Myskväll

Glömde ju berätta om dessa magiska helt underbara åkesjukeband som vi köpte på apoteket i Sälenbyn åt Leon innan vi åkte hem. På vägen upp turades vi om bror, jag och mamma att sitta bak med Leon, han kräktes ganska bra villsäga! Så när vi kom upp så köpte vi alltså dessa åksjukeband som man varit väldigt skeptisk till sen de kom, man sätter dessa runt vardera handled på en speciell akupunkturpunkt som man mäter ut med hjälp av fingrarna. Leon hade på sig åksjukebanden när vi åkte hem och hör och häpna han kräktes inte en enda gång!! Det var en glad unge som skrattade och tjattrade när han var vaken och sov så sött och fridfullt när han sov, helt klart värt 145 kr för att få en trevlig biltur!=)
Idag fick Leon vara hos sin farmor och farfar en stund medans vi åkte in och storhandlade, var väldigt tomt överallt eftersom vi inte fyllde på något innan vi åkte. Annars har det varit en lugn dag, ackat upp allt, lekt och myst, ätit god middag m.m., nu väntar film och mys framför tvn.=)

Kommentarer
Postat av: linda med engla

Åhh så dom funkar. Då ska jag köpa dom åt Engla oxå. Hon spyr massa när hon åker bil hon med. Oppeby-gumsbacken hinner bli 3-5 ggr. Helt sjukt!!

2009-07-11 @ 19:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback