Fixat och donat

Hade en alldeles ypperligt trevlig kväll hos Carina, Fredrik och Linus, åt gott, drack gott, mycket skratt och prat. Alla tre barn var trötta men de lekte och stod i ändå, Leon och Joline slocknade såfort vi kom hem. När de somnat gick jag min dagliga kvällsrunda med vattenkannan och sedan satte jag mig och målade första lagret med vit färg på hyllan jag fick utav mamma igår, vet inte riktigt vart jag ska sätta upp den men det lutar nog åt att Joline får ha den i sitt rum. Fin kommer den att bli iaf med sin nya vita färg, vitt är bäst!
Nu är det soffhäng med mannen i mitt liv som gäller framför en film, sedan är det sängen som gäller för att vara pigga och glada inför vår resa till Hedlandet imorgon med familjen Nilsson.:)

Våran prinsessa blir hela 11 månader idag!! Bara en månad kvar sen blir hon 1 år!!! Jag får ångest panik helt enkelt när jag tänker på hur satans fort detta år har gått, våran bebis är ingen bebis längre utan en tjej med ett skyjävla humör!;) Snart går hon, det är inte långt kvar nu, hon släpper mer och mer och står själv, prata är hon också duktig på att göra. Nyaste är "göööö duuu" det har hon tagit efter Leon eftersom han frågar det sjuhundrasjuttioelva ggr om dagen "vad gör du mamma/pappa?" eller "vad gör du nu då?". Min lilla skrutta.
Kopporna är borta och skorporna likaså, skönt, nu ser hon ut som en normal unge igen.;)

Hade tänkt bjuda på lite bilder från förra Lördagen då vi var i Sthlm för att bror åkte Ferrari MEEEN eftersom att blogg.se är så förbannat segt just nu så skiter jag i det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback