Lurad

Ja det blev man verkligen idag, när vi lämnade Leon imorse så sken solen och det såg ut att bli en helt fantastisk dag..Men icke då lika snabbt blev det grått och trist igen!

Leon sov till 8 imorse, vaknade sen och var på strålande humör.=) Har inte märkt av sprutan nånting så det känns jättebra! Han sov ju inget på dagis igår och det hade gått hur bra som helst så vi fortsätter på den banan, han sov ingenting överhuvudtaget igår men han var pigg och glad så hoppas det fortsätter så. Igårkväll när vi kom från Jonny och Ella så blev det duschen för smutsiga Leon och sedan sängen, han somnade på några sekunder strax efter 19.
Skönt om han slutar sova på dagarna för då kommer nattningen på kvällarna gå mycket fortare och han kan börja somna själv i sin säng. Kisseriet på toaletten fortsätter att vara lika roligt tycker Leon och det tycker självklart vi också, han är jätteduktig och förhoppningsvis har vi en blöjfri kille till nya året.=)

Så vad har jag gjort idag då? Jo jag har städat, tvättat, duschat och busat med lillskruttan och oj oj oj vad hon har skrattat, nu ligger hon helt utslagen i soffan och sover.=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback