Sliten

Bilder från gårdagen kommer under kvällen, Leon och även vi hade verkligen en toppen dag igår! Leon är hur nöjd som helst över sina presenter!:)

Efter frukosten imorse så packade vi in oss i bilen och åkte mot stan där det blev matshopping inför kommande vecka, vi var duktiga och gjorde en matlista för veckan imorse. Leon hade även med sig lite av sina present pengar och köpte ett doktorset och ett flygplan.:) Efteråt blev det lite lunch innan vi åkte hem igen och tog emot dagens besök som bestod utav Carina och Linus. Leon fick ytterligare en present som han mer än gärna tog emot, efetrsom det var så fint väder så fikade vi ute och barnen lekte medans vi satt och pratade skit i solen. Fredrik fyllde bilen med vatten där barnen badade, när de gick hem efter ett par timmar så kom mormor och moster och hämtade upp Leon och åkte till stallet. Han hade på sig sina nya ridbyxor som han fick utav dem igår, han var så söt!
Joline somnade strax efter att de hade åkt så jag och Fredrik passade på att gå ut igen och utrota ogräset som vuxit upp lite här och var. Värt ett försök iaf, nu är det borta och vi hoppas att det dröjer ett tag innan det är tillbaka.

Imorgon ska Leon till dagis, första inskolningsdagen på Vallmon, på Fredag blir han ett Vallmobarn! Detta är en stor vecka i hans liv.;)
Vid 15 imorgon ska vi åka in till stan med mamma och uträtta ett ärende, vad det är får ni veta imorgonkväll.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vi köpte en doktorsväska till Wilmer i lördags, han tycker det är jättekul att leka doktor, eller tandläkare som han säger :-)

2010-06-14 @ 18:19:34
URL: http://mamzterblog.soclog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback