Midsommar!

Midsommar bjöd på sol och regn om vartannat, riktiga störtskurar med andra ord, och när solen kom fram blev det kvävande hett! Hann också med lite åskar och blixtrar under kvällen.
Iaf så hade vi en jätte bra MIdsommarafton! Klockan 12.00 bjöds det på välkomstdrink när alla kom, lite mingel och tjatter, Leon spreng på gräsmattan och spelade fotboll med alla oss andra. Solen sken när det var dags att klä midsommarstången, när halva var klädd som var det dags för en regnskur och alla sprang upp på altan för skydd och fylla på glasen, 10 min senare så sken solen igen och vi kunde klä klart stången. Leon fick en fin krans utav Ella som hon knopat ihop men det var roligare att gå runt och sätta den på alla andras huvuden.=) Blev dans runt stången innan  nästa skur, bjöds på en jätte smaskig sillunch innan det var dags för en tupplur för Leon så han skulle orka med kvällen. Eftermiddagen flöt på bra och det bjöds på kaffe och fika m.m. vid 19.30 tändes grillen och vi 21.45 tog vi bord igen för en härlig middag med grillat, potatisgratäng, rödvinsås, sallad m.m. Leon var dock helt slut efter att ha klappat kossor och hästar, spelat fotboll och bara sprungit runt och lekt så han slocknade när klockan slog 22.00. Kvällen fortsatte med sång och dans på altan och mycket skratt men vid tolv kände vi att det var dags att knata hemmåt när det ändå var uppehåll så vi packade ihop oss och fick oss en härlig nattpromenad hem.=) Somnade väldigt gott alla tre när vi kom hem, Melvin ville dock leka en massa eftersom han varit ensam hemma i stortsett hela dagen men somnade tillslut också, förmodligen av utråkning.=)
Kändes helt underbart imorse när vi vaknade tillsammans i våran säng med Leon mellan oss och vi såg att klockan stod på 9.30, pigga och glada blev det en smarrig frukost. Dagen förövrigt blir lugn idag, ska dammsuga lite här hemma och så men annars är det inga planer än så länge, regnet öser ner ute så man kan bara vara glad över att man hade så tur med vädret igår!=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback