Fredag!

Medans Leon var på dagis passade vi på att åka en sväng till stan för att handla, blev även en tur inne på Brio eller Lekia som det heter numera. Tittade på ny bilbarnstol till bebisen och vi kommer köpa en Akta Graco bas, tittade även på ny barnvagn men hittade inte riktigt ngn som föll oss i smaken. Är ju ingen brådska men skönt att ha det klart i tid.=) Men bilbarnstol hittade vi iaf så det kommer inhandlas snart, fortsätter kolla runt efter rätt barnvagn.=) 
Leon sover middag nu och Fredrik är och tränar, han vaknade till en stund förrut när brandlarmet gick (bor mittemot brandstation) så vi ställde oss i fönstret så han fick se "bannbilen" köra iväg, först på plats var Leon´s "Ina" (Stina) och öppnade alla dörrar och hoppade i sina kläder för att fara iväg, Leon blev helt överlycklig och skrek "Ina Ina Ina". Vet inte vad han tycker är roligast att se brandbilen eller Stina när hon kommer springandes till stationen, jag tycker lugnt att det roligaste är att se Stina komma springandes i sina träskor när larmet går. Haha.=)

Ikväll blir det en riktig myskväll med familjen, tacos till middag, vaniljglass och hallon till efterätt, ostbågar framför tvn m.m. Tror alla i familjen kommer vara riktigt nöjda.=)

Kärlek


Kommentarer
Postat av: englas mamma linda

Acta Graco Bas hade vi till Engla när hon va bebis. Riktigt smidig stol faktiskt och vi va super nöjda med den hela tiden:-) Just nu står den å hoppas på att kanske få bli använd igen,bebis sugen haha inte jag inte,nej..JOOO...

Kramar

2009-03-20 @ 20:09:04
Postat av: Hanna

Vi hittade en acta graco med vagn på blocket till Wilmer, det är jätte smidigt att bara kunna ta ur och klicka fast den i vagnen. Speciellt om man ska handla eller bara gå en kort sväng på stan. Vi betalade 800, så jag rekommenderar att kolla blocket.

2009-03-20 @ 21:25:13
URL: http://mamzter.wordpress.com
Postat av: maria

vi har en akta graco med bas som vi inte kommer använda mer än någon månad till. vill ni köpa våran istället för att köpa en ny? den är aldrig krockad och använd till två barn i ca 7 månader vardera. kramar

2009-03-21 @ 10:22:22
URL: http://mammamiaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback