Vädret..

Vaknade med ångest imorse när regnet bara öste ner!! Men det gav sig precis innan det var dags för studenterna att springa ut så det var bara att fälla ihop alla paraplyer och lägga dem i bilen!=) Känslorna svallade över totalt när jag såg en Överlycklig och en Jätte prydligt klädd lillebror springa ut och skrika från skolan, många tårar som rullade ner från en mycket stolt storasyster, inte lätt att hålla tillbaka allt när man är gravid.=) Efter utspring och kortege? var det dags att rulla hemåt för att förbereda det sista innan alla gäster anlände, bror åkte med ett par kompisar hem och det hördes när de körde in på gatan, blev fullt hus hemma hos mina föräldrar.
Presenten från oss tre var mycket uppskattad, ett åk i antingen en ferrari eller lamborghini på en bana i Sthlm med en professionell förare i fullfart från Liveit.se.=)
Vid 19.30 åkte jag och Fredrik och hämtade upp Ella (Leon fick vara kvar hos sin mormor och morfar) för att åka in till Danni och gratta henne en stund. Hennes reaktion blev dock inte lika uppskattad som bror´s då hon bara skrek och blev likvit i ansiktet och frågade om vi ville att hon skulle dö, haha hon ska hoppa Bungy Jump i Sthlm också den från Liveit.se.=)
Kom hem till mina föräldrar igen klockan 21.00 och där var fortfarande några av deras vänner kvar och de skulle även fortsätta kvällen där, en trött Leon satt i sin mormor´s famn och snuttade på nappen. Han somnade väldigt fort när vi kom hem, har varit en lång dag för honom, tar på krafterna att kalasa två dagar i rad.=)
Nu är det soffan som gäller för tvtittande, hoppas bebis varvar ner lite också.=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback