och klädde på Leon för att gå till ÖF kl.09.00.=) Hel mysig morgon med all underbar sol som strålade in genom fönstrena!=)
Leon var helt slut när vi kom hem från ÖF vid 11.40, han däckade i soffan direkt. Jag känner mig fortfarande riktigt pigg och hoppas att det håller i sig tills det blir läggdags ikväll. Fredrik är ledig imorgon så ikväll blir det nog mys i soffan framför en bra film.=)

Blir en promenad efter middagen senare idag med hela familjen, skönt att komma ut en sväng innan det är dags för Leon´s kvällsrutiner.=)


Kärlek


Vecka 20

Går in i vecka 20 idag och på Måndag är det UL!=D

Vad gissar ni på

Pojke eller Flicka?


Underbart väder!

Ja riktigt kanon väder blev det igår eftermiddag så efter middagen gick hela familjen bort till tennisbanan där Vanna fick springa lös och Leon kastade boll åt henne.=) Är inte så sugen på att släppa henne på promenader just nu eftersom det är så skitigt och då är tennisbanan perfekt eftersom den är inhängnad. Både Leon och Vanna var helt slut när vi kom hem så det blev pyjamas på och sängen nästan direkt för lillplutten.=)
Fredrik och njöt satt framför tvn och njöt av en bit ljuskladdkaka som vi slängde ihop strax innan Desperate Housewives, Fredrik satt dock bara en stund i soffan, han har inte fattat sig på mina serier som jag följer.=P

Idag är det helt underbart väder ute så när jag lämnat Leon på dagis blir det hem och hämta Havanna för en långpromenad i solen!=) Har hunnit dammsuga och plockat lite nu på morgonen så jag har allt avklarat redan, kommer sitta fin fint med en promenad sen. Leon får nog sova ute i vagnen idag, när vi flyttade hit så sov han jämt middag i vagnen utanför vet inte varför riktigt som vi slutade med det? Blir nog en liten promenad när jag hämtat honom på dagis så han får somna i vagnen sen ställer jag honom utanför ytterdörren eftersom det brukar vara fullrulle på baksian när dagisbarnen är ute och leker.=)

Har kännt mig så otroligt sliten, trött och hängig men har kämpat på ändå för min underbara familj, igår vände det, igårmorse så vaknade jag och kände mig pigg och utvilad som aldrig förr och det höll i sig hela dagen och likadant är det idag!=) Väldigt väldigt mkt har med vädret att göra, känner mig alltid på tipp topp när solen skiner och det är ljust ute, sen har jag och ska jag beställa nya vårkläder som kommer komma vilken dag som helst och resten ska jag beställa när jag får pengar i slutet av månaden. Har inte kännt mig riktigt fräsch med de kläder jag har, de sitter ju inte perfekt med tanke på bebis i magen.=)  Så såfort nya kläder kommer, min nya röda vårskor kommer och jag har varit hos frissan (slutet på månaden) så kommer jag känna mig som en ny människa!=)
Äntligen är det vår!!!!

Älskar

Dagis

Japp idag fick prinsen gå till dagis igen eftersom han har varit kanon bra i magen sen igår morse, förhoppningsvis var det bara ngt han ätit som magen var lite känslig emot.
Imorse sprang han fort som attan till balkongdörren och skrek "dagis dagis" flera ggr (dagis ligger alldeles intill vårat hus), jag hann iaf duscha och dammsuga innan klockan var så mkt så det var dags att gå till dagis.=) Igår stod han också och hängde vid balkongdörren och såg alla kompisar vara ute och leka på dagis medans han fick tillbringa dagen hemma med mamma, han var inte helt lycklig måste jag medge.
Han var iaf helt överlycklig när vi väl började klä på oss för att gå till dagis, han sprang mot dagis och asgarva när jag öppnade ytterdörren här hemma så det var bara för mig att hänga på.=)

I flera dagar nu har jag lidit av halsbränna som efter ett tag går över i härligt illamående, suck, men men det är ju helt klart värt besväret när man känner alla puffar och knuffar i magen!=)
Ska gå upp och slänga i en maskin tvätt nu.

Lycklig


Hemma

Leon fick stanna hemmafrån dagis idag eftersom han var jätte lös i magen nu på morgonen, hoppas hoppas det inte blir ngt mer utav det! Vill inte ha magsjuka här hemma, usch och fy!

Idag öppnar PoP sin webshop så jag ska in och kika lite där sen när Leon sover middag, jag är inte mkt för att gå på stan och så och speciellt inte med barn och barnvagn så jag tycker det är kanon att det finns webshop!=) Ska även kika in på Gina Trico´s  webshop för lite nya linnen nu när magen växer så det knakar.=)
Nästa vecka vid denna tid är vi på UL, spännande spännande!!
Återkommer senare

Kärlek

Helgen

Denna helg har bara varit mys, varit i stallet och tillbringat resten av tiden med mina favorit killar, kan det bli bättre?=)

Fredrik och Leon har bakat chokladbollar idag som vi ska fika med när våran prins vaknar, annars blir det lugnt inga som helst planer på ngt som vi ska göra.
Ska lägga fram fisken så den tinar till middagen ikväll koktpotatis, torsk och äggsås blir det idag.=)

Älskar


Godmorgon!

När vi ätit middag igår så åkte vi in till stan och storhandlade, så skönt att fylla alla tomma utrymmen i köket.=)

Leon är ledig från dagis idag eftersom det är Torsdag och på Torsdagar går vi två på ÖF här i Tystberga, ska bli kul att träffa de andra!=) Är ju inte så mkt folk på ÖF här nu eftersom de flesta barn har börjat dagis nu, vi är väl 5 föräldrar med barn som kommer varje Torsdag men lika kul har vi för det! Vill ju inte att de ska stänga ner ÖF pga för lite barn så vi 5 med barn går varje Torsdag för att visa att vi vill ha kvar ÖF!=) Samma år som Leon föddes 07 så slog Tystberga rekord på nyfödda ungar, det föddes 32 barn i Tystberga och så många hade det inte fötts sen år 84!! Ganska bra faktiskt hehe. Vilken håla man bor i egentligen men varken jag eller Fredrik skulle kunna tänka oss att flytta härifrån speciellt inte nu när man har barn, vi bodde faktiskt i Norrköping 1 år tillsammans i våran första gemensamma lägenhet innan vi bestämde oss för att flytta hem till Tystberga igen.=) Nu sitter vi här med radhus, snart 2 barn och är nykära som aldrig förr kan det bli bättre??=)
Jag och Leon åt en smaskig frukost tillsammans för en liten stund sen så nu är det lite mys framför barnkanalen eller lek med hans älskade bondgård som gäller innan vi kilar över till ÖF!=)

Älskar

Köksmästaren Leon!

Middagen står på spisen och puttrar, köttfärsås och pasta blir det. Våran lille köksmästare stod på stolen bredvid spisen och hällde i alla ingredienser, han ville även skära upp tomaten och paprikan men då sa mamma ifrån!=) Han fick vänta tills mamma skurit klart och sen fick han hälla ner grönsakerna i köttfärsåsen, han såg riktigt nöjd ut där han stod och rörde i kastrullen.=)
Det doftar en blandning av paprika, vitlök och köttfärs, Leon har nog lyckats med middagslagningen!=) Ska äta såfort Fredrik kommer hem från jobbet vilket nog är när som helst.=)

Just nu sitter den lille köksmästaren på vardagsrumsgolvet och leker med sin bondgård, iihh, muuu, bäää låter det därifrån när han sitter och härmar alla djuren! Så stor han börjar bli/är!
Ikväll är det helig timme för mig mellan 21-22 för då är det Greys Anatomy, lyckades hålla mig vaken igår framför Desperate Housewives så vi hoppas på samma framgång ikväll!=)

Bebis sprattlar för fullt!=D

Lycklig


Vecka 19

Går in i vecka 19 idag!!=D

23 Mars är det UL så tiden måste gå snabbt nu vilket den redan gör när man redan har en busunge här hemma, men lite snabbare ändå.=)

Pojke eller Flicka?

Ännu mer snö!

Men nu kan man iaf dra Leon i pulkan så då går det väl an!

Killarna drog in till stan igår eftermiddag eftersom Fredrik skulle spela match så jag gick till Stina och tog en kaffe, mkt trevligt!

Har redan hunnit dammsuga här hemma, har sånt tempo när jag gör det så det går kalasfort!=) Kl.09.00 ska jag lämna Leon på dagis (han ska åka pulka dit) sen ska jag hem och gå en promenad med Vanna och efter det kommer en stor kopp the sitta fint!=)

Har hittat massor av fina "gravid"sommarkläder som jag ska beställa till sommaren, även Leon behöver ha en helt ny sommargarderob och jag har hittat mkt snyggt till honom också som kommer hem så småningom.=) Hittade jätte fina "sommarörhängen" från H&M igår som kommer sitta kalas bra i mina öron i sommar.=) Åh jag längtar sjukt mkt efter att dra på mig linne och en fin kjol och t-shirt och shorts på Leon och sen ut och leka och handla glass!! Låter det fel eller?! Nee det låter helt underbart!!=D

Ska ta fram ytterkläderna nu innan det är dags att ge sig iväg!
Återkommer senare.

Lycklig

Förbannade skit väder!!

Man vaknar upp och tittar ut och vad får man se?! Ett vitt tunt tunt lager med snö! Om det ändå kunde vara så pass mkt så man kunde dra Leon i pulkan så skulle det väl gå an, men nu?! Nu vill vi att våren ska komma med sol, blommor och härligheter och därefter en kanon sommar (kommer ångra mig stenhårt när jag går höggravid i sommar) med mkt sol och bad och fina stunder!!=D

Leon är ledig från dagis idag så vi ska baka här hemma, ljuskladdkaka och chokladbollar som vi kan ha till fikat senare under dagen.=) Måste ju hitta på ngt roligt när han är ledig och vad passar bättre än att kladda i köket som han älskar?=)
Medans killarna leker i Leon´s rum ska jag passa på att dammsuga och få lite ordning (pedant jag vet, städar varje dag) här hemma.

Intaget gick bra igår, fick tömma hela Queenie´s box på halm och slänga in nytt eftersom hon är expert på att svina ner i boxen! Fick även ställa båda hästarna i spolspiltan och spola av ben och mage eftersom de hade lera överallt (återigen längtar vi till sommaren). Hann inte upp på banan och motionera dem innan klockan stod på fodringsdags så de blev vila för dem igår.

Ska sätta fart här hemma nu så vi kan baka sen!=)

Kärlek


Tacogryta

Leon somnade som vanligt direkt när han kom hem efter dagis, jag och Fredrik (som mår en aning bättre idag) hade hunnit städat det som skulle städas så det var skönt!=) Väntar nu på att han ska vakna så man får busa lite med våran älskade lille kille!=)

Tacogrytan står och puttrar på spisen och Leon kommer bli överlycklig när han ser att vi får tacogryta till middag (en av våran familjs favoriträtter), doftar ju så otroligt gott från den smaskiga grytan så man kan knappt vänta tills man får hugga in! 
Killarna får ha en killkväll denna kväll eftersom jag har intaget i stallet med syster, ska bli så skönt att få pyssla om Queenie, syster ska rida henne idag eftersom hon hade det i läxa? Så jag får tömköra lillskiten Paddy vilket också är roligt.=)

Fick förövrigt min mkt efterlängtade choklad igårkväll och vi såg även klart på Rallybrudar, chokladen smakade utsökt i min mun och filmen var kalasbra faktiskt!=)

Imorgon är dagis stängt så jag får ha min prins hemma, kanske finns ngn som vill komma hit och leka med oss?

Lycklig


Choklad!!!

Jag är så grymt sugen på choklad! Blir nog så att det inhandlas tills filmen ikväll, smaskigt smaskigt!=D

Blev inte ngt besök hos mina föräldrar idag, killarna sov längre än väntat så när de vaknade så var det dags att sätta igång med middagen som blev skruvmakaroner, stekt falukorv och tomatklyftor. Riktigt gott faktiskt enkelt men gott.
Leon ville "ducka" (duscha) efter maten så Fredrik duschade med honom medans jag tog reda på disken efter middagen. Nu springer han runt i bara blöja och spelar allan.=) En riktig busunge vi har skapat!=)

Ska fixa choklad nu för jag tror att bebis i magen också vill ha en bit till filmen!=)

Kärlek

Söndag

Fredrik har åkt på ngt skit under helgen här så hans mage mår inte som den ska, han har väl varit uppe och vandrat minst 10ggr inatt..stackarn..
Leon är dock väldigt pigg och glad så vi har busat en hel del på förmiddagen, nu ligger båda killarna och vilar i sängen..=) Själv så har jag dammsugit, duschat, tvättat m.m. idag mellan allt bus med Leon, finns lite disk kvar som jag ska ta tag i snart, slänga sopor ska jag också göra..=/

Kanske blir en sväng till mina föräldrar i eftermiddag för min och Leon´s del för den sociala bitens skull men vi får se..=)
Imorgon är det dagis för Leon som gäller, Fredrik blir hemma från jobbet eftersom han inte mår bra!

Ska kika runt lite nu men återkommer senare!

Älskar

Disneydags och skumbananer

Har haft en riktig mysdag hemma idag med myskläder, filmer, och en massa kärlek!=D Leon avslutade kvällen med Disneydags och en liten skål med skumbananer innan han gick och la sig..=) Sambon och jag ska krypa upp i soffan med en skål godis och kika på Rallybrudar alldeles strax, håller tummarna för att den är lika bra som det sägs..=)
Lite nytta har vi gjort idag, körde ett varv med dammsugarn och bytte sängkläder, älskar att krypa ner i en renbäddad säng!
Imorgon blir det nog till att tvätta några maskiner och gå igenom lite kartonger som står i bebisen´s blivande rum, jobbigt men ett måste.. Ska bli jätte roligt sen när vi börjar inreda det rummet!=D

Nehe nu ska jag soda streama lite cola innan filmdags!

Lycklig



Bus, lek och mys!

När vi ätit frukost imorse klädde vi på oss ytterkläderna och gick ut till lekparken, Leon gungade, åkte rutschkana och röjde en massa!=) Var lagom skitiga, blöta och frusna när vi kom in så det var bara att hänga upp allt på tork och sätta på oss myskläder, Leon fick även en flaska välling och somnade i våran säng strax efteråt..=) Fredrik åkte bort och köpte hem pizza och godis, så vi sitter i soffan och myser framför tvn och äter pizza (Leon får pizza när han vaknar).. Blir en lugn dag här hemma idag med mys och bus vilket behövs ibland då man bara får rå om varandra!=)
Nej nu ska jag krypa upp i sambons varma famn och titta på tv!=)

Återkommer senare!


Kärlek


10 Dagar Kvar!

Om exakt 10 dagar öppnar PoP sin webshop!!!=D

Fredag!

Ikväll blir det 3 rättersmiddag hemma hos mina föräldrar, min mormor och morfar ska också dit eftersom vi ska fira mormor som fyllde 70 i Tisdags..=) Blir champagne som välkomstdrink och lite smått och gott innan förrätten serveras, denna kväll kommer att bli väldigt uppskattat från deras sida! I present har vi köpt 2 biljetter åt de båda till Robert Wells konsert på Culturum vilket också kommer vara grymt uppskattat..hehe..=)

Har kollat runt på lite sidor efter kläder på nätet men inte hittat ngt som faller mig i smaken..suck.. Ngn som har förslag??
Likaså är ni jätte välkomna att lämna förslag på bra inredningssidor som finns på nätet! Vill piffa till hemmet lite med det där lilla extra!=)

Leon sover i våran säng så jag ska krypa upp hos sambon i soffan och mysa en stund..=)


Älskar


Härlig promenad!

Promenaden var verkligen helt underbar vill jag lova! Leon pratade för fullt och pekade på allt han fick syn på och Vanna skötte sig exemplariskt, det är då man blir sådär härligt harmonisk och bara njuter av livet!=D
När vi kom hem nu så hämtade vi in posten från brevlådan och där låg Leon´s paket från Go´boken så vi satte oss vid köksbordet och öppnade paketet som innehöll två jättefina böcker med fiskar..=) Måste snart fixa en ordentlig bokhylla av ngt slag till Leon´s rum så han får plats för alla sina fina böcker..=)

Har gjort iordning kaffe som jag ska hälla upp nu och samtidigt ska jag försöka ta mig i kragen så jag kan sätta igång att fixa lite här hemma..hmm.. Vill iaf ha påbörjat städningen när sambon kommer hem från jobbet om 30 min ungefär..
Blir nog inga problem för jag fick en massa nu energi under promenaden, men det är så mkt roligare att busa med Leon..hehe..=)

Lycklig


Lugn dag..

Jag och Leon tillbringade förmiddagen på ÖF, jätte trevligt verkligen!=D När vi kom hem så slocknade han på en gång och han sover fortfarande.. När han vaknar sen ska vi gå en långpromenad med Vanna, jätte fint väder ute! Ända nackdelen är väl att det blåser..

Har fått mina pengar från F-kassan idag men lär inte ha så mkt "glädje" av dem eftersom jag har en hög med räkningar som måste betalas idag..tråk..=/ Men men blir bättre nästa månad då man inte har hunnit samla på sig så mkt..=)

Ska dammsuga lite när vi kommer hem efter promenaden och tvätta lite hade jag tänkt, ska även laga middag.. Stuvade morötter, kokt potatis och stekt falukorv står på menyn idag..mums..=9

Älskling donade med min blogg igårkväll när jag låg och sov i soffan, skulle ha kollat på Greys Anatomy men hann bara se typ 10 min sen slockna jag.. Blev otroligt besviken när jag vaknade 22.05 och insåg att jag missat min heliga timme framför tvn! Iaf så är jag kanon nöjd med min blogg!=D

Har kollat på blocket efter en Emmaljunga Scooter till Leon eftersom jag vill sälja våran Crescent Logic och köpa ny vagn! Funderar faktiskt på att köpa en helt ny eftersom de inte är så farligt dyra!

Ska nog försöka få min underbara sambo att städa båda badrummen idag eller åtminstone om vi kan ta ett varsitt.. Jobbigt med två badrum som man måste hålla rena och fräscha..hehe..=)

Kärlek

Vecka 18

Föreläsningen igår var helt suverän!!=D Åkte till stallet 17.30 för att hinna med alla sysslor innan och kom hem 22.00, helt slut var jag så det var bara att hoppa in i duschen och sen stupade jag i säng..

Inga tårar vid dagis idag heller! Underbart! Han tog Sara i handen och gick och vinkade så glatt i fönstret!=)
Ska snart hämta plutten och när vi kommer hem så är det "nenning" och sängen som gäller för honom, jag kommer nog slumra ett tag jag med.. Måste nog börja äta järntabletter som jag gjorde när jag väntade Leon för jag är så grymt trött hela tiden..

Igår precis innan Fredrik kom hem från jobbet så ringde Försäkringskassan! 1 December 2008 anmälde jag att jag skulle börja ta ut föräldrarpenning igen via internet och via telefon, fick hem ett papper som jag fyllde i och skickade in.. Har väntat på dessa pengar månad efter månad nu, jag har ringt och det svar jag har fått är att det ligger under "pågående ärende".. Men igår så ringde en tant därifrån och bad så hemkst mkt om ursäkt för denna väntetid jag fått utstå, förklarade lite bittert att jag inte haft ngn inkomst from december tills nu början av Mars och att det varit väldigt kärvt för att få allt att gå ihop! Hon bad om ursäkt ytterligare en gång och förklarade att jag inte var den enda som det strulat för men att hon nu på en gång skulle sätta över pengar åt mig och att det sen kommer komma i tid varje månad! Det tackar jag verkligen för!!!
Känns riktigt bra nu att det löst sig och att jag får mina pengar varje månad (förhoppningsvis) framöver, och även att hon betalade ut det jag missat direkt!

Annars har det inte hänt så mkt, har städat över och nedervåningen idag precis som alla andra dagar..hehe.. Ska slänga ihop en flaska välling så att det bara är att starta micron när vi kommer hem från dagis..=)

UL närmar sig!=D

Älskar

Glad!

Har gått jätte bra att lämna Leon i två dagar nu, han har hängt av sig kläderna själv när vi kommit till dagis utan några protester, kramat och pussat mig och sen tagit ena fröken i handen och gått och ställt sig i fönstret för att vinka åt mig när jag går ut..=) Är kanon glad verkligen, går hem med värsta smilet i ansiktet!=) Såhär är han när hans farmor är på hans avdelning annars är det tårar osv när jag går men igår och idag har det verkligen varit helt annorlunda! Hoppas att det fortsätter såhär nu, underlättar ju en hel del om man säger så..=)
Fröknarna tycker såklart också att det är jätte roligt, han slutar i princip gråta såfort jag har gått utanför dörren annars men det är så kul när man får lämna en glad Leon på dagis!=)

Här hemma har jag dammsugit och startat en maskin tvätt så nu ska jag sätta mig och äta frukost och läsa tidningen i lugn och ro.. Blir en promenad med Vanna sen också innan jag och pulkan går och hämtar Leon igen..=)

Ikväll kl.19 är det föreläsning i stallet som gäller, fråga mig inte vad det handlar om för jag har ingen aning.. Får ringa och fråga mamma så man har lite hum om vad man kan förvänta sig..hehe.. Så ikväll får killarna ha en myskväll bara de två..=)

Går in i vecka 18 imorgon, jisses vad tiden går fort!!=)

Lycklig


Trött, riktigt trött..

Åkte till stallet med mamma och syster 07.30 imorse, fodrade och släppte ut alla hästar utom våra två vildar eftersom vi skulle motionera dem..=) Mamma var snäll och stannade i stallet för att mocka boxarna och sopa m.m.. Vi tog upp hästarna på banan efetrsom det inte gick att rida ut för det var alldeles för hårt i backen (längtar efter vår/sommar) jag longerade Queenie och syster körde "lydnad" med Paddy.. Tro det eller ej men hennes lilla häst är mer som en hund, han gör i princip allt hon ber honom om! Han går ner på knäna och bugar och hon kan ha honom lös och han går fot m.m.. Riktigt roligt att se faktiskt!=) De är som ler och långhalm de två!=)

När de släppte av mig här hemma vid 11.00 så var Fredrik och Leon uppe hos Fredrik´s föräldrar så jag duschade och gick bort till Danni på en kaffe.. Riktigt mys, skvallrade, skrattade och prata en massa skit som vanligt..=)
Gick hem till mamma och pappa efter 2 timmar typ och dit kom även Leon när Fredrik åkte och tränade, vi busade en massa och åt en god middag! Fredrik kom dit och hämtade oss när han kom hem, när vi kom hem efter en eftermiddag/kväll hos mina föräldrar så var Leon helt slut och ville ha "nenning" och gå och lägga sig direkt..=) Så nu har han somnat och jag och Fredrik ska väl mysa ihop oss i soffan framför ngn bra film innan det är läggdags för oss sen..=)

Dagis och arbete för mina killar imorgon medans jag är hemma och "hemmafru"..=P

Kärlek