Fikagäster

Leon är hämtad från dagis och sitter nu och kikar på Pingu i soffan, är inte säker på att han kommer sova något idag och det gör inget. Känns som om sovstunden om dagarna inte är lika viktiga för honom längre.
Vi har haft fikagäster här hemma hela dagen i form av Ella, Emelie och Jessica, mycket trevligt! Nu blir det dammsugning på nedervåningen eftersom Ozzy var med och då blir det grus inne vill jag lova!;) Hänga upp sängkläderna ska jag också göra sen blir det lek i Leons rum innan det är dags att ta tag i middagen. Leon har önskat potatismos och falukorv till middag idag.:)
Fredrik har en "jobbaöverdag" idag så vi blir själva hemma, när han kommer hem ikväll tar vi helg. Ska bli härligt att vara lediga i 3 dagar, håller tummar och tår för att solen ska komma fram tills imorgon så det blir en underbar helg med mycket sol, värme och utomhusvistelse. På Lördag är vi bjudna på kalas hos grannen eftersom han fyller år idag, blir middag m.m. Trevligt trevligt, och det bästa är att det är nära hem när barnen blir trötta på kvällen.;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback