Roligt!

Leon tyckte gympan var jätterolig! Fredrik hade också kul då det fanns massor med andra föräldrar (pappor) att prata med.=)
Nästa vecka får Joline vara hemma med pappa och jag får följa med Leon, vi skulle kunna följa med allihop men det känns som om Leon behöver denna tid för sig själv utan lillasyster. Han ville dock att Joline skulle följa med idag men nee hon fick vara hemma.

Leon är världens bästa storebror! Han har aldrig gjort något ont mot Joline, han är alltid snäll och glad mot henne. Ger henne leksaker, ligger bredvid henne på golvet och visar hur man ska göra när man leker med exempelvis traktorn m.m. Han klappar, pussar och kramar, ja han älskar sin lillasyster helt enkelt! Trodde det skulle bli svartsjuka och tjuvnyp osv men inget sådant alls.
Joline smilar med hela ansiktet såfort hon ser Leon, det är bara han som får henne att kikna av skratt, ingen annan lyckas med det som han.
Det är helt otroligt att se dem tillsammans, vad skulle de göra utan varandra?! Älskar dessa underbara barn något så otroligt!!
Hjärtat svämmar över helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Här är det ganska mycket tjuvnyp, eller Wilmer tror han kan busa med Noah på samma sätt som med tex sin pappa. Inte alltid det går så bra... Skönt att det går så bra för er! Kram

2010-01-21 @ 09:41:07
URL: http://mamzter.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback