Torsdag och snart helg igen

Mamma kom och hämtade mig och Joline efter dagislämningen imorse, stallet nästa. Inge roligt väder alls då det var snöblaskigt regn som yrde runt ute, men som vanligt så måste hästarna få sin dagliga dos motion så det var bara att ställa sig uppe på banan och longera båda busarna. Varken jag eller mamma var sugna på ridtur i detta väder. Joline låg och sov i vagnen hela tiden och vaknade lagom till fikat, kändes helt underbart att få i sig varmt the och en liten chokladbit efter att ha stått på banan och blivit frusen och blöt.
Blev gumsbacken och supermarket en sväng efteråt då mamma ville handla lite saker, sen for vi hem till duschen som var riktigt efterlängtad.

När vi hämtat Leon så ville Leon träffa mommo och moffa så vi knatade hem till dem (i regnet), där blev det fika och en massa bus, ännu mer bus blev det också när moster kom hem från skolan.
Nu ligger barnen och Fredrik på golvet och busar medans jag sitter här, snart är det dags att sätta oss till bords för att äta dagens middag som består av ris, kyckling och sweetchilisås.

Imorgon 07.15 kommer målarn hit för att måla våran klädkammare, skit larvigt att måla det lilla utrymmet men men. Vid 09 kommer mamma och hämtar oss för då är det stallet som gäller, Leon blev helt överklycklig när vi sa att han skulle följa med imorgon. "jida paddy mojjon" (rida paddy imorgon), sötnosen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback