Haha

Medans jag lagade lunch idag så bakade Leon och Ella sockerkaka som vi skulle fika på efteråt, Leon tyckte det var jätteroligt att baka men det bästa var nog andå att få baka med Ella.:)
När de körde med elvispen så höll Leon ett stadigt grepp om den och Ella höll med ena handen lite lätt för att hjälpa honom att hålla den upprätt, han blev skitsur och sa argt till Ella "sluta Ella! Jag kan själv!!!", vi började självklart asgarva och Ella försökte förklara att hon bara ville hjälpa honom men det hjälpte inte han KAN SJÄLV! Haha plutten!

Lagom till fikat så kom Stina hit och gjorde oss sällskap, mycket trevligt! Leon somnade medans vi fikade, han var trött efter allt bus med Ella och Ozzy. När han vaknade igen så var det Joline som låg och sov så jag och han gick upp på hans rum och lekte en stund innan Joline kom och gjorde oss sällskap, en msyig dag med mycket prat tillsammans med vänner och sedan bus och lek med barnen innan det var dags för middag, bad och därefter läggdags.

Leon somnade förövrigt själv i sin säng idag helt utan protester! Vi gick upp tillsammans med honom och sa godnatt och gick sedan ner igen och han somnade utan problem. Hördes inte ett ljud ifrån honom. Vårna stora kille!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback