Årets första dopp!

Fredrik kom hem vid 09.20, han hade fått skjuts in till akuten av mamma vid 05 imorse. Efter lite borrning och slipning i ögat hos ögonspecialisten så fick han åka hem, nu är det antibiotika i 10 dagar som gäller för min stackars karl.
Joline är en riktig prickigkorv just nu, det har pluppat upp massor av nya koppor under dagen men hon verkar inte lida utav det. Mest vi andra som lider av att se.

Trots att vi har två sjuklingar här hemma så har inte jag och Leon haft det tråkigt idag inte. Gick över till dagis imorse och de sa att han var så välkommen eftersom att han själv inte har några koppor, så det var en nöjd kille som gick till dagis. Efter att jag hämtat honom vid 14 så gick vi hem direkt och packade picknickkorgen och badkläder så blev vi upphämtade utav Carina och Linus och drog iväg till Gisesjön där det blev bad, lek och fika. Årets första dopp för min och Leons del i sjön/havet. Härligt! Hoppas på att Fredrik är bättre i ögat imorgon så han kan köra bil för i såna fall så drar vi iväg och badar direkt efter frukost om vädret tillåter.

Nu har vi två extremt trötta barn här hemma som vill gå och lägga sig, får se om jag smiter iväg en stund när de har somnat för lite tjatter och ett glas vin?:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback