Inte som jag hade tänkt..

Tanken var att röjja på baksidan idag och ta fram utemöblerna m.m. men icke sa nicke. Grovsoporna kommer först nästa vecka så det får vänta tills dess, eller till helgen iaf.
Middagen är intagen redan och idag blev det någon form av pytt? med ris, majs, köttfärs och bacon, barnen bokstavligen VRÄKTE i sig och det är alltid lika roligt! Nu blir det lek någon timme innan det är badtajm och efter det bolibompa. Fredrik har ju "jobbaöverdag" idag så han kommer hem vid 18.30, segt men så är det, ännu värre blir det imorgon då han inte kommer hem förens 23 typ eftersom han har någon korpenmatch som inte börjar förens 21!! På torsdag kommer han dock hem normalt om inga förändringar sker och fredag är han ledig, men på fredag eftermiddag så åker han till Jönköping och blir borta hela observera hela helgen. Det är tävling och det är säsongens sista tävling och det ska bli är riktigt skönt!
Inte det att jag inte tycker om att han tränar och tävlar eller det gör jag i smyg men det är så tråkigt att det tar så mycket tid, tid som vi skulle kunna umgås vi i familjen och hitta på saker. Nej nu är jag orättvis!! Släpper detta nu och återgår till att jag och barnen iaf är själva helgen som kommer får se vad vi hittar på får skoj, kanske ska lura hit Tessan och Chanell så barnen kan leka och när de somnat på kvällen så kan vi sitta ute på baksidan om det är fint väder och dricka lite vin och snacka skit? Det låter inte som en dum idé tycker jag, jag ringer henne på en gång!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback