Skönt!

Leon har varit jätteglad och pigg sen han kräktes igår och det var han ju innan också bara att han klagade lite på magont. Natten har varit kanon bra och vi känner oss riktigt utvilade, jag har varit till konsum på morgonen och köpt frukostbröd, hämtade även ut ett klädpaket från H&M. Det innehöll en massa kläder till Leon, strumpor, hoodtröjor, t-shirtar, mjukisbyxor, och ändå var det inte allt jag hade beställt utan det kommer en till leverans om nån vecka eller så. Härligt när man kan lägga undan/kasta kläder som han vuxit ur eller som är alldeles söndernötta (som strumporna).

Leon är förvörigt jätterolig att köpa kläder till för hans ögon lyser när han får öppna paketet och så säger han "åh taaack mamma", när han sedan ser att det är kläder så är det "wow nya byxor..wow ny tröja" osv. Tänk vad en snart 3årig kille kan uppskatta nya kläder, haha.

Vi håller på att göra oss iordning här hemma just nu för att sen bege oss mot stan där vi ska ta en fika hos Fredriks farmor och sedan handla lite inför helgen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback