Nytt år och full rulle!

Nyårsafton var jättebra, god mat och mycket skratt med vännerna.=) Blev singstar och guitar hero, barnen somnade tidigt och sov igenom hela raketsmällandet, inga problem med ljud där inte.

Idag åkte vi in till stan på förmiddagen efter frukost och dusch och shoppade massor av kläder till Joline, två pyjamaser i stl 68 och sen resten av alla kläder i stl 74 så hon har att växa i. Inte klokt vad hon växer! Snart är 68 för litet!
Leon valde även en Pingufilm som fick följa med hem, blev middag hos mina föräldrar också och en massa bus och skratt. Ungarna badade när vi kom hem innan bolibompa och sedan slocknade de båda i sina sängar så nu är det soffan och brieost som väntar.
Imorgon rullar vardagen igång igen, Fredrik börjar jobba, på Tisdag är det dagis som gäller. Leon längtar verkligen till dagis nu efter ca 2 veckor hemma med mamma, pappa och lillasyster.=)

Joline har börjat äta kvällsgröt numera, och nån smarrig pure om dagarna, en och annan majskrok slinker också ner. Våran lillatjej börjar bli stor!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback