Olidligt!

Dagen igår tillbringades på ÖF med Sara och David plus andra föräldrar och barn, Leon somnade i vagnen påväg hem till mina föräldrar.=) Blev fika, lunch, glass och en massa bad hemma hos dem, Leon badade som aldrig förr han var helt tokig i vattnet så nu gäller det att se upp för han hoppar rakt ner i poolen nu med eller utan simpuffar.=) När pappa kom hem åkte vi hem till oss för att montera upp takfläkten men självklart så fattas det en manick så det blir till att brumma in till stan med mor och far idag för att inhandla den lilla saken. Leon somnade vid 19.30 igår, Fredrik nattade honom medans jag var ute på och hängde tvätt och vattnade rabatterna, snustort verkligen! Han kom också ut när Leon somnat så vi satt ute och fikade med grannen en stund innan vi gick in med Melvin och spelade Wii, hade bowlingturnering här hemma i vardagsrummet!=)
Det har varit varmt och jävligt inatt, riktigt varmt, svettigt och äckligt, varit uppe  och kissat 17ggr och inte nog med det så har bebis bråkat en massa så jag har haft ont! Men ikväll när v går och lägger oss kommer det var svalt och skönt där uppe!=)
Kvällen kommer spenderas hemma, imorgon ska vi iväg en syund till Stina och Janne på 30årsfest, Stina har blivit gammal!=) Sen åker vi tidigt på Söndag morgon så vi blir inte kvar länge imorgon på festen, fick hem min journal i förrgår så nu ska BB-väska packas och bebisen´s bilsbarnstol ska med så vi är förberedda om det skulle sätta igång när vi är bortresta. På dagen imorgon kommer vi packa allt som ska med och även packa in i bilen så det bara är att åka på Söndag när vi vaknar.
Nu är det dagis som gäller sen hem och vila innan mor och far kommer.=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback