Barnen sover..

..i bilen här utanför. De slocknade på stört när vi startade bilen och styrde hemåt från sjön, det var bara att parkera bilen här på framsidan i skuggan och öppna fönster och dörrar så de kunde sova vidare. Vid 11 på förmiddagen så begav vi oss till Gisesjön med Carina och barn, vi badade, åt lunch, fikade och lekte, underbart! Joline älskar vatten, Leon också men han är lite försiktig till en början sen släppte det och han badade massor.
Jag och Fredrik passar på att tvätta och städa, dammsugning och svabbning är det som verkligen behövs! Middagen är igång också, vi måste äta innan Leon blir upphämtad av sin farmor och farfar vid 17.30, de ska på Cirkus Maximum ikväll. Spännande.
För oss andra 3 blir det lugnt, mys i mängder, hyrd film och lite smått och gott att tugga på, Joline ska läggas skapligt eftersom det blivit sent flera kvällar i rad men så är det när man har semester.

Kvällen igår var ehlt kanon, underbart god mat och dryck, underbart sällkskap, barnen hade det toppen m.m. De njöt båda två i fulla drag utav all uppmärksamhet de fick från alla!:)

Nu ska jag ta tag i städningen här hemma igen, men jag kikar nog in en sväng lite senare..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback