Favorit sysselsättning

Jolines favorit sysselsättning numera är att klättra i trappan, hon har tyckt den varit spännande hela tiden men nu är det helt galet! Hon klättrar upp upp upp! Igår när jag var uppe och bytte blöja på Leon så kom hon krypandes in i badrummet efter en stund, såfort man vänder bort blicken om så bara i 2 sekunder så är hon redan halvägs upp i trappen. Uppåt är väl ingen fara men om hon skulle försöka vända sig om för att klätra neråt så skulle det garanterat inte sluta lika lyckligt. Nej Lina & Fredrik ta er i kragen nu och köp grindar!

Nu står vagnen för men hon försöker ändå och om en stund så har hon säkerligen kommit på ett sätt att ta sig förbi! Sådärja nu är hon förbi! Bara att lyfta ner igen och säga "nej Joline, det är ajaj" till en liten tjej som bara skrattar och tycker att det är skit kul!;)

Klockan 09 är det dagis för Leon och ÖF för mig och Joline, sen blir det dammsugning (som vanligt). Melvin hårar nått enormt och vi får kamma/borsta honom flera ggr om dagen och borsten fylls med päls lika mycket och fort varje gång.
Nu är det iaf kaffe som gäller..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback