"eos kisse"

Jaha nu har alltså lilla Melvin flyttat in hos oss, en liten svart kattunge som är hur go och busig som helst.=) Leon´s ögon bara lyste när Fredrik kom in med Melvin i famnen efter att vi varit i stan och shoppat kattsaker.
Annars har vi varit ute Hela dagen på baksidan här hemma, på tomten hos mina föräldrar ovh hos Fredrik´s föräldrar, mina föräldrar höll på att fylla polen när vi kom så Leon klädde av sig och hoppade i direkt.=) Har varit grymt varmt så jag har mest suttit i skuggan men vi har bränt oss alla tre, Fredrik är klart värst sen jag och Leon har som tur är bara blivit röd på underarmarna och visar inga tecken på att han har ont. Måste verkligen börja tänka på att smörja in oss nu innan man går ut och leker i solen, speciellt Leon!
Leon ligger och ska sova nu det har varit en låång dag med mycket roliga saker så han var helt slut nu efter duschen, för mig och Fredrik väntar en kväll med mys i soffan och självklart bus med Melvin som börjar vakna till liv igen nu efter en massa bus med Leon.=)

Igårkväll när vi satt på baksidan med alla grannar så kom det en MASSA bilar med en MASSA folk i som stannade och hoppade på brandstationsplan, vi tänkte inte mer på det förrens vi hörde hur de började springa och bara vråla! Det var alltså fotbollshuliganer från Norrköping och Södertälje som träffades och slogs på grusplanen borta vid Tyrsvallen, vi gick ut på gångbanan här utanför allihopa för att se vad fan som hände, Södertälje var redan på plats sen några timmar tillbaka tydligen och väntade på parkeringen vid Tyrsvallen medans Norrköping stannde vid brandstationen och kastade sig ut och sprang mot planen! Det var ca 120 personer som slogs hejvilt där i typ 5 minuter innan de satte sig i bilarna och åkte härifrån med polisbilar hack i häl upp på motorvägen, undertiden stod vi grannar och bara kollade på varandra skapligt chockade och nervösa! Killarna härifrån gick dit lite senare på kvällen och det var en massa tegelstenar, blod, spyor och tandskydd som låg överallt.
Sjukt folk finns det stämmer träff för att träffas och slåss mot varandra och sedan åka därifrån som om inget hade hänt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback