Midsommarafton + dagen efter..

Efter furkosten igår åkte vi in till CityGross och handlade det sista, klockan 12 gick vi ut till Hembygdstugan med hela gänget. Carina, Fredrik och Linus, Sara, Danne och David och så vi såklart. Spenderade någr timmar därute, med fika i gräset, dans runt stången, mys och trevligheter, jag hade bakat en ananspaj kvällen innan som vi hade till fikat därute, mycket uppskattad av alla.
Sen var det bara hem och packa om picknickkorgen en snabbis för att sedan gå hem till Carina och Fredrik, ungarna lekte som tokar, vi grillade och åt, alkohol konsumerades och vi hade jätte trevligt och roligt!:) När klockan slog 21.30 så gick vi hemåt med två extremt trötta men nöjda barn, nattade dem direkt och sedan satte vi oss i soffan i typ 5 minuter innan vi också gick och la oss. Vi hade en kanon bra Midsommarafton med trevliga vänner, tillbringade hela dagen utomhus tackvare det underbara vädret!

Dagen idag har dock inte varit lika bra, Leon vaknade med sjyhög feber, kräktes en gång (det brukar han göra när han har hög feber) och klagade på magsmärtor. Riktiga sådana för han stortjöt varje gång han klagade på att det gjorde ont i magen. Vid 15.30 lämnade vi Joline hos mina föräldrar efter att ha pratat med Sjukvårdsrådgivningen som skickade oss till Primärvårdsjouren på en gång. Vi väntade och väntade och väntade precis som de 30 andra som var där och ville besöka denne läkare som hade jouren! Är dte inte dåligt att de bara har EN läkare och EN sköterska!?!?! Efter mycket väntande, suckande, stönande, klagande från Leon och alla andra runt omkring så fick Äntligen träffa doktorn. Han undersöktes, prov togs och sedan fick vi gå ut och vänta igen. Vi väntade och väntade och väntade precis som de 20 andra som också väntade på sina provsvar! Efter lika mycket väntande, suckande, stönande, klagande från Leon och alla andra runt omkring så fick Äntligen träffa doktorn igen. Det visade sig att Leon fått urinvägsinfektion så nu är det antibiotika i 10 dagar som gäller för den lille herren.
Det var så skönt när vi äntligen fick sätta oss i bilen och åka hem, klockan 19.30 hämtade vi upp Joline hos mina föräldrar som förövrigt haft det kanon hos dem ( det var väl det enda bra med denna dag). Nu sitter vi iaf här, jag och Fredrik har ätit en någon sen middag, Leon har fått i sig en banan och Joline röjer runt som bara den, snart..snart ska vi gå och lägga oss allesammans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback