Farsdag m.m.

Helgen har varit toppen, haft fullt upp därav den dåliga uppdateringen här. Igår blev det middag hos mina föräldrar för att fira tjuvstarta farsdagfirandet, mycket trevligt och gott.
Imorse blev det en smarrig frukost frmaför tvn (äter aldrig där annars), lyxade till det lite extra, Fredrik fick sin present av barnen och mig, en ny vinterjacka som blev väldig uppskattad. Klockan 11 blev leon hämtad av sin mormor och moster, de åkte till stallet där de spenderade flera timmar, de kom inte hem igen förens kl 14. vi städade och fixade när de hämtat Leon och när kl slog 12 kom Fredriks pappa ner på farsdagfika, fick även en massa gjort när han och fredrik hjälptes åt med sånt som jag inte är bra på att hjälpa till med. Eller jag tycker att jag är bra men det är Fredrik som blir galen på mig när jag kommer med mina förslag och funderingar när det gäller att borra i tak och väggar osv så lika bra att låta honom ta dne biten med någon annan istället. Jag stod bredvid och sa hur jag ville ha det.=)
 
Borrade som sagt nytt hål i taket i köket så vi fick upp min underbara ljuskrona mittöver köksbordet istället för precis ovanför stolen. Skruvade dit en smidesljustake på väggen i köket, fixade fönsterlamporna i kök och vardagsrum så nu slipper vi se alla kablar och grejer. Kan man vara annat än nöjd?=)
Pricken över Iet är iaf gardinerna i köket!! Har haft två panelgardiner i köket, älskar mönstret på dem men de har INTE hängt bra där. Köksfönstret är inte gjort för sånna gardiner eller tvärtom kanske.. Men iaf så har jag tänkt och tänkt hur man kan göra istället, alla har sagt "köp nya" men jag är förälskad i mönstret så det är inte bara att köpa nya. Problemet är nu löst då jag kom på en helt underbar lösning, tog med båda längderna hem till mamma igår som äger en symaskin (vilket jag ska införskaffa själv så man kan pula här hemma), vi sprättade, vek, klippte och sydde och vips så fick vi två kappor istället för längder! Det blev helt underbart fint och köket är som nytt!! Blev en bra bit kvar av ena längden eftersom ena fönstret är så pass litet så vi fick en duk till köksbordet också, är det inte underbart när gammalt blir nytt?!=)
Köket blev helt underbart efter alla små förändringar igår och idag så jag riktigt njuter av att gå in där, och det bästa av allt är att jag inte spenderat ett öre på denna makeover.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback