Elaka!

Melvin tycker nog att vi är riktigt elaka just nu under denna grymt kalla vinter. Vi tog ju bort lådan i höstas och det har fungerat jättebra, inga olyckor inne överhuvudtaget, han jamar och sätter sig vid dörren när han vill ut och göra sina behov. Såå skönt att slippa den äckliga kattlådan!!
Men nu till saken, Melvin är en riktigt LAT katt som helst ligger och jäser i våran säng eller på fönsterbrädan i köket ovanför elementet hela dagarna nu när det är så kallt ute. Han vill INTE gå ut och hade nog gärna sett att vi haft kattlåda inne. Vi får alltså ta och "kasta" ut honom om dagarna så han kan göra sina behov, detta är givetvis inte uppskattat från hans sida utan han försöker springa in igen så det gäller att stänga dörren snabbt.
Han lunkar iväg sur som en citron och gör det han ska och kommer sen tillbaka direkt och sätter sig utanför dörren i väntan på att få komma in, när man släpper in honom så sprinegr han till matskålen och äter lite för att sedan hoppa upp i köksfönstret och lägga sig med en duns.

Vi är nog inte omtyckta just nu om jag gissar rätt..;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback