Glömt..

Jag har ju glömt att berätta vad våran duktiga son har lärt sig, de senaste veckorna har han lärt sig räkna till tio. Har man ex 7 toalettrullar så räknar han dem utan problem, han är duktig våran kille!=)
Färger börjar han också få koll på, han kan peka ut blå, röd, gul, grön m.m. Vi pratar mycket om färger och siffror här hemma tex när vi läser böcker osv, "vad har traktorn för färg?" "hur många hönor är det?", sen lär han sig ju otroligt mycket på dagis också.
På dagis har han tex lärt sig teckenspråk, de kör med det för att förstärka talet hos barnet det är väl speciellt för de som har svårt med talet men de andra snappar ju upp allt.=) Leon kör alltså mycket teckenspråk här hemma, vill han tex ha mjölk så  ber han om mjälken samtidigt som han visar med teckenspråk.
Lite som han kan på teckenspråk är, mjölk, vatten, ost, smör, smörgås, frukt, röd, ja detta är väl det vanligaste som han kör med här hemma.=) Måste ju erkänna att vi inte fattade nånting när han började med detta, då var det inte alltid han sa nått heller utan bara visade, så nu sitter två A4 på kylskåpet med de tecken som de kör med på dagis så vi lätt kan titta om det är något som vi inte förstår.=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback